.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Голям фен
    Някои цигани и ръцете да им счупиш пак скачат на бой. За тва такъв бой му тегли, че да те помни цял живот!

Ти хубаво ще извикаш хора, ама ако се стреснат и не скочат? Ще те смелят 3-4 мангала

Имам познати, които са се били с мангали и те казват : За циганина е най-страшното да види собствената си кръв, бяга като опърлен.

На тая държава и трябва нов Хитлер!
    Тея изроди имат повече права от нас! Те живеят в България, по-добре отколкото самите българи! И ако продължават да раждат така скоростно, след има няма 100-200 години в България ще има само цигани
    Българите са супер страхлив народ... Познавам адски мн хора, които ненавиждат цигани. Ако се съберем всички българи и им взривим махалите, във всички градове и села, където обитават, ще си решим веднъж за винаги проблема ама как да стане мамка му... като на мноого малко хора им стиска

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D

Re: Как да го накарам да спре ?

Цитирай Първоначално написано от strong
    Цитирай Първоначално написано от Dead4o
    В клас имаме един циганин, който дойде преди 2-3 години. Та за него - незнам как го прави но имам чувството, че всички се страхуват от него. Дори тези "побойници" не смеят да направят нищо. Тои се ражхожда в някой часове и се закача с всеки! Даже мисля, че закачане е лека дума. Ако някой се избазика, той веднага скача на бой, той си ги бие ей така ... казвал съм 5-6 пъти на директора той нищо не прави. С мен обаче закачането е по-голямо, защото мен не ме е страх от него, и той го вижда.
    Проблема е, че го търпя ... но докога? Заслужава ли си да се сбия с него ? Не ми пука дали аз ще го пребия или той мен! Но също ме е страх да налитам с всичка сила, и юмруци в главата - ами ако му счупа нещо ? Ако ме изключат, ако неговата банда цигани после ми го върнат ?
    Ами извикай някой твои приятели, проследето го след даскало къде отива, пресрещнето го и бой до смърт! Мръсни цигани, на сапун!!!! ХИТЛЕР е бил прав!!! Всички цигани на сапун и на кариерата с кирката в Белене! Предимството на циганите е, че са единни, а българите за съжаление - не! Ако пребиеш 1 циганин, после ти скача цялата ма'ала... Мама им мръсна у червата ги мразя тъпите цигани, по-мръсно и долно племе от тях НЯМА!!! НА САПУН!!!
    а знаеш ли в момента колко европейци имат отнешение към нас както ние към циганите

Вариянт 1: Толерирай го и го остави да го бие (не ти го препоръчвам естествено, но ако нямаш друг избор...)
    Вариянт 2: Обиждай го и ти. За Бога все пак е циганин... Викай му веро сапун и т.н. Ако той е прекрачил твойта граница, прекрачи и ти неговата. Ако те ебава, ебавай го и ти. Ама така го ебавай, че да му стане гадно.
    Вариянт 3: Ако след новия му "прякор" реши да ти скача на главата... еми сбиите се и тва е. Ама от началото не е трябвало да го оставиш да ти се качи на главата.

Тва са ти вариянтите, може и да поговориш с него, ама тая сган от дума не вдява... Щом и на директора не му се е занимавало, саморазправа му е майката
    На някои дъха им мирише на чесън, на други на паста за зъби, на трети на пишки, а моя на ацетон... не винаги, ама през повечето време.

Град
    на ЛуНаТа
    пребий го
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Заглавието ако се промени ще има доста по-голяма успеваемост тая тема

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Бой! Те тея не разбират от прости думи дори... само внимавай после, че техните роднини бройка нямат
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Re: Как да го накарам да спре ?

Цитирай Първоначално написано от strong
    Ами извикай някой твои приятели, проследето го след даскало къде отива, пресрещнето го и бой до смърт! Мръсни цигани, на сапун!!!! ХИТЛЕР е бил прав!!! Всички цигани на сапун и на кариерата с кирката в Белене! Предимството на циганите е, че са единни, а българите за съжаление - не! Ако пребиеш 1 циганин, после ти скача цялата ма'ала... Мама им мръсна у червата ги мразя тъпите цигани, по-мръсно и долно племе от тях НЯМА!!! НА САПУН!!!
    Най- после някой с мойте виждания
    I see the Red Sea part in front of me
    I see the desert clouds bleed above me
    I'm with the prophets on the final destiny
    We'll fight the heathens and the ghost enemy!

Апф ти на колко си ?!
    13, 14 ?
    Къде си тръгнал да се биеш ?
    В нашето даскало е пълно с цигани и повече от добре знам какво правят.. все пак всеки ден са ми пред очите.
    Пък и ти кой ще викнеш ?! Другите момчета от 7ми клас ?
    А оня ако викне и той роднини и приятели (цигани) ?
    Знаеш, ли че една такава групичка ще ви направи на нищо ? Такъв бой ще ядете, че няма да го забравите.
    Я по-добре не се вживявай много в ролята на бияч, а ще търпиш още един месец и кандидатствай някъде, да се махаш от там и да нямаш ядове.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    40 Miles from the Sun
    ^ Абсолютно!
    Как може само идиоти в тая тема да са писали?! Ще съветвате хлапе да ходи да пребива няк'во друго хлапе с бухалка?! Вие наред ли сте?!?! К'ъв бой, к'ви пет лева! Казва на мама и на тате, оплаква са на директор и учител - нищо повече. Авторе, ако ДРУГОТО ДЕТЕ (макар и циганче) не престане, то спокойно, годината свършва и ще имаш възможност да се преместиш в по-добро училище, където насилието и правенето на к'вот' ни хрумне не е особено позволено. ^^

Боят не е решение. Най-много бандатата му да те хване и... Не се закачай. Когато той ти се отваря го затапвай не със заучени фрази, а със собсвеното си мнение, изразено по начин разбираем за ромчето (мангал грозен, миризлив! ) . И все пак: с мангал работа да си нямаш.

Град
    София
    Приятел и аз имах първия срок един такъв проблемен, само че мутренско самовлюбено момченце дето се мислеше за бог. Беше от съседния клас, но си ходеше насам натам по стаите и дразнеше, един ден обиди бившето ми гадже. Не ми издържаха нервити и още тогава му бих един ритник в бъбреците. После след училище решихме да се разберем като мъже, счупих му носа и главата. Имаше викане при директорката, учителски съвет. Имаше идея да ме изключат, защото баща му бил спонсор на даскалото и можел да се откаже иначе, а парите били нужни на даскалото. Учителите ми и родителите на съучениците ми и на тези от другите осми класове обаче заплашиха, че ще преместят децата си в друго училище с подобна паралелка и директорката склони глава и още си уча в даскалото, а шибаното копеленце вече не се мярка по чуждите класни стаи.
    Та да не се отнасям много, моят съвет е - действай, сритай цигането и 100% ще имаш подкрепата на родители и учители, 100% и те го мразят колкото ти и ще ти дадат едно така важно рамо на предстоящия след това учителски съвет.
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]

anonymous497065
    Guest
    Никога няма да те остави на мира! По лошо.Покажи го на някой познат, нямаш ли?

Ами стана квото стана ... неиздържах и един час (когато се разхождаше) започна да трепе едно момиче ... и то с умруци. Осетих, че съм на земята, защото някъф друг циганин ме съпна деба ... както и да е едни 8-9 класници го хванаха ... аз гледах да го бия по очите и боже стана сега само ме заплашва но не смее да направи нищо ... гадното е, че при падането съм си пукнал костта и ме боли много ...

Ами аре сега да ми обясните как той да го затапва с фразички като ....циганина няма елементарна логика...кажи на класния пък ако не стане....БОЙ ДО ДУПКА...в крайна сметка той е един вид заселник в даскалото ви и няма право да те бие така че го научи как се прави...Не стой,не му се оставяй! Верно боят не е решение но при комплексари е(единственият начин да им покажеш че не са велики)!

Повече от фен Аватара на YakUZa777
    Град
    Там където няма ретарди, а само митовете за тях.
    Бой и гледай само как после в даскало идват 30-тина циганина на средна възраст 20-30 години и те мачкат от бой, просто може ако имаш синина винаги да пуснеш жалба срещу него, или целия клас да направите нещо като подписка, че ви тормози и така нататък, ако и това не помогне се обади на Господари на ефира

Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    100 % мазния мангал е страхлив,ако му се отвориш малко няма да те погледне повече...
    така си мислиш ти, ами после като се изсипят една туфа цигани да го бият кво ще прави
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Изобщо не си струва да го нападаш, от бой може да има сериозни последствия и не говоря за това, че може да те изключат. Гледал си новини предполагам, чувал си как се убиват неволно от сбиване! Сега го виждаш от тази гледна точка, че те дразни и трябва да си получи заслуженото - да така е, но последствията могат да ти съсипят живота! Моето мнение е да се опиташ да съюзиш целия клас срещу него - нека вие да го закачате, а не той вас. Цял клас срещу един - мислиш ли, че ще продължава с глупостите си ?

В нашия клас имаше един такъв.То не бяха съвети и наказания и викания на родителите,едвам го изтърпяхме до края на годината не ,че се закачаше с класа ама мн се биеше и го изгониха заедно с още и едвам им намериха училища

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си