Цитирай Първоначално написано от Dead4o
В клас имаме един циганин, който дойде преди 2-3 години. Та за него - незнам как го прави но имам чувството, че всички се страхуват от него. Дори тези "побойници" не смеят да направят нищо. Тои се ражхожда в някой часове и се закача с всеки! Даже мисля, че закачане е лека дума. Ако някой се избазика, той веднага скача на бой, той си ги бие ей така ... казвал съм 5-6 пъти на директора той нищо не прави. С мен обаче закачането е по-голямо, защото мен не ме е страх от него, и той го вижда.
Проблема е, че го търпя ... но докога? Заслужава ли си да се сбия с него ? Не ми пука дали аз ще го пребия или той мен! Но също ме е страх да налитам с всичка сила, и юмруци в главата - ами ако му счупа нещо ? Ако ме изключат, ако неговата банда цигани после ми го върнат ?
Ами извикай някой твои приятели, проследето го след даскало къде отива, пресрещнето го и бой до смърт! Мръсни цигани, на сапун!!!! ХИТЛЕР е бил прав!!! Всички цигани на сапун и на кариерата с кирката в Белене! Предимството на циганите е, че са единни, а българите за съжаление - не! Ако пребиеш 1 циганин, после ти скача цялата ма'ала... Мама им мръсна у червата ги мразя тъпите цигани, по-мръсно и долно племе от тях НЯМА!!! НА САПУН!!!