- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Само за МОМИЧЕТА!!!
Повечето момчета целуват момичето след като му е правила, орална любов.
(1.) Правите свирка на приятеля си, и не е свършил в устата Ви, или е свършил, но не в устата Ви, понечите да го целунете и той откаже или се дръпне, как бихте реагирали, какво ще направите???
(2.) Правите свирка на приятеля си и той свърши в устата Ви. Гълтате спермата и всичко е добре, качвате се нагоре и понечвате да го целунете, а той се дръпне. Как бихте реагирали, какво ще направите???
Честно казано не знам как бих реагирала ако се дръпне,досега нито се е дърпал,нито ми е свършвал в устата ..![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!
ОМГ аз съм момче и разбирам приятеля ти , ако е имало такава случка ти още малко да си глътне спермата ще го накараш...
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
ами случвало ми се е ами кво да прая нищо![]()
И аз съм на това мнение.Едва ли някой би се почувствал приятно след нещо подобноПървоначално написано от shokoto91
![]()
Момчетата не ги разбирам!Че нали това си е тяхната сперма?!А по темата,до сега никои не ми се е дърпал,но и не ми е свършвал в устата!
МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!
проблеми до сега не сме имали .. няма и да имаме за напред предполагам
Нееее...Не сме имали никакви проблеми,явно моя не го е гнус отт секретите му xD
Вие бавни ли сте просто някой хора са по гнусливи приемете го и аз не бих си лизал спермата от езика на мацката , и това значи ли ,че тя трябва да се обижда ?Първоначално написано от dragonfly92
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Значи тя може да ти я лиже, а ти не може даже да я целунеш?Първоначално написано от eXpl0d3
И аз не бих го направил.Досега не съм свършал на никоя в устата а и не е имало някоя която да препира за товаПървоначално написано от shokoto91
еми ще му се разсърдя здраво и в 2-та слу4ая![]()
I can't stop myself from loving you <3
Тъпо е ! Аз го правя , за да му доставя удоволствие пък той .. Просто не е познал .. В такъв момент ще му покажа къде е вратата и до 2 минутки ще искам да я вижда откъм стълбите :P .. Не става така .. Обидно е !!
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
и аз съм момче: ем щом момичето може да го гълта, то и момчето можеПървоначално написано от eXpl0d3
![]()
![]()
Абе нали си е неговата сперма, бе майка му неблагодарна!![]()
mindscan
ужсТДо ся не съм гълтала и няам намерение да го правя, защото съм си мн гнуслива
![]()
Don't worry , be happy!
да бе значи, нестига, че ше му права свирка пък и ше се дърпа...
попринцип съм против свирките, но така бих реагирала
inna - fall .mp3 (musiicc)
Ти му доставяш удоволствие,а той се дърпа за една целувка?Ако наистина е гнуслив от такива работи трябва да поговориш с него преди това,зашото аз бих се почувствала използвана.![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
аххахахах сигурно ти е станало мега тъпо, хахяхях, или има защо да го прави?Първоначално написано от darklady
![]()
<N>
все пак иам си решение.. казваш "Или правиме снежинка или не ти гълтам"
И ще се научи![]()
Е какво толкова като се е дръпнал и мен ме е гнус да ме целува с остатъци от собствените ми сокове в устата му нормално е пък и аз да бях момче и да си представя как по зъбите и плуват сперматозоиди....бляк![]()
Хах и как всички го приехте че ми се е случвало... Не ми се е и не искам,а ако ми се случи, и аз ще се дръпна и ще си заспя без никво обяснение, ма кат да е.
А обичате ли да ви свършват в устата момичета? Смисъл приятно ли ви е, харесва ли ви ???
Първоначално написано от Evanescense
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.. хахаахаххаха... дааа бее- МНООООООГООООО
![]()
![]()
![]()
![]()
inna - fall .mp3 (musiicc)