- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- За момиче???
Леле.. изобщо не е проблем даже е по добре така![]()
I'd come for youu .. <3
\Първоначално написано от Apoccaliptra
/ \
/ \
/ \
/ \
/
м ..
чесно казано
не е чак - зле ..
но все пак - си има и някои подробности ..
за момиче - не е хубаво да има няк'во супер стегнато тяло , просто става смешно ..
![]()
ноо и към 20 - 25 коремни преси , не е зле - след ядене да се правят : )
:P
хем поддържаш форма , хемм .. всичко ти е наред ..
за около 3 - 4 дни може да смъкнеш към 1 кг а - у ; д
зависи да е редовно ..
по 3 пъти на ден ..
тоест след всяко ядене - сутрин , обед , вечер : )
но може и на фитнес , и на сауна да се ходи : )
също става .. постепенно , и няк'ви диети ако си по- издръжлива![]()
Мила, аз лично на ден правя по 300 коремни преси и други упражнения за крака, задник и тн.Изкам да ти споделя една всеизвестна мъдрост ''Колкото повече толкова повече'' и все пак всичко трябва да е с мярка, ние сме нежни същества,.
P.S един ден като раждаш мускулите на корема ще ти помогнат да извадиш бебето по-лесно![]()
![]()
Спорт и движение .. това е ;]
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Ако имаш повече мазнини по корема първо е заеми с кардио тренировки (тичане, каране на колело , скачане на въже etc.) и диета. Чак след като изчистиш всичко напълно прави коремни преси, за да стегнеш мускула допълнително.
Доста смешни коментари видях. От къде на къде ще е грозно момичето да има стегнато тяло? А и някой беше писал да правите коремни преси след като се нахраните... ГЛУПОСТИ. Най-хубаво е тренировка на празен стомах, след тренировката вече яж до пръсване. А след като се нахраниш се разхождай. А и за да свалиш и оформиш коремчето, 20 или 40 коремни преси на седмица изобщо няма да ти се отразят или ако се отразят ,ще е супер малко. Като се има из предвид , че аз правя по 500 всеки ден и карам колело по 20 км 2-3 пъти в седмицата , през свободното време у нас си скачам на важе и се чувствам перфектно. А бе просто винаги трябва да има някакво движение , освен когато спиш. Започни днес с 50 коремни преси , утре ги увеличи на 60 и така постепенно увеличавай. Пий мн течности , а и някой беше писал за скачането на въже - наистина помага. СПОРТА Е ЗДРАВЕ![]()
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
Няма никакъв проблем в това да си правиш коремни преси.
Не е важно от къде ще тръгнеш, важно е да знаеш на къде отиваш!!!
http://angel4etogeri.blogspot.com/
По-повече от 100 коремни преси на ден(особено за момиче) е изключетелно грешно и неправилно.Първоначално написано от mistake
Като си тъп като лопата недей да даваш съвети..
Хора след ядене никога НЕ ПРАВЕТЕ каквито и да е упражнения. Изчакайте поне 30 минути...
Ще ви се преплетат червата...
В чужда скръб мене ли ще утешиш?
Не е, за момиче даже не е хубаво да мърда дори.Първоначално написано от kristito3
То заради тва ви малоумно мислене масово затлъстявате, еби му майката...10 годишно момиченце е по-тежко от мене.
Я се спрете поничките и мак доналдса, да ви еба майката, марш на стадиона да тичате!!!
и понеже ми цензурирате "да ви еба майката", ше ви го кажа иначе. Да го тура на майка ви, отслабнете!
хахаха 5-6 части в смисъл да ти се набръчка шкембака на 5-6 пластаПървоначално написано от kristito3
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ам слушай- значи добре е да караш с упрайненията полека защото ако започнеш много да го натожаржаш тези сланинки ще се превърнат в много добре очертани мускули, което не е добре за едно момиче. Също така и много лесно ще се превърнат отново в сланинки. А ако с леки упрайнения първо стопиш мазнините а после започнеш да оформял леки мускули ще седи много по секси![]()
Движете се наистина и не яжте боклуци. Колегата по-горе мн точно го каза, макар че беше доста груб. Ама си е прав. Мързеланки сте повечето
А иначе спокойно, няма да станете много корави, то ако така лесно се правеха мускули, аз досега да съм Йордан Йовчев.
1.Никога не прави упражнения след хранене!
2.Всичко си има мярка-нито е хубаво да имаш шкембе,нито е хубаво да имаш яко очертани мускули (за момиче)!
3.Храни се здравословно!
Друго не мога да ти кажа![]()
![]()
ами аз ходя на фитнес всяка седмица.. поне 2 пъти задължително.. иначе съм слабичка ма имам малко коремче![]()