.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

HPV ваксина за момчета

Искам да попитам,имали HPV ваксина за момчета?Знам,че има за момичета,срещу рак на шийката на матката,но може ли тази (ако има) мъжка ваксина,да предпази от недай си боже заразяване с HPV вируса,на който се дължат онези грозни и гадни брадавици на гениталиите?
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Град
    в света на приключенията ..

Благодаря

А има ли някакви рискове,да не го понеса и едва ли не направо да с разболея по този начин,тъй като нали ваксината е вкарване на силно отслабени вируси,но пък ако не се справя... знам ли
    LastFM

Град
    зависи от организъма ти
    мисля че е индивидуално

Мхм.Ще се консултирам с личният някой път за това.Но пък и не е евтина май (женската е около 800-900лв,не ми се вярва тази да е по-евтина).
    Багодаря па
    LastFM

Град

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от MrUndaztood
    Благодаря

А има ли някакви рискове,да не го понеса и едва ли не направо да с разболея по този начин,тъй като нали ваксината е вкарване на силно отслабени вируси,но пък ако не се справя... знам ли
    Не съдържа омаломощен вирус, а капсулния му полизахарид. Не знам дали имаш родители лекари и дали са абонирани за медицинска литература, но в брой 11 /или 12/ от 2008 на MEDINFO имаше публикувана реклама точно за Силгард и с много дребен шрифт бе написано, че както и при всички останали ваксини, така и при тази прилагането й може да не доведе до развитие на имунитет. И още нещо- водиш ли полов живот? Изследвал ли си се за носителнство на HPV, след като се замисляш за ваксина?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Цитирай Първоначално написано от MrUndaztood
    Благодаря

Не съдържа омаломощен вирус, а капсулния му полизахарид. Не знам дали имаш родители лекари и дали са абонирани за медицинска литература, но в брой 11 /или 12/ от 2008 на MEDINFO имаше публикувана реклама точно за Силгард и с много дребен шрифт бе написано, че както и при всички останали ваксини, така и при тази прилагането й може да не доведе до развитие на имунитет. И още нещо- водиш ли полов живот? Изследвал ли си се за носителнство на HPV, след като се замисляш за ваксина?
    не се дразни на Момчето

едва ли следи спец издания, а и не би трябвало това да му е приоритет

важното е, че кум момента е нецелесъобразно прилагането на казаната Ваксина при МомЧета достигнали пубертетна възраст!

за по-малките пък е недопустимо понеже няма достатъчно статистически значим доказателствен материал еднозначно дефиниращ съотношението риск/полза на базата на многоцентрови рандомизирани и прецизно контролирани проучвания.

в заключение: извън прастарото средство именувано ПРЕЗЕРВАТИВ вероятността към контаминация с очевидни неприятности е повече от вероятна!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    batkodoki, не му се сърдя. Просто ми се ще да са събрали колкото е възможно повече информация, за да преценят дали си струва парите.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си