- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пращате ли СМСи?
Много ми е интересно, дали наистина има хора, толкова... абе... наивни, да пращат СМСи за различните шоута (доста противни "шоута" между другото).
Мисля си, с 1.20 (2.40, 3.60 и т.н.) които бих дал за абсолютно безсмислени съобщения, бих си взел един хубав шоколад, или чипс, или бира или.... много работи.
Но все пак трябва да има и наивни люде.Примерно тийнки влюбени в македонци, или добродушни, заблудени душички... знам ли... но точно риалитата просперират и правят продуцентите си богати.Няма лошо.Всеки печели както намери за добре.
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
за vip brother - да !
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Трябва да нямаш грам мозък,че да пращаш смси за такива предавания.
Кво ми е зор кой ще вземе някакви пари,щом не ги взимам аз?
Дори да знаеш, че само за къщата, в която ония свине ядат, пият и простеят, са дадени много повече пари, отколкото реално ще се съберат за разните им там каузи?Първоначално написано от POLLINA
Слушайте мама и тате!
не гледам нищо от него, но каузите си заслужават според мен .. без да те обиждам, егоист си .. бира, чипс, бла-бла .. мн по хубаво е да се почустваш съпричастен и помагащ според менПървоначално написано от POLLINA
![]()
Сложи и интерьора на студиотои къщата, заплатите на екипа и хонорара на "ВИП"-овете вътре..Първоначално написано от mitternacht
Първоначално написано от AnincetoSexy
Пращайте, пращайте, все пак Горсов трябва да задоволи комарджийския си нагон![]()
не.
и на приятели и познати не пращам.
И от къде знаеш?Първоначално написано от dedencety
Продуцентите ли ти казаха?
и аз така реагирах ...ама някой от виповете са си дали и хонорара за каузите... не знам кои точно са хората от къщата ,които са си дали хонорара ама евала!Първоначално написано от dedencety
Аз доколкото съм гледала,се ебават с това.
Както и да е, явно винаги трябва да се гледа с лошо око на нещо хубаво.
Те тия не са светци,яко прости са повечето,особено внука на Тодор Живков.
Аз го гледам само докато ям и не знам много.
Тя тая е супер противна,то като се съберат няколко курви на едно място,скандалите са сигурни.
Това е глупост.
Не се събират така пари!!!
Не се събират пари с разточителни мозъко-изглаждащи тъпи предавания.Не.
Не се събират пари, при условие, че от "събраните" левове голям процент отива за мобилни оператори и прочие.
Не се събират пари, при условие, че самото "шоу" печели много МНОГО МНОГО МНОГО повече от реклами.При условие, че пари се дават на "звездите" участващи, да не говорим за храна, пиене и прочие услуги.Тези храни, които свинете ще изядат, можеше да се дадат на бедни деца по домове.
Абе, сякаш сте напушени или падате от Марс.Толкова ли сте наивни?
Истинска благотворителност!:
Щях да разбера, ако продуцентите на Биг-Вип-Брадър кажат:
Дами и господа, вместо да строим къща нафрашкана с лукс, вместо да каним разнообразни идиоти, сме изчислили, че от това ще спестим (примерно) 2 милиона лева.Тези два милиона ги даряваме на еди-кои-си сметки за еди-какви-си каузи.Готово.Истинска благотворителност.Няма да плача, ако пропуснат един сезон на Брадър.
Или:
"С тези 2 милиона ще построим селище за деца с еди-какви-си проблеми и ще наемем персонал да се грижи за тях.Същевременно Х телевизия (БъТъВъ, Нова...) се отказва от печалбите от реклами за два дена."
Ама не ми се смята колко ОГРОМНА сума би се спестила.
ИЛИ!
"Дами и господа, благотворително и безплатно в продължение на един месец, ще излъчваме брилянтна актьорска игра от ***** **** *** (изброяват истински звезди).Ще бъдат посочени банкови сметки, на които дарители по желание могат да превеждат дарения.Гореспоменатите актьори, освен, че са се отказали от хонорар ще дарят всеки по ХХ ХХХ лева."
Не знам колко до сега са спестили уж продуцентите от СМСи, но примерно за някой мафиот с добро сърце (не, не се майтапя) 50 хилки анонимно дарение нищо не са, за да поуспокои гузната си съвест.
ЕТО ТОВА е благотворителност.
Слушайте мама и тате!
Аз не пращам..
sms-и пращам само на една приятелка..
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Преди като не знаех, че в нета може да провериш "съвместимостта" с партньора си, пратих такъв смс.![]()
по ралититата е забавно, ако ги лъжат, че ше има неква материална награда![]()
вярвам само на тия домакинки битови неща и храни... ам.. за еткетета, кодове и т.н., щото от там наистина са печели![]()
![]()
![]()
dedencety.. то казаха, че Стилян Петров дарил 10 000лв. за построяването на игрища/е)))
Леле абсолютно.Тва се опитвам да обясня на всички..Първоначално написано от allergic
Am,като малка пратих веднъж за Star Academy. xaxxa
Първоначално написано от angellove
Абе,сметка на парите на друг не прави.Първоначално написано от dedencety
Важното е ,че изобщо са дали.
Ти кво даде?Две хилядарки даде ли?
абе какво е 1 лв бе? Толкова ли сте свидливи... Погледнете тези деца и пак помислете кое е по-добре да си купите някъф чипс било то бира или каквото и да е... или да изпратите ЕДИН СМС.......
нямам думи често....сега ще ме нападнете и ще кажете ... а къде отиват тези пари? ами с това вечно съмнение на българина до никъде няма да стигнем!!!
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
ахахаха, dedencety, ся забелязах.
![]()
то по таа логика и аз мога да дам 1лв., при положение, че на ден получавам по 3лв.
На другия ден ще са си ми чисти 3лв..
Важен е ЖЕСТА, все пак.
Другото е парадиране и небивалици.![]()
баба миналата година спечели от Бързи Пари,пък!![]()
мама пращаше наскоро,ама се прецака със 6 смс-а и все ставаше 2-ра или 6-та.![]()
Ако искаш да дадеш 1 лев, що не дадеш 1 лев?Или предпочиташ да дадеш 50 стотинки (и то е доста съмнително дали накрая някой няма да ги опапа скришом) и с 50 стотинки да охраниш още повече някакви кретени, пробутващи на българската публика чиста помия?Първоначално написано от POLLINA
Слушайте мама и тате!
М, девойко, не си ли чувала, че когато и да поискаш, винаги можеш да идеш на посещение в някой дом.Първоначално написано от POLLINA
С тва левче вземи едно пакетче 'боровец' и едни ядки и иди почерпи некое от тия детенца.
Предполагам, едва либи пратила "Смс'...
Едно време за Маринчо от СтарАкадеми се обаждахме с мама от домашния на финала![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Не ми се обиждайте ама ми бърка в здравето като някой пише
ето
така
щото му
изглеждало по пригледно
ЙЕС бе ..
бахти![]()
По темата. Не, не пращам. За биг вип мип и още не знам какъв си брадър, мюзик айдъл, ъъ и там всичко останало, и лев няма да дам. Ако искам по някакъв начин и ако можех, щях да го направя. А тука дали или без моето левче няма да умрат, при положение че разхищението вътре е в пъъъти по-голямо. Всъщност по темата съм писала предостатъчно още в началото на предаването и не смятам да се повтарям, че все се намират малоумници дето да ми спорят. Не, мерси.
Иначе темата я разбирам, може би, и за тия безсмисмените неща за зодии или колко процента си отиваш с няяякой си. Ей тва па няма такава тъпотия. А интересното е, че винаги има хора, които се връзват. АХАХАХА... онова дето, ако си поръчаш мелодия и ти растяли гърдите. Е няма такъв смях, но моите приятелки пращаха ли, пращаха![]()
Тцъ, тцъ.. мъкаа.
.!.