- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дрешки-въпросче?
Амии,ТРЯБВА да ви попитам откъде да си намеря такива дрешки и аксесоарчета.. Влюбена съм просто... :P![]()
Говорим за СОФИЯ.
1.Суитчър.. Може и да е дълъг,но задължително с три-четвърти ръкав.. Желателно е такава разцветка.. Но ако не,просто ми кажете КЪДЕ сте виждали суитчър с три-четвърти ръкав!![]()
2.Такова потниче..Страхотно е![]()
3.И последно..Мрежести ръкавки..Може и цяла мрежеста блузка или потник да е. :P
Като се седя,ще добавяя. :P
Всъщност може и да саПървоначално написано от dedencety
![]()
Просто не намерих снимка на суичър с три четвърти ръкави,а искаамм![]()
Аа Пош яко се е барнала
Иначе може да си звемеш с дълъг и да ги набираш,кво толкова![]()
Живеете в столицата , имате хиляди мола-а ,, Милиарди магазини сигурно в София има най - много избор за каквото и да е ..
Понякога си казвам 'брей щом ние в по - малките градове си намираме това , което искаме как ли те не успяват ?'
Не знам на какво се дължи , на мързел ли на какво ли не знам ,,
Повече нямам какво да кажа ..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
провери на коя марка са и дрехите![]()
Абе не е баш така. Бях в Пловдив миналата седмица и нещата значително се различават.Първоначално написано от sladkish_14
Ем Не сЪм От СофиЯ ама ВиЖ в ТерАНовАта Би ТрябВало да Има ТкВис КОга БЕшЕ КАтО Минах През Сф.. И ФлИзах В МоЛА и ОСтАНАх С ВпеЧатЛениЕто Че Там Има ТкВис НещА ..
Точно защото има хиляди магазини и повечето има пълно боклуци и трябва да си голям късметлия за да си намериш каквото точно търсишПървоначално написано от sladkish_14
![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
А пък в малките градове има 2 магазина на кръст и в тях има едни и същи грозотии! Хайде престанете да се оплаквате вече, смешно е!Първоначално написано от j_adore2
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
^ Несъм от малък град ! Живяла съм и в Пловдив и въпреки , че е втори по - големина и там има хиляди магазини съм си намирала винаги дрехи ! Сега живея в 5 пъти по - малък и пак си намирам ! Всичко опира до желанието - поправете ме ако греша !? Всичко, което си харесвам в нета излизам и си го намирам независимо дали ще ида на Пловдив или ще обиколя градските магазини![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
^
надявам се авторката да не се сърди че и използвам темата но си търсех и не мога да намеря черни ръкави ако се сещате къде в софия има плс пишете !![]()
![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
Първоначално написано от happyfacex
вие 6те попитате и каде има данкииииии
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
не знам що си мислите,че в София можеш да си намериш лесно всичко.
бая обикаляне пада при мен,и не винаги се прибирам с това,за което съм тръгнала![]()
Стига бе хора..."Къде има дънки?", "Къде има ръкавки?", "Къде има потници?"...излезте някой ден по магазините и ще намерите всичко което ви е нужно, толкова ли е сложно
Първоначално написано от Jo_Ni_To
Вместо да ходиш в Теранова е в мола по-добре си отвори учебника по български
^ Може да не знае от къде да си купииии![]()
Абе да не правя нова тема .. някой виждал ли е някъде из София плетени калци само че по-дълги от обикновенните. Горе-долу да ми стигат над коляното!? =]
http://www.koketna.com/shop/componen...8b5e85e583.jpg
pogledni tezi, ako ti haresat pi6i mi li4no i 6te ti pratq saita na magazina i adresa 6ti sam[/img][/url][/list]
Първоначално написано от Jo_Ni_To
ФфФфИииеШъНкЕе ННненЕ СиИИиИИии ЗаАа тУуУккк....нееДеЕЙЙ ДАа сппИИшш ффФ чАСуффФетее ПууУууУ БъъЪъълЛгарСккККкиИИ (измъчих се)
по темата:ако си вдигнеш дупето от компютъра и се разходиш няма да ти се отрази зле пък и кой знае ,може да намериш квото търсиш![]()
В Мола има много магазини,който предлагат подобни дрехи.Виждала съв подобни суйтшъри в New Yorker.Все ще намериш нещо.
Обиколи в Мола..или в други магазини.. все някъде ще намериш нещо хубавко![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Айде и ти да го отвориш, чеее...Първоначално написано от s1NNer