.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Цитирай Първоначално написано от BlackMeow
    В България недей!
    Много сте ми интересни като кажете така.
    Ок-може и така да е,агенциите тук не струват,ама кво да напрай,че да пробие в чужбина?!
    Тия дето са в чужбина са изкарали някъв късмет.(от такива дето са ги видели по морето или ен знам си къде и са ги харесали..)

charly, докато има балъци,ще има и тарикати

Повече от фен Аватара на BlackMeow
    Цитирай Първоначално написано от allergic
    Цитирай Първоначално написано от BlackMeow
    В България недей!
    Много сте ми интересни като кажете така.
    Ок-може и така да е,агенциите тук не струват,ама кво да напрай,че да пробие в чужбина?!
    Тия дето са в чужбина са изкарали някъв късмет.(от такива дето са ги видели по морето или ен знам си къде и са ги харесали..)

charly, докато има балъци,ще има и тарикати
    Аз говоря като човек с макар и малък опит
    Не знам кое ти е интересно на теб
    Иначе ако е талантлива-ок,образова се малко по темата (колкото да знае какво е тфп и тфсд,и да не може всеки дебил да я лъже и да й взима парите), намира хора да и изградят някакво прилично портфолио, показва се на 2-3 подходящи сайта, евентуално разчита първо да натрупа опит, намира работа пак евентуално и така лека-полека....
    Иначе в България аз не знам да може да се развие особено много без да си вдигне краката няколко пъти
    Das Feuer liebt mich

Цитирай Първоначално написано от vickey
    И на мен от там ми се обади една жена на име Ани и ми каза че отговарям на тяхните критерии и също ме поканиха и аз в началото отказах после се консултирах с майка ми тя също беше против не заради парите а защото не беше сигурна дали такава агенция съществува, аз обаче имам роднини в София и ги помолих да проучат дали съществува и те ми казаха че има такава агенция.По късно се обадих на същата жена и казах че ще се пробвам и тя ми каза че ще се явя на конкурс за реклама на кока-кола.Когато казах на майка ми тя отвърна че хора за реклами не се подбират така и че има някаква измама и затова категорично се отказах.А когато сложих снимки в този сайт незнаех че това всъщност е агенция за фото модели.Бях се поразровила в интернет и попаднах на форуми в които момичета пишат по тази тема и действително за всичко искат пари и някой от тях се разминали само с диплома за ТОП модел и нямат никакво развитие, а други нямат даже и диплома.Така че откажи се
    Това го казана и на един приятел ,а една друга моя приятелка стана техен модел и само си даде парите!
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си