- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дупета
Подобно на темата за \"Гръдната обиколка\" реших да пусна една тема за дупетата.Които иска да постне свои снимки по белио или без ,с дрехи или без на задничето си.Ако сметнете темата за неуместна и тъпа и ударете един катинар.Ако не ,чакаме първите смелчаци!
Наясно сте,че темата е повече за нежния пол,но пък и нежния пол би се радвал на снимков материал от страна на момчетата!
За момичетата да, но за нас.. не мерсиВпрочем, чакам снимки на момичетата
![]()
![]()
ами не съм си снимала задника досегаможе да го снимам що не..нали си ми е хубав
![]()
ся как искам да кача един дебел, космат, мъжки задник
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
хаха давай де!Първоначално написано от tochica
![]()
Потемата: не съм си снимала задника, ама си знам мерките ако е от значение... хаха
именноПървоначално написано от Maskata
все пак сме в тийнпроблем
Алекс,виждам ти задника във втора тема вече...супер е!!!Усещам,че ще се влюбя.От къде си?
Ще те изям бе еЙйПървоначално написано от Alexandra93
![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
супер еПървоначално написано от Alexandra93
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Live In Peace!And Fu*k The Police!!!
Jena i kola ne vartqt li dupe... ne mi gi xvali
айде дайте още снимков матерял де![]()
![]()
Live In Peace!And Fu*k The Police!!!
Jena i kola ne vartqt li dupe... ne mi gi xvali
D:\SNIMKI\SNIMKI IVI\TETE\G\HGF\HYRF\v rensi7oy 1\PIC_0032.JPG
Олее, страшно си красива![]()
Дай още![]()
![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
То не бяха полу-голи снимки на разплутото ти тяло, а сега и задника...и момчетата, загорелите де, веднага...имам чувството, че краката ти са 2 пъти колкото моите. На онази снимка на стената изглеждаше мъничко по-слаба. И пак казвам при евентуални нападки-когато не ми остане капчица достойнство, може и аз да пусна такава снимка.Първоначално написано от fire_magic
Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
![]()
Еми голяма работа за хора без достойнство. Как би се чувствал, ако приятелката ти е толкова тъпа, за да си развява снимки на задника из нета...
пп. не говори, без да си виждал, кой имал и кой нямал
макар че не питаш мен не ми е проблем че снимката и е из нета стига да не е гола..не се вижда дори лицето![]()
Ти нямаш приятелка, нали?Едно е да имаш и да си я обичаш и те питат това, друго е да нямаш, но да отговориш по предположения.
Не трябва да се пускат такива теми...Някой пусне снимка и се коментира 5/6 страници...
П.С:"деденцету" имаш хубаво дупе
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Мн яко искам ощееПървоначално написано от Alexandra93
![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
готино дупе :PПървоначално написано от Krasencety
Много и то.Първоначално написано от Wadafok
![]()
мерси мерсии..![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Браво, супер еПървоначално написано от dedencety
![]()
Come out, come out wherever you are...