Винаги съм се чудила защо на вяса страница има поне по една тема "идеален подарък",винаги съм се питала какви са тези тъпаци,които не познават гаджетата си...Но ето,че дойде и моя ред да задавам безсмислени въпроси.Имам някакви идеи,но искам да е нещо специално,нещо точно за него.Използвах търсачката и прочетох доста от 1043569 еднаки и досадни теми,но идеята за баналните плюшки,рамки,чаши,парфюми и каса бира със свинско не ме съблазни.
Първоначално си мислех да му поръчам някоя яка щампована тениска,защото и самата аз в момента съм запалена по тях,но той носи предимно ризки,а ако тръгна да му избирам ризка,няма да я уцеля,така че отпада По-голям филмов манияк от него не познавам и реших да му взема някой филм,мислих,мислих какъв ли може да няма и реших да взема филма,който за първи път гледахме заедно,придружен от билет от въпросната прожекция,но по-тъп от него няма ("Деня,в който Земята спря"-не го гледайте!),а за друго на филмова тематика не се сещам Обича да чете книги,но не знам какво е прочел до сега,пада си малко спортистче,но малко,свири на китара,но според мен това е временно увлечение...През ум ми мина да му взема зодиакалния камък (мен това много би ме зарадвало),но той не е фен на тези неща,не искам пак да му подарявам яко,безсмислено и лудо сувенирче,гривни и верижки не носи.В отчаяние ми мина през главата малко пухкаво животинче или рибка,но това е прекалено
Ако имате свежи идеи,ударете едно рамо,ако ли не-излишните коментари не са желателни,просто натиснете "начало".Благодаря,че отделихте 2/3 минутк и за моята скучна и повтаряща се тема