Такаа.. Сега ще се опитам да ти помогна но не знам дали ще успея, защото като гледам задачата ти е бая трудна, а и доста хора са предложили своите идеи и може да си си набелязала някоя от тях но ще се опитам да дам още идеи и да комбинираш нещо ВЕЛИКО, което на 101% ще се хареса от приятеля ти.
1вото нещо, за което пишеш е че искаш да му земеш тениска с щампа, но той носи ризи и може да не му хареса. Добре.. Ще ти дам 1 сайт в който правят щампи на всичко и има опция да се щамповат едни дамски боксери , и ако решиш да щамповаш нещо за вечерта, можеш да напишеш нещо от сорта на: "Само твоите ръце могат да ги свалят" или нещо от сорта
2рото нещо, е че е филмов маняк. Е като не ти е интересен филма "Деня,в който Земята спря", можеш да избереш някой друг филм който е интересен. За такъв бих ти препоръчал "Ефектът на пеперудите" (1ва част), и ако го дават по някое кино де, защото доколкото разбрах искате на прожекция да отидете. И докато му връчваш билетите можеш да кажеш нещо от сорта на: "Емм не знам дали филма ще ти хареса, но ако можех да се връщам във времето за да променям бъдещето, както прави главния герой за да направи всичко идеално, аз не бих променила нищо поради причината, че с теб всичко е идеално и не бих искала да те загубя никога" (след което вкарваш един невинен и сладък поглед - знаеш как стават работите )
3то: е щом, чете книги не може никога да е изчел всички книги на земята и да иска и да не иска Има една книга: "Седемте смъртоносни чудеса", която просто е с 1 дума идеалната книга.. включва малко историческа информация около седемте чудеса, след което се появява пирамидион, който се сглобява но всяка негова част се намира в едно от чудесата - т.е. 7 части 7 чудеса. Има приключения - 2 пъти по интересни от Индиана Джоунс, и също митология. Ако не я е чел определено може да му хареса, ако този жанр книги му харесват, защото има хора които предпочитат точно определен жанр книги.
4то: Китаратааа.. предполагам че свири на акустична китара. Защото трябва да е адски музикално надарен и богат за да свири на електрическа китара и като е увлечение след това да остави всичко.
Защото всеки започват да се учат от акустична китара.
Затова най-простия подарък можеш да му кушиш перца за свирене: но за да стане по-готино, можеш да земеш перца които са еднакви на цвят, без картинки и прочие, и да нашишеш на тях (с маркер за CD-та) нещо от сорта на твоето име, обичам те, сърчица и на всяко перце да има различно нещо. Аз бих се кефил
5то: щом не е толкова голям фен на тема спорт не е нужда да се опитваш да го изненадаш с нещо в стил "Спорт".
Еми това предлагам азз. Дано да съм помогнал по някакъв начин и успех с изненадата.