- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Така ли е наистина?
Има една стара тенденция,според която момчетата са тези,които правят първата крачка в свалката,тези които първи канят на среща,взимат номер и т.н.
Да,но напоследък на няколко пъти ми се случва да попадам на срамежливи момчета,които искат момичето да поема инициативата,а онзи ден дори един мой фр.който има слава на най-големия сваляч на випуска ми каза че " вие момичетата трябва да правите нещата защото момчетата сме срамежливи".Аз останах крайно изненадана и просто се чудя дали е прав.както и значи ли че као някое момче не поеме първата крачка,то той не харесва даденото момиче и обратно
ТЕМАТА Е ПО-СКОРО КЪМ МОМЧЕТАТА<НО АКО ЖЕЛАЯТ И МОМИЧЕТА МОГАТ ДА СЕ ВКЛЮЧВАТ?>
Според мен трябва да има инициатива и от двете страниНе е казано че ние сме задължени да правим всички крачки...най-добре според мен е ако и двамата действат
![]()
Сладко е момче да ти покаже,че те харесва и желае силно
Но понякога се на момичето й трябва повече време да го осъзнае и момчето търпеичо чака.Когато тя го разбере поема крачката и всичко си пасва перфектно.
Хубаво е момчето да я направи според мен, така по би изглеждал като кавалер![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Когато момиче направи първата стъпка е АДСКИИИ хлътнало,това е моето некомпетентно мнение![]()
![]()
и е глупаво твърдението,че ако момичето предложи то то е отчаяно.
Не сме длъжни да правим нищо.Всичко е до личен избор.Колкото и да не е срамежлив,ако я обича и иска да са заедно ще го направи.Ако пък само някакви намеци прави,че я харесва,но без сериозни крачки,ТЯ няма никакво право да иска от него да направи първата крачка.Първи я прави този,на който му омръзна да чака,или този,който има по-голямо желание за това.Все пак това е двустранен процес.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Абсолютно съм съгласнаПървоначално написано от MP
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
При всеки е различно...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не съм момиче, но ще изкажа мнение.
При всяко момиче е индивидуално.. Едни предпочитат да си седят на говото и да чакат всичко да падне от небето казвайки репликите "Боже, спусни ми едно гадже от небето което е красиво, умно, готино" и очакват момчето винаги да прави 1вата стъпка..
Но има и такива които поемат инициативата в своите ръце.. защото искат това за което мечтаят и го искат на всяка цена и са готови да преглътнат гордостта си и да направят 1вата крачка..
Има и момичета за които няма значение кой ще поеме инициативата и ако момчето не я направи 1ви, то тя ще 1 направи..
![]()
Това е според зависи
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Еми традиции какво да ги правиш.
Честно казано предпочитам аз да направя първата крачка, т.е. действията до пърата целувка. СЛед това ролите се разпределят и вс е оки. Разбира се ще съм приятно изненадан ако момичето иска да поеме инициативата - ще му я дам..за малкоИ това изобщо не значи че момичето е отчаяно. ако едно момче не иска да води парада то нещо му има - или е срамежлив, или нещо не е сигурен, или просто си играе...причини бол.
Та така, други въпроси? :Р
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Все тая кой ще поеме инициативата-момичето или момчето..стига с тези предразсъдъци!
Аз съм правила първата крачка много повече пъти, отколкото някое момче към мен. Просто съм на принципа, че ако ми се удаде някоя възможност, не си заслужава да я губя само от кокетничене. Нали в крайна сметка и аз го искам?![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Еми нещо са се повредили ...До това води пиенИето на НЕкачествен спирт и чалгата!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
но с букви от онези дни,
на нов фон, изтрива всички стари белези,
замества ги с чисти подредени в стремежа ни.
DNB
Ако се харесвате и той направи първата крачка, значи мисли за това което може да спечели - връзка, секс, тн.
Ако не я направи, значи осъзнава какво може да загуби, ако не му отвърнеш. Може би изчаква.
Помисли си добре кой от двамата те обича повече.
според зависи...ако момчето е по-срамежливо не виждам нищо лошо момичето да му поиска номера..но не и да чака тя да прави всичко..и все пак момичето не трябва да прекалява..всичко в граници![]()