Преди месец телефона ми звънна- беше един познат, искаше да излезем да се видим. Нямах представа от къде ми имаше номера или внезапният му интерес към мен. В последствие разбрах от обща приятелка че ме харесва, но така и не можах да изляза с него или нямах желание или бя възпрепятствана и така в продължение на месец.
Няколко дена преди ваканцията един приятел от друг град ми дойде на гости, излязохме с компанията и разбрах че бившата му приятелка имала огромното желание да ме бие. Нямах никакво намерение да се занимавам с нея и й казах просто че няма да се меся между тях и че не искам нищо общо с него. Да идеално ама не ... в същият ден го видях беше с колата и предложи да отидем на кафе .. нямаше къде да бягам в последствие неговата компания ми хареса и така тръгнахме. Отначало всичко беше идеално. Бях лудо влюбена. Обаче после сякаш чувствата му охладняха. Приятелите му бяха по-важни отколкото аз. На всичкото отгоре бившата му приятелка изцепи това което й бях казала, че не съм искала да имам нищообщо с него и си наговорихме куп простотий които не трябваше да изговарям. 2 дена след това имахме среща и трябваше да поговорим, но той не се яви, обаждах се пращах СМС-и, но нищо. Накрая ми вдигна и каза че идвал след малко, но така и не дойде... обаждах се пак и пак , но ми затваряше и накрая му написах СМС че това е краят. Той не се опита да направи нищо, при което ме заболя още повече. Няколко дена след товаимахме среща тъй като трябваше да ми върне някои неща и пак не се опита да направи нищо Беше казал на един общ приятел, че много съжелявал и че той бил виновен но на мен нищо. Опитах се да му дам втори шанс, но той не се възползва и сега на всичкото отгоре замина за Гърция при майка си за празниците. А преди ми беше казал че предишният път, огато е ходил до Гърция е сксал с приятелката си , за да не му изневерява и после пак се е върнал при нея, но нищо не ми се връзва.
Благодаря на тези, които го проетоха, имах нужда да излея всичко някъде.