.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Директност,нещо ново за мен ;?

Има едно момче,кеото харесвам,и той също много ме харесва,обаче макар и двамата да го знаем,сякаш нещо ни спира/или той не е сиг.или аз не успявам да го направя/ии се чудя какво да направя.
    По принцип аз съм от хората,които го дават тънкажно с намеци и винаги са се получавали нещата,но сега май трябва да съм доста директна,нещо в което не ме бива.
    Тоест как да го накрам да направи той първата крачка/или може да се каже и втората/,как да бъде сигурен в това,че не ми е безразличен.
    Или как да му изтърся това,че искам да имаме нещо общо.
    Много мислих,ама нещо от рода,-айде да тръгнем блабла,
    или стани ми гадже ,е прекалено малоумно и нз какво да правя. ???!

амии кажи му че изпитваш нещо повече от приятелски чувства към него тогава би трябвало да стане нещо щомн твърдиш че не си му безразлична

ами това ми е ясно,но как точно да подходя,как да му го кажа,защото на мен ми изглежда нз хаивно и глуповато
    "чувствата са ми повече от приятелкси блабла искам да тръгнем"
    ,а и освен това,как бих могла да му хм..подскажа или намекна,той да го предприеме това,че да станат нещата,как да го провокирам?

ее не няма да му казваш че искаш да тръгнете ще изчакаш да чуеш какво ще ти каже
    емм според мен не можеш да го накараш нищо да направи той ако реши ще го направи или ще каже..

Супер фен
    Да кажеш ''айде да тръгнем'' според мен е колкото директно,толкова и тъпо.
    Не виждам защо да не можеш и с намеци да му покажеш това,което чувстваш. Явно трябва да направиш намеците една идея по-дебели щом този не схваща тънките :Ь
    Просто трябва да кажеш това ''айде да тръгнем'' по маааалко по-подходящ и приятен за ухото начин :Ь

Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Просто трябва да кажеш това ''айде да тръгнем'' по маааалко по-подходящ и приятен за ухото начин :Ь
    да какъв?

Супер фен
    е,сега сценарий ли да ти напиша? Аз не познавам тва момче и характера му... то зависи от много неща как ще му го кажеш,така че да го разбере правилно

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Абе я давай директ, какво ще му овърташ ... първи, втори крачки, казвай, каквото ти е на сърцето и толкова
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Бъди директна... иначе губиш... поемеш л ириска да премълчиш губиш много...

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Ами... що пък да не напрайш първата крачка... какво те спира?
    давай смело и безотговорно

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Бе налазвай го докато още му летят насекоми из корема

Другото ще стане от самосебе си

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    по някога както се изрази " малоумните неща " се звучат много готино всъщност .. . и защо той трябва да прави 1 вата крачка ... направи я ти ... загатни я ... покажи му че си настоятелна .. и наистина го харесваш.... от тук нататък .. е фантазията ..
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

бъди директна, не го чакай той да направи първата крачка, защото момчетата понякога ги хваща страха и не я прават така че давай всичко е в твойте ръце

Град
    < 33
    Цитирай Първоначално написано от dydolinkka93
    бъди директна, не го чакай той да направи първата крачка, защото момчетата понякога ги хваща страха и не я прават така че давай всичко е в твойте ръце
    СЪГЛАСНА! \/
    Actions speaks louder then words .. >.<

Като останете на саме някой път просто го целуни без да му казваш нищо ако и той ти отвърне значи наистина те харесва. А после нещата стават от само себе си :P
    Za6to sa ti kosi pobeleli Druje ?

Град
    Габрово
    Цитирай Първоначално написано от babyjoinmeindeath
    Като останете на саме някой път просто го целуни без да му казваш нищо ако и той ти отвърне значи наистина те харесва. А после нещата стават от само себе си :P
    Ако си 100% сигурна, че и той изпитва същите чувства, това е добра идея.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Голям фен Аватара на Aicken
    като не можеш да говориш , можеш ли да се целуваш поне ? щото 1 целувка ще каже сичко
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Кажи му,че го харесваш много и искате да бъдете заедно!
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си