- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Запитване :)
Здравейте...незнам от къде да започна..Ако някой има или е имал моя проблем нека сподели какво стана с връзката му...Ако предположим,че сте момче , което обича гаджето да му се лигави да му казва мили неща да му се хвърля,но пък момичето просто не е такава... не ги прави тези неща вие се обичате,но тя не е такава,а на "теб" ти се иска... и неможеш да я накараш и това те изяжда...Може ли връзката да приключи заради това ?![]()
у ваща връзка май ти си жената...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
заради това че не се лигави и не ти казва мили неща заради това ли сте се разделили...
Не сме скъси,но просто наистина имам нужда от това лигавене...говорил съм с нея ама к** ...Първоначално написано от smileforyou12
![]()
Абе то не всичко, което му се иска на човек, става..
Свикваш, че не е такава и това е.. Все пак ти я обичаш такава, каквато е..
А дали може връзката да приключи заради такова нещо.. ем може всякакви идиоти ги има.. НО да скъсаш с някой заради това - нямам думи..![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
какво по-точно имаш предвид с тва ''лигавене'' ?![]()
Просто не е лиглаНо чакай да не би да бъраш понятията "лигавщина" и "мило отношение"
![]()
![]()
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
хах,егати и глупавият въпрос...
ти май също си от лигавите,че лигава ти трябва![]()
Иначе по темата-обичам момчето до мен да е мило...забележи!!!!-има голяма разлика между лигаво и мило...едното е противно за разлика от другото...
Това са пълни глупости!![]()
Първоначално написано от tuzaro
![]()
май наистина е станало нещо такова. точно момчетата не харесват такива лиготии
е добре де толкова ли пък искаш да ти се маже...недей за такова нещо да късаш! може момичето да е по-здържано или пък да не се е отпуснало чак толкова
![]()
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
явно не си допадате.
ти искаш лигаво гадже, а тя не е такава.
Офф боже.. детска им работаПървоначално написано от RoCkSpOt
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Толкова и я обичаш...![]()
И какво като не се лигави...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Един път да се съглася с тузарЯПървоначално написано от tuzaro
Нещо сте си разменили ролите, ама по каква причина не знам..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Разбира се , че може да приключи една такава връзка . Особено след като ти имаш такива претенции към момичето . Когато едно момиче си е сериозно , няма е така , защото ти искаш да почне да се лигави . Просто , не и идва от вътре . Но пък се замисли , харесал си я такава , каквато е , защо ти е да я променяш , тогава ще бъде ли същото момиче , което е сега![]()
да ти имам проблемите![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
точно така си е! ако почне да се лигави едва ли ще е същатаПървоначално написано от vesito13
![]()
![]()
![]()
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
Съмнявам се че я обичаш , но както и да е . Ти не можеш да я промениш.Или бъди с нея и я приеми такава каквато е , или си намери някоя лигла .