- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Предлед при генеколог заради лицето!!!
От скоро започнаха да ми излизат гнойни и болезнени пъпки по лицето и най-вече по страничните части...отидох при дерматолог да ми изппише нещо,но ми каза да отида парво при генеколог,защото може да излизат на хормонална основа,искам да питам някои ходил ли е на такъв преглед и как по точно ще протече ?
Аз също съм така.От скоро и на мен започнаха да ми се появяват отстрани големи и болезнени пъпки, макар че си имам пъпки, но тези са доста по-гадни.Не съм ходила на такъв преглед, но предполагам че се правят някакви хормонални изследвания.
Вероятно моите пъпки са на хормонална основа, тъй като с какви ли не мазила съм се мазала, но без ефект.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Аз бях така, но не с толкова страшни гнойни пъпки, а с упорити черни точки, които периодично се възпаляваха и не се повлияваха от медикаменти. Отидох на гинеколог, поразпита ме за месечния цикъл и менструацията, окосмяването и ме погледна с ултразвук. Нищо страшно /стига да не водиш полов живот и майка ти да не знае/.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
ще ти направят хормонални изследвания и ще ти изпишат лекарства
не се притеснявай
ще се излекуваш![]()
успех
Прилича просто на акне. Виж този сайт usterapy .com
acne. org
Абе за да каже дерматолог, че е по-добре да се направи профилактичен преглед при гинеколог, надали 1-2 сайта ще помогнат.
Авторке, дръж ни в течение!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!