- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Безразличие..
Заключете!!
Different style, different move,
Damn I like the way you move ..
емии може и наистина да е безразличен но може и да се преструва само
Еми не знам какво е станало,за да се разделите,но ти по-добре от нас знаеш дали е безразличен наистина или просто се прави на кораво копеле.![]()
Първоначално написано от Punisherrr
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Няма как да ти кажем ние дали е безразличен или не. Нито ви познаваме, нито знаем причината, поради която сте скъсали..
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
да знам но искам да разбера мъжкото мислене,в смисъл ..дали примерно на вас така ви се е случвало или някое момче да пише защо така реагират.. Въпроса го зададах за попринцип не за моя случай специално![]()
Different style, different move,
Damn I like the way you move ..
Според мен просто в един момент им писва и всичко им става безразлично![]()
+++Първоначално написано от Emoooo0
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
не знам дали се прави,но антонима на любов не е омраза,а безразличие,за това знам колко ти е гадно,но спокойно ще имаш по-стойностни връзки,ще срешнеш хора,който наистина заслужават обичта ти,от личен опит ти го казвам![]()
Първоначално написано от Punisherrr
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Какво ти пука дали на него му пука или не...?! Нали вече е минало...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ивето пак праска точните реплики. Честно казано и на мен не ми мина бързичко след една дооста по дълга връзка. Има ли значение изобщо на кого колко му пука?Първоначално написано от Punisherrr
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
Щом се държи безразлично се опитва да те забрави .Ти явно все още имаш чувства към това момче.Вместо да гадаеш дали още те харесва , по-добре се опитай да го забравиш и продължи напред![]()
Ми явно му е безразлично .. Не го познавам , за да ти кажа ..
Както казаха по-горе , ти си човекът , който знае отговора ..
Actions speaks louder then words .. >.<
ми да може да му е безразлично и за съжаление това много наранява : ((
Колкото и да се взираме в миналото - то няма да се върнe.. Колкото и сълзи да пролеем за изгубените моменти - те няма да се повторят ! Остава да ни топли само спомена и надеждата някой ден отново да бъдем щастливи..!
Най-вероятно му е безразлично.
А ти си преглътни егото - знам че е яко да виждаш как някой се тормози за теб, но това не винаги е възможно.
Не се коси, гледай да не ти пука и продължавай напред.
Тва гордостта е опасна работа, ейш.
Не говорим за неговата тук. : )
пп. И да, безразличието наранява, но насила хубост не става.. щом си продължава мирно и спокойно, няма как по-друг начин.. ти ще си набутаната дето й е гадно :/
мъчи се да забравяш и толкова![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ако наистина му беше безразлично, едва ли щеше да си прави труда да се смее...според мен се преструва, но може и да греша знам ли...
Абе, то и при нас е така да ти кажа...Първоначално написано от selens
nicolepcd
според мен зависи кой е имал по голямо желание да прекратите връзката си ако е бил той значе найстина не му пука за теб а ако ти си пожелала да скъсате може и да се преструва![]()
след определен брой простотии винаги така става.. ако сте се обичали отиди и му покажи че все още искаш да си с него.. направи нещо голямо.. да види че си заслужава да е с тебе... и тогава няма да е безразличенПървоначално написано от selens
![]()