.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Изпъкнали вени

Ъъ.. някой да знае как точно могат най-лесно да ми изпъкнат вените..

Щото някфо яко изглежда - аз тренирам там вдигам дъмбели ама вените изпъкват само докато тренирам...
    Ако някой знае - да сподели.

Да поясня - вените на ръцете...

Благодаря предварително

Мега фен Аватара на EarthShaker
    ти тъп ли си?

азотен буустър

Вземи игла и ги надупчи да спаднат !
    Нищо ти няма абсолютно задължително е да ти изпъкнат вените при физическа дейност .Да не вземеш да направиш гореспоменатото?
    Йога и мъдрост

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Nitroglycerin
    Вземи игла и ги надупчи да спаднат !
    Нищо ти няма абсолютно задължително е да ти изпъкнат вените при физическа дейност .Да не вземеш да направиш гореспоменатото?

ама той иска да му изпъкнат май
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Абе не бе - чудех се и аз кво да питам
    А пък иначе защо на хората които тренират редовно вените им са изпъкнали - Просто Любопитство..

Цитирай Първоначално написано от john95
    Абе не бе - чудех се и аз кво да питам
    А пък иначе защо на хората които тренират редовно вените им са изпъкнали - Просто Любопитство..
    физика

И защо? По-грозно и отвратително нещо от това няма...отврат! Да ти изпъкват вените по целите ръце...ебаааааааааасииииии
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

ааа обожавам момч4ета с изпъкнали вени на ръцете страшно много ме кефи Не знам как ... то май не става само от спорта щото имам приятели които не тренират много само от време на време така баскет играят и са им изпъкнали вените по ръцете и кефи много
    phah

Град
    София
    Малоумно е да искаш да ти изпъкват вените. Прекалено си слаб, за да ти изпъкнат. Като почнеш да вдигаш трицифрени килограми от лежанка и по 50-55 за бицепс, ще ти изпъкват без да тренираш! Не си мисли, че е яко.. не е нормално.
    Don't tell me what I can or can't do !

Цитирай Първоначално написано от balon4eee
    ааа обожавам момч4ета с изпъкнали вени на ръцете страшно много ме кефи Не знам как ... то май не става само от спорта щото имам приятели които не тренират много само от време на време така баскет играят и са им изпъкнали вените по ръцете и кефи много

+1 ПоДкРеПяМ тЕ!
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Супер фен Аватара на KadifWerewolf
    Град
    Я сом ут село!
    Цитирай Първоначално написано от Boyd
    Малоумно е да искаш да ти изпъкват вените. Прекалено си слаб, за да ти изпъкнат. Като почнеш да вдигаш трицифрени килограми от лежанка и по 50-55 за бицепс, ще ти изпъкват без да тренираш! Не си мисли, че е яко.. не е нормално.
    Нормално е!
    Като тренираш на мускулите им е нужно повече кислород, който се доставя с кръвта.. демек вените..
    Аре си одиме! НА СЕЛО!

Голям фен Аватара на melinor
    Какво тренираш

Мнооого пилешко има да ядеш до тогава Още си малък за тренировки.Почни след година-две тренирай 2-3 години и ще ти изпъкнат.
    Говнааааааааааа

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от KadifWerewolf
    Нормално е!
    Като тренираш на мускулите им е нужно повече кислород, който се доставя с кръвта.. демек вените..
    НЕ е нормално! Той иска да са му изпъкнали и без да тренира! При тренировка е ясно.
    Don't tell me what I can or can't do !

Голям фен Аватара на js7tw
    мойте вени въобще не бяха изпъкнали и почнах да тренирам 3 месеца вече и от около 1 месец на фитнес тръгнах и ся вените са ми супер изпъкнали и аз много се кефя
    Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!

На мене вените са ми испъкнали попринцип без да съм тренирал даже на лявата ръка ми се образува Н

Голям фен Аватара на js7tw
    Цитирай Първоначално написано от runnera93
    На мене вените са ми испъкнали попринцип без да съм тренирал даже на лявата ръка ми се образува Н
    ся като сае погледнах видях,че и на мен ми се образува Н
    Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!

;)

brato za da ti izlqzat weni na predmishnika predpolagam iska6... po4ni da gi natowarwa6 powe4ko do 20 dena 6e ima efekt

ами и аз съм мноу слаб и са ми изпъкнали. Ама особено като ми е горещо ще се пръснат. Не му разбирам мноу, ама те вените изкачат когато човек или тренира или няма никакви масни тъкани

офффф да се оплача, даже и на "оня" мускол имам доста големи вени И според мен си е гадно, ама ко да прай човек. Я мацките да кажат много ли се дразнят от вените там? :P

Град
    Улицата
    аз пък не тренирам и пак са ми изпъкнали
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

.

Просто тренирай повече ... не прави глупости като диети, защото да си кльощав с изпъкнали вени не е хубаво, яж повече пържоли и прави лицеви с тесен захват

Град
    София
    Ебати тъпизма.Аз тренирам с 8 кила за бицепс и дигам 40 кила от лежанка и пак са ми супер изпъкнали,а не съм някъв хърбав...

Повече от фен Аватара на raror
    Град
    Разлог
    човек .. ти не си наред аз съм на 12 и ми са страшно изпъкнали `щот по зял ден се веся на лост на успоредки .. ала-бала .. отвратително е! аз искам да ги скрия-ти да ти изпъкнат просто тренирай за да се чувстваш добре, като мен а вените ще си им дойде времето .. макар, че според мен и много от приятелите ми (90% казано) го смятат за отвратително

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си