- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Изпъкнали вени
Ъъ.. някой да знае как точно могат най-лесно да ми изпъкнат вените..
Щото някфо яко изглежда - аз тренирам там вдигам дъмбели ама вените изпъкват само докато тренирам...![]()
Ако някой знае - да сподели.
Да поясня - вените на ръцете...![]()
Благодаря предварително![]()
азотен буустър
Вземи игла и ги надупчи да спаднат !
Нищо ти няма абсолютно задължително е да ти изпъкнат вените при физическа дейност .Да не вземеш да направиш гореспоменатото?
Йога и мъдрост
Абе не бе - чудех се и аз кво да питам![]()
А пък иначе защо на хората които тренират редовно вените им са изпъкнали- Просто Любопитство..
физикаПървоначално написано от john95
И защо? По-грозно и отвратително нещо от това няма...отврат! Да ти изпъкват вените по целите ръце...ебаааааааааасииииии
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
ааа обожавам момч4ета с изпъкнали вени на ръцете страшно много ме кефиНе знам как ... то май не става само от спорта щото имам приятели които не тренират много само от време на време така баскет играят и са им изпъкнали вените по ръцете и кефи много
![]()
phah
Малоумно е да искаш да ти изпъкват вените. Прекалено си слаб, за да ти изпъкнат. Като почнеш да вдигаш трицифрени килограми от лежанка и по 50-55 за бицепс, ще ти изпъкват без да тренираш! Не си мисли, че е яко.. не е нормално.
Don't tell me what I can or can't do !
Първоначално написано от balon4eee
+1 ПоДкРеПяМ тЕ!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Нормално е!Първоначално написано от Boyd
Като тренираш на мускулите им е нужно повече кислород, който се доставя с кръвта.. демек вените..
Аре си одиме! НА СЕЛО!
Мнооого пилешко има да ядеш до тогаваОще си малък за тренировки.Почни след година-две тренирай 2-3 години и ще ти изпъкнат.
Говнааааааааааа
НЕ е нормално! Той иска да са му изпъкнали и без да тренира! При тренировка е ясно.Първоначално написано от KadifWerewolf
Don't tell me what I can or can't do !
мойте вени въобще не бяха изпъкнали и почнах да тренирам 3 месеца вече и от около 1 месец на фитнес тръгнах и ся вените са ми супер изпъкнали и аз много се кефя![]()
Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!
На мене вените са ми испъкнали попринцип без да съм тренирал даже на лявата ръка ми се образува Н![]()
ся като сае погледнах видях,че и на мен ми се образува НПървоначално написано от runnera93
Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!
brato za da ti izlqzat weni na predmishnika predpolagam iska6... po4ni da gi natowarwa6 powe4ko do 20 dena 6e ima efekt![]()
ами и аз съм мноу слаб и са ми изпъкнали. Ама особено като ми е горещо ще се пръснат. Не му разбирам мноу, ама те вените изкачат когато човек или тренира или няма никакви масни тъкани![]()
офффф да се оплача, даже и на "оня" мускол имам доста големи вениИ според мен си е гадно, ама ко да прай човек. Я мацките да кажат много ли се дразнят от вените там? :P
аз пък не тренирам и пак са ми изпъкнали![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Просто тренирай повече ... не прави глупости като диети, защото да си кльощав с изпъкнали вени не е хубаво, яж повече пържоли и прави лицеви с тесен захват![]()
Ебати тъпизма.Аз тренирам с 8 кила за бицепс и дигам 40 кила от лежанка и пак са ми супер изпъкнали,а не съм някъв хърбав...Първоначално написано от Boyd
![]()
човек .. ти не си наредаз съм на 12 и ми са страшно изпъкнали `щот по зял ден се веся на лост на успоредки .. ала-бала .. отвратително е! аз искам да ги скрия-ти да ти изпъкнат
просто тренирай за да се чувстваш добре, като мен
а вените ще си им дойде времето .. макар, че според мен и много от приятелите ми (90% казано) го смятат за отвратително
![]()