- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Дискотеки
Значи аз съм от добрич и следващата седмица ще ходим на екскурзия във Велико търново.Та въпроса ми е някой от Велико тъново ако може да каже някой дурго клубче дискотека яки такива по възможност хаус РНБ ... висчко да има без члага щото ще сем с чужденци и нали няма как
може също и в скайп да пишете -> ftlov3 мерси предвавително![]()
Амиии възможно ... но плс кажете ми щото не ми се седи в нкъв шибан хотел ... като пълен кретен ...
аз пък съм я блокиралаПървоначално написано от woshata
![]()
а за пръв път й виждам ника.
Абе пишеш в гуугъл -велико търново дискотеки
и тва е.
нищо сложно.
Да мерси за идеята не бях се сетила ... омггг
Питам тука вашия мнения да чуая много лесно аз да вляза да погледна и да прочета хиляда имена ...
аз не знам за В. Търново, ама искам да питам за София да кажете някое готино клубче (без чалга)
МОМИЧЕ СЪМ!
мии и аз не съм от софия.. ама sugar club! там отиди яко е ..даже много!иии чакам някой да каже нещо за Търново!![]()
Офффф
КОЛКО ПЪТИ ДА ОБЯСНЯВАМ че това с гугъл и аз мога да го направя искам мнения на хоа от ВТ или такива които са посещавали клупове дискотеки във ВТ !!!![]()
![]()
Бих ти предложил Органза.Намира се до спортната зала.Има 3 стаи-Хаус, Комерс и чалга.Ще ти хареса определено![]()
http://www.organzaclub.com/
Първоначално написано от AnincetoSexy
Тва ли са ва дискотекити бе, майна?
и аз я имамПървоначално написано от woshata
![]()
пс- за кво ти е без чалга бе?
не е ли кючек...ич не ми го предлагай![]()
Брей ... ходи ли някой на диско още О.о не съм ходил от 2-3 години и не съжалявам О.о
Не само заради чужденците.Просто знам,че цяла България е засипана от такива дискотеки и първите имена,които ще чуя ще са Планета оп троп Дай и т.н.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Мерси все пак за информаицтя която ми дадохте
нямаш си и идея тея как се кефят на чалга, не си ли ги виждала по морето?Първоначално написано от PaulaSandr3z
абее.. пак се почна..чалга та чалга.. момичето попита за дискотеки БЕЗ чалга(една ли има такива..) ии няма значение защо не иска да ходи в въпросните дискотеки! Иначее мерси и аз и предложих органза..значи там ще отидем![]()
![]()
Първоначално написано от wendiii
Бахти голям град само една яка дискотека не мисме вярва ....
хайде пак се започна.. еми града не е чак толкова голям като.. мегаполиса Frankfurt да речем.. ноо за територията на нашата малка държава ..Търново си е сравнително голям град.. пък и имайки впредвид,чее студентите там не са малко... се предполага,че и дискотеките няма да са малобройни!![]()
![]()
Не мога да разбера защо трябва да се заяждате всички ... Пускам тема и тъй като сте много интересни не не ме знаете може би и виакате "ааа с таз ще се ебаваме" Бахти ... Аз кат човек се държа вие ...
Комплексирани а-социали. Не ви прави чест да се ебавате!