- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- проблем с козметик- съвет
здравейте![]()
съжелявам ако темата не е за тук
та да премина към моя проблем ходих на козметик за почистване на петната и пъпчиците по гърба (тая година завършвам и роклята ми е с гол гръб), та както и да е ..направи ми процедурата и след 14 дни требва пак да ида ( на 7 май), за да види какъв е резултата ама той в началото беше добре чиста и гладка кожа , а сега е плачевен по-зле от преди.. та въпроса ми е ако на някой му се е случвало подобно нещо как е овладял положението и продължавал ли е да се подлага на процедури?и ако някой знае рецепта или някви мехлемче,спирт за почистване на кожа на гръб много моля да споделииииужасно е, че останаха 15 дена до бала , а точно сега си окепазих гърба ;(
Сбъдване!!! А колко се бяха сънували! Те се срещнаха! Те…
Да иди на дерматолог ,,
Но иди и на козметичката , като ти е казала , че пак трябва д аидеш значи има защо ! Може това да не е последната процедура и накрая пък да си доволна , сигурно затова е насочила 2 процедури ,,
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
да наистина може да е така (но пък може да си алергична към самите продукти) но наистина отиди за да се разбере защо е така (може пък и да нормалноПървоначално написано от sladkish_14
)
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
+1Първоначално написано от kristito3
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...