.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Какво да правя?

Здравейте , дълго се чудех дали да пиша, но все пак се реших. Искам да споделя нещо което изпитвам и не знам какво да правя. Така - по принцип винаги съм харесвала момчета, имала съм няколко гаджета , даже имах връзка с едно момче повече от година с което много се обичахме, поне аз лично го обичах много. Но от известно време - няколко месеца може би започнах да харесвам едно момиче от училище (малко по голяма от мен) Не знам как започна и не знам защо- чувствам се много странно. Харесвам я - искам непрекъснато да я виждам и много искам да я целуна (но само да я целуна - нищо друго ). Чувствам се странно, защото никога не съм се изпитвала подобно нещо. Не знам какво да правя - моля ако някои може да ми каже мнението си или не знам .. ?

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ами не си лезбийка ако това се чудиш... То не ства от ден за ден... Иначе... искаш да опиташ нещо ново може би...

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    Ами ти си още в пубертет и не се знае каква сексуалност ще проявиш ... ти си била с няколко момчета, но сега си харесала това момиче, ами по- добре изчакай и пиши какво е станало. И горе главата!

Чудя се дали да направя нещо по въпроса - да и кажа ли или да оставя нещата и само да си мечтая

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    По-добре не й казвай. Нали все пак не искаш връзка с нея или нешо подобно?? Най-много да има кофти слухове в даскалото за теб .. А иначе - не се притеснявай, просто някакво увлечение .. Няма да продължи дълго.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Голям фен Аватара на JUSTDNB
    Град
    Sofia
    Да,и аз съм съгласна че е увлечение и ще отмине.Разбирам те доста добре ха не се шашкай
    Цитирай Първоначално написано от angellove
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Явно е само временно увлечение, от пубертета може би Не се шашкай По-добре не казвай нищо на момичето
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

дам и аз съм на мнение, че не трябва да казваш нищо на момичето няма смисъл, това е просто увлечение не се безпокой ))))
    Колкото и да се взираме в миналото - то няма да се върнe.. Колкото и сълзи да пролеем за изгубените моменти - те няма да се повторят ! Остава да ни топли само спомена и надеждата някой ден отново да бъдем щастливи..!

Знам , че не трябва да и го казвам и , че сигурно е само увлечение , но всеки път щом я видя изгарям от желание да я заговоря - да и кажа нещо, но не знам как .. какво да и направя ? Как да постъпя ...

Голям фен Аватара на JUSTDNB
    Град
    Sofia
    Е,то няма лошо да я заговориш,да се запознаете,даже да отидете на кафенце или нещо такова.Обаче чак да и казваш за някакви чувства,по-добре не.Изчакай да видиш как ще се развият нещата след като/ако се запознаете и всичко което трябва да става,ще стане от самосебе си.
    Цитирай Първоначално написано от angellove
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си