.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Теми за разговор

Здравейте, дайте идеи за теми за разговор с момиче, което съм си харесал и сме се виждали 1-2 пъти.Мамка му разговорите не са ми проблем, но кат си харесам някоя и напрао си галтам езика Мерси

приятели училище питай я кои са и любимите неща е такива и после разговора би трябвало да потръгне

Прави сте, тя ми се кефи, ма нещо напоследък оплесках нещата.Щот съм й много безинтересен вече само за нея си мисля и за тва всички базици и яки работи ми изчезват от главата, за тва нещо по така... ако някой има някаква идейка

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

Re: Теми за разговор

Цитирай Първоначално написано от pp
    Здравейте, дайте идеи за теми за разговор с момиче, което съм си харесал и сме се виждали 1-2 пъти.Мамка му разговорите не са ми проблем, но кат си харесам някоя и напрао си галтам езика Мерси
    Хич да не ти пука... като се замислиш няма от какво да се притесняваш... и тя диша, и тя яде като тебе, спи и т.н абе и тя е живо същество като тебе... отпускаш се и всичко идва от самосебе си...

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Почвай да дрънчиш глупости като я видиш. Примерно ако е с ония потничета, които им се вижда пъпа изтърси нещо от сорта: "Секси си с това потниче, но за да ме възбудиш трябва да се постараеш повече." или пък... ако ти каже, че е болна гушни я и и кажи " спокойно миличку аз ща излекувам" Колкото по айляшката се държиш с нея толкова по-разчупено и свободно ще се чувствате и двамата. Ако стоиш като дърво няма да си и интересен и изгаряш...

Братле направо си златен ако ми кажеш още 5-6 такива реплики

Цитирай Първоначално написано от umri
    Почвай да дрънчиш глупости като я видиш. Примерно ако е с ония потничета, които им се вижда пъпа изтърси нещо от сорта: "Секси си с това потниче, но за да ме възбудиш трябва да се постараеш повече." или пък... ако ти каже, че е болна гушни я и и кажи " спокойно миличку аз ща излекувам" Колкото по айляшката се държиш с нея толкова по-разчупено и свободно ще се чувствате и двамата. Ако стоиш като дърво няма да си и интересен и изгаряш...
    на мен лично тези намеци са ми много тъпи

smileforyou12 не съм съгласен с теб, все пак съм стигнал до извода че кат говориш глупости и кат не ти пука се харесваш на момичетата, но мамка му кат си харесам някоя и си галтам езика, сам си вкарвам автогол.

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Аз или си гълтам езика или започвам да говоря пълни глупости .. Срамежлива работа.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Това на намеци ли ти приличат... просто естествено държане и бъзици. Жените го харесват... по-добре отколкото да си някой жалък сдуханяк и да не обелваш дума. Такива не се харесват на никое момиче... особено, ако е по-вървежно.

Еми братле какво да ти кажа... това не са заучени фрази, а просто трябва да ти дойдат на момента. Това бяха малко произволни, които ми изскочиха в главата. Дръж се отпуснато... разказвай вицове, базикай я и сама ще се отпусне. Ако е слабичка и кажи: "Хубаво телце, да не тренираш нещо?" И ще започне да ти обяснява какво е тренирала или какво тренира от там ти ще кажеш за себе си. Ако пък ти каже, че нищо не тренира, тогава вмъкни някое комплиментче: " Лъжеш ме! Няма начин да не тренираш нещо... кой ти го даде това тяло?" Ама не и да прекаляваш де... Представи си че си с приятелите ти и си дрънкате глупости, нещо подобно трябва да ти е отношението и към нея, но умерено. От време на време казвай по някой виц като млъкнете ама да не е много мръсен. Най-важното е да не спичаш... запомни го. Не трябва да ти пука.

Град
    Тия намеци на някой друг ги пускайте .. Само някоя безмозъчна кифла ще се хване и ще я заинтригувате ...

Мерси, тя теорията ми е ясна, но нали ти казвам, че всички мацки които не ги харесвам ме харесват точно щот не ми пука кво ще им кажа, но с колко такива които харесвам съм изпуснал не е истина, точно заради тва ми държание, иначе тва дет ми написа кефи

smileforyou12 не съм съгласен с теб, все пак съм стигнал до извода че кат говориш глупости и кат не ти пука се харесваш на момичетата, но мамка му кат си харесам някоя и си галтам езика, сам си вкарвам автогол.
    с кое не си съгласен бе говоря че на мен са ми тъпи тея намеци ли еба ли го кво е ама щом искаш си ги говори нали на мен няма да се казват

SpOrTs_GiRl
    много не си прав

хммм мисля че си на 14 или 15 нали

smileforyou12
    все пак за сериозни теми съм много добър,но съм безинтересен

тва го приемам кат ебавка, на 20 съм :P

Град
    SpOrTs_GiRl
    много не си прав
    Първо, момиче съм. И второ - казвам от женска гледка точка .. Ти си мъжко и не знаеш как би реагирала всяка една жена на такова поведение .. Е аз лично не познавам почти нито една, която би се заинтригувала от тия намеци ....

П.П. Не съм акзала, че няма и такива !!!! .. Но по-добре заложи на естествено поведение, а не на лигавщини и заучени фразички.

Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    SpOrTs_GiRl
    много не си прав
    Първо, момиче съм. И второ - казвам от женска гледка точка .. Ти си мъжко и не знаеш как би реагирала всяка една жена на такова поведение .. Е аз лично не познавам почти нито една, която би се заинтригувала от тия намеци ....

П.П. Не съм акзала, че няма и такива !!!! .. Но по-добре заложи на естествено поведение, а не на лигавщини и заучени фразички.
    така мисля и аз ако на мен ми кажат такова нещо ще ми стане смешно тези неща за мен са банални

Град
    Цитирай Първоначално написано от smileforyou12
    Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    SpOrTs_GiRl
    много не си прав

така мисля и аз ако на мен ми кажат такова нещо ще ми стане смешно тези неща за мен са банални
    Точно така. На 20 си, не е нужно да ги говориш тия лигавщини .. НЕ ти говоря да я занимаваш с ядрена физика, а просто да си естествен. : )

тва го приемам кат ебавка, на 20 съм :P
    на 20 лелелее и ще използваш такива лафове

Извинявай SpOrTs_GiRl , та като момиче на теб за какво би ти било интересно да си говориш с едно момче, щот ние сме се виждали само 1 път, живеем в различни градове и засега си пишем по скайп.Все пак почти само за сериозни работи я питам( учлище, музика, интереси) и тва като си момиче няма ли да ти е тъпо да знаеш че някой те харесва и само ти задава въпроси ?!?

Re: Теми за разговор

Ахаха... и аз съм така... и в повечето случаи бирата ми помага, ама и в повечето случаи не пия както и да е... просто се отпусни, ако виждаш, че наистина няма какво да си кажете, значи не сте един за друг. Успех

емии пич нали все пак тряя да се поопозанете на първа среща не виждам лошо във въпросите ама да не са прекалено лични

Град
    Извинявай SpOrTs_GiRl , та като момиче на теб за какво би ти било интересно да си говориш с едно момче, щот ние сме се виждали само 1 път, живеем в различни градове и засега си пишем по скайп.Все пак почти само за сериозни работи я питам( учлище, музика, интереси) и тва като си момиче няма ли да ти е тъпо да знаеш че някой те харесва и само ти задава въпроси ?!?
    Не ми се извинявай .. Просто изказах мнение. Не можеш ли да бъдеш забавен без заучените фразички?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си