- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Теми за разговор
Здравейте, дайте идеи за теми за разговор с момиче, което съм си харесал и сме се виждали 1-2 пъти.Мамка му разговорите не са ми проблем, но кат си харесам някоя и напрао си галтам езикаМерси
приятели училище питай я кои са и любимите неща е такива и после разговора би трябвало да потръгне
Прави сте, тя ми се кефи, ма нещо напоследък оплесках нещата.Щот съм й много безинтересен вечесамо за нея си мисля и за тва всички базици и яки работи ми изчезват от главата, за тва нещо по така... ако някой има някаква идейка
![]()
Хич да не ти пука... като се замислиш няма от какво да се притесняваш... и тя диша, и тя яде като тебе, спи и т.н абе и тя е живо същество като тебе... отпускаш се и всичко идва от самосебе си...Първоначално написано от pp
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Почвай да дрънчиш глупости като я видиш. Примерно ако е с ония потничета, които им се вижда пъпа изтърси нещо от сорта: "Секси си с това потниче, но за да ме възбудиш трябва да се постараеш повече." или пък... ако ти каже, че е болна гушни я и и кажи " спокойно миличку аз ща излекувам" Колкото по айляшката се държиш с нея толкова по-разчупено и свободно ще се чувствате и двамата. Ако стоиш като дърво няма да си и интересен и изгаряш...
Братле направо си златен ако ми кажеш още 5-6 такива реплики![]()
на мен лично тези намеци са ми много тъпиПървоначално написано от umri
smileforyou12 не съм съгласен с теб, все пак съм стигнал до извода че кат говориш глупости и кат не ти пука се харесваш на момичетата, но мамка му кат си харесам някоя и си галтам езика, сам си вкарвам автогол.
Аз или си гълтам езика или започвам да говоря пълни глупости .. Срамежлива работа.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Това на намеци ли ти приличат... просто естествено държане и бъзици. Жените го харесват... по-добре отколкото да си някой жалък сдуханяк и да не обелваш дума. Такива не се харесват на никое момиче... особено, ако е по-вървежно.
Еми братле какво да ти кажа... това не са заучени фрази, а просто трябва да ти дойдат на момента. Това бяха малко произволни, които ми изскочиха в главата. Дръж се отпуснато... разказвай вицове, базикай я и сама ще се отпусне. Ако е слабичка и кажи: "Хубаво телце, да не тренираш нещо?" И ще започне да ти обяснява какво е тренирала или какво тренира от там ти ще кажеш за себе си. Ако пък ти каже, че нищо не тренира, тогава вмъкни някое комплиментче: " Лъжеш ме! Няма начин да не тренираш нещо... кой ти го даде това тяло?" Ама не и да прекаляваш де... Представи си че си с приятелите ти и си дрънкате глупости, нещо подобно трябва да ти е отношението и към нея, но умерено. От време на време казвай по някой виц като млъкнете ама да не е много мръсен. Най-важното е да не спичаш... запомни го. Не трябва да ти пука.
Тия намеци на някой друг ги пускайте .. Само някоя безмозъчна кифла ще се хване и ще я заинтригувате ...
Мерси, тя теорията ми е ясна, но нали ти казвам, че всички мацки които не ги харесвам ме харесват точно щот не ми пука кво ще им кажа, но с колко такива които харесвам съм изпуснал не е истина, точно заради твами държание, иначе тва дет ми написа кефи
![]()
с кое не си съгласен бе говоря че на мен са ми тъпи тея намеци ли еба ли го кво е ама щом искаш си ги говори нали на мен няма да се казватПървоначално написано от pp
SpOrTs_GiRl
много не си прав
smileforyou12
все пак за сериозни теми съм много добър,но съм безинтересен
тва го приемам кат ебавка, на 20 съм :P
Първо, момиче съм. И второ - казвам от женска гледка точкаПървоначално написано от pp
.. Ти си мъжко и не знаеш как би реагирала всяка една жена на такова поведение .. Е аз лично не познавам почти нито една, която би се заинтригувала от тия намеци ....
П.П. Не съм акзала, че няма и такива !!!! .. Но по-добре заложи на естествено поведение, а не на лигавщини и заучени фразички.
така мисля и аз ако на мен ми кажат такова нещо ще ми стане смешно тези неща за мен са баналниПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
Точно така. На 20 си, не е нужно да ги говориш тия лигавщини .. НЕ ти говоря да я занимаваш с ядрена физика, а просто да си естествен. : )Първоначално написано от smileforyou12
на 20 лелелее и ще използваш такива лафовеПървоначално написано от pp
![]()
Извинявай SpOrTs_GiRl , та като момиче на теб за какво би ти било интересно да си говориш с едно момче, щот ние сме се виждали само 1 път, живеем в различни градове и засега си пишем по скайп.Все пак почти само за сериозни работи я питам( учлище, музика, интереси) и тва като си момиче няма ли да ти е тъпо да знаеш че някой те харесва и само ти задава въпроси ?!?
Ахаха... и аз съм така...Първоначално написано от pp
и в повечето случаи бирата ми помага, ама и в повечето случаи не пия
както и да е...
просто се отпусни, ако виждаш, че наистина няма какво да си кажете, значи не сте един за друг. Успех
![]()
емии пич нали все пак тряя да се поопозанете на първа среща не виждам лошо във въпросите ама да не са прекалено лични
Не ми се извинявайПървоначално написано от pp
.. Просто изказах мнение. Не можеш ли да бъдеш забавен без заучените фразички?
![]()