.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

ПЛАКАТИТЕ, които търсите ТУК!

Предлагам плакати на всякакви певци, актьори, филми, групи...
    На този блог www.posterstars.blogspot.com постепенно ще качвам снимки с това, с което разполагам като плакати и странички на любимците ви. Но това не е всичко, има още какво да покажа, но ми трябва време, а то знаете че никога не стига! Да уточня и това, че материалите НЕ СА само от български, но и от чужди списания.
    Какво търся? Нещо което може би нямате или сте забутали някъде вкъщи, а може би ваши приятели или познати или роднини могат да имат и да ви помогнат да осъществите размяната с мен. Интересуват ме играчки от шоколадови яйца Киндер Сюрприйз. Колкото по-стари са играчките, толкова по-добре... Би било добре да може да ги снимате и вие, за да видя какво предлагате.
    И така очаквам предложенията ви!
    А дотогава вие избирайте в блога:
    www.posterstars.blogspot.com

Здрасти, харесах си два плаката, а имам много играчки от шоколадови яйца, ако още събираш.

Писах ти и в скайп, надявам се да ми отоговориш, защото наистина икам два от плакатите ти.
    "Death is Peaceful, Easy... Live is Harder"

Да, получих съобщението ти! Ще се доразберем!

Голям фен Аватара на Slashy
    Град
    Варна
    а продаваш ли плакатите или само ги заменяш за играчки? иначе аз тряя да имам няколко играчки, ама нз дали ше ги намеря :/

Публикувал съм още нови плакати. Вижте ги!
    www.posterstars.blogspot.com

Искам всичките ти плакати и статии за HIM, Ville Valo отивам да си преровя кашона с играчки

Окси, писах ти лично.. Чакам да ме зарадваш

Повече от фен
    haresaha mi edin plakat na Ashley Tisdale i Cristiano Ronaldo zamenq6 li za dr plakat ili samo za igra4ki :S:S

само играчки от шоколадови яйца ме интересуват. има ли как да намериш такива?

Плакати

Здравей!Искам всички плакати който имаш на Selena Gomez,Vanessa Hudgens,единият на Зак Ефрон,Всички на Здрач.Купувам-колкото кажеш.Ще потървя играчки от шоколадови яйца и ако намеря ще ти кажа.Пиши ми моля те!

Исам плакатите на Selena Gomez,Vanessa Hudgens,Zac Efron(ediniqt),Twiligh.Ще потърся играчки от яйца.Пиши ЛС.

аз ти писах!

Аз имам доста играчки, но никой не ги иска май

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си