- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Случайна среща с непознат?
Представете си следната картинка:
Вървите си по центъра сама или с 1-2 приятелки... денят е хубав..слънцето грее ли грее.. птичките пеят. Вие както винаги си дрънкате за момчета с приятелките си, но изведнъж!!...!!! появява се непознато момче от някъде и ви заговаря. "Здравейте момичета, как сте" или пък с базик " Внимавай да не се окапеш с тоя сладолед" илиии " виждам че само ме гледаш и реших да те питам дали наистина съм толкова секси" Абе ... каквото и да е има хиляди начини по-който би тръгнал разговора. Бихте ли му дали телефона си/ скайп или пък съгласили да излезете някой път... ей така с непознат от улицата, който е решил да ви заговори?
Избягвам да говоря с непознати.... Ако не съм сама, може и да потръгне разговора ЕВЕНТУАЛНО, но ако съм сама няма да обърна внимание, може да се направя, че не чувам... Ако все пак се разговорим мога да му дам най-много скайп ..... От там нататък пък изобщо не е задължително да излизам с него или каквото и да е..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Не мисля...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ако разговора потръгне , може би бих му дала скайпа си , но ако веднага след репликата , с която се е опитал да ме заговори ми лепне може ли телефона ти , няма начин![]()
Ако разговорът потръгне и въпросното момче ми хареса на външен вид , бих му дала номера си![]()
е вие к'во само около едни и същи хора ли ви се върти ежедневието .. ? аз пък лично бих се запознал винаги с нови хора ..
Момче съм . .![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
мда и аз съм на мнение, че ако ми хареса бих му дала скайпа си : )))
М .. да дойде да ми каже "здр , секси ли съм ?" и аз да му дам номера си ?
Не мисля , че ще го направя ..![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Зависи от хората повярвай ми , особено когато си момиче .Първоначално написано от mickelangelo
Не не бих си дала номера, ако така лесно си давах номера цял град ще ми го има. Ако е заинтересован даденият човек ще намери начин да се срещнем отново. Аз не живея в толкова голям град, че повторна среща да е невъзможна. Но само от еднин разговор на улицата няма шанс да си дам номера.![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Що неЗависи как ще се представи с първите си реплики
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Правила съм гоИ сега това момче ми е добър приятел
![]()
Не..
Попринцип момчетата, които аз харесвам (като характер и прочие) няма да тръгнат така да заговарят непознати.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Зависи. : )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
...наистина това ,,ако еди си какво стане.....би ли?,, е малко глупаво защото няма принципи ,,Не аз никога....,, или ,,ДА естествено..,, има само ситуации....та както вече казах,зависи от ситуацията....
хахаха бих помислил че се ебава....
момче съм
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
Ами ако ми хареса защо некакво като му дам скайп или телефон, не е толкова ангажиращо
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
mm ne![]()
![]()
Не бих си дала телефона или скайпа особено ако започне разговора с някакви подобни реплики![]()
![]()
Everytime I see you I try to hide away
but when we meet it seems I can't let go,everytime you leave the room
I fade like a flower...
МОЖЕШЕ И ДА НАПИШЕШ "БИХТЕ ЛИ СИ ДАЛИ СКАЙПА/ТЕЛЕФОНА ИЛИ ДА СЕ СЪГЛАСИТЕ ДА ИЗЛЕЗЕТЕ НЯКОЙ ПЪТ С НЕПОЗНАТО МОМЧЕ, ЗАГОВОРИЛО ВИ ДОКАТО ВЪРВИТЕ САМA ИЛИ С 1-2 ПРИЯТЕЛКИ?" ВМЕСТО ТИЯ РОМАНИ![]()
![]()
![]()
![]()
Не се сдържах...
Да не е спам: (момче съм) Ако веднага ги поиска, ебавка ще да е, както каза skuck, ако след известо време си допаднем, тогва може.
Зависи от много неща, но сигурно бих дала само скайп. Телефон не му трябва, рано еИначе мен постоянно ме заговарят особено като съм сама, ама в почти всички случай или не успявам да чуя какво ми казват или просто отминавам.
Stay up all night with the stars *
на мен ми се е случвало с още 2 приятелки
стоим на пейка в парка точно както го описа слънце и т.н
и той минава и ни гледа и вика айде да пийнем едно кафенце беше с още 1 и приятелката му и ние не не и той аз ще се върна вие си помислете и се върна и си лафехме 30 мини ние не не и после дойде към мене и ми вика айде на кафе моля те тва онова и аз не не друг път
![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Значи, бих му дала скайпа си само ако е приятен!!! Телефона, евентуално ако по Скайп нещата потръгнат и ставем приятели![]()