- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Случайна среща с непознат?
Много мразя да ме заговарят непознати готини или не, затова и се държа доста неприветливо с такива.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ако ми хареса и успее да ме впечатли бих му дала Скайп, но не и телефона си, все пак телефона си е по личен...![]()
Не!Преид няколко дена си седяхме на една пейка на центъра с моята приятелка и един "пич" мина и ми каза "страшна поза си заела" ... Получи неодобриетелен поглед от наша страна,но все пак нахалства ... застана до приятелката ми и започна да я пита за мен ... после на кафе искаше да ни води ... въпреки всичките откази и репчения,които поличи от нея - не се отказа лесно.Дори и да не беше толкова нахален пак не бих му дала нито номера си,нито скайпа.
И аз като what3ver ненавиждам да ме заговарят непознати, независимо дали са готини или не. Напоследък постоянно ми се случва да ми подсвиркват, подвикват или да ми пращат целувки, докато си вървя по улицата, затова вече такива изтъркани действия са ми крайно гнусни и могат само да ме отвратят, отколкото да ме впечатлят.Такива нагли индивиди получават пренебрежително отношение. Подминавам ги, правейки се, че не ги чувам, или пък хвърлям злобен поглед, случвало се е и среден пръст да показвам (смелчагата не уцели момента). Не бих си дала никакви лични координати!
Зависи от това дали ще ми хареса и как ще се представи.Но едва ли ще си дам номера,най-много скайпа![]()
Съгласна съмПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Ми да,обичам да срещам и да си бъбря с разни весели и по-общителни хорица,където и да е навън.(освен ако не е някой надут сваляч,подхвърлящ клишета...но слава богу с такива не се надушваме особено
)
Иначе се е случвало няколко пъти да стават такива работи и ако преценя си давам по нещо за връзка :Ь
Имам един-двама познати от такива запознанства.
Случвало се е да си дам скайпа на момче, с което се запознахме в един клуб. После си писахме, засичахме се няколко пъти в заведения и сега сме добри познати. Ако човека насреща ме впечатли с нещо бих дала някакви координати за връзка. Дали телефон или скайп - все тая.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Доста сте консервативни повечето хаха... не очаквах..
Почти винаги си давам номера.![]()
Тези хора никога не ги възприемам като непознати, защото в 100% от случаите се оказва, че се познаваме с целия град и имаме адски мноо общи познати......
Само ако съм в кофти настроение тогава не си давам телефона.
А пък и доста често АЗ съм ги заговаряла и в последствие са ми искали номера.![]()
![]()
![]()
![]()
Друг е въпроса, че в момента в телефонния ми указател има 10 номера с "НЕ ВДИГАЙ", "НЕ ВДИГАЙ В НИКЪВ СЛУЧАЙ", "Не вдигай-Иван", "Не вдигай-ладата", "Оня досадния", "Оня досадния 2", "Не вдигай: Гнусния".![]()
![]()
![]()
moon_flower вервай ми, НИКОГА, абсолютно НИКОГА от десет-минутен разговор не можеш да разбереш някой дали е свестен или не!
Стига остроумия, бе, молявиса.![]()
Не,не харесвам този подход на момичетата,но не отказвам да ме заведат на кафе и да ми платят сметката!
аз бих му дал номера си...ако ми харесва на вид и ако преценя че го заслужава....
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!