Имам следния ... хмм ... прооблем - един тъп колега на гаджето ми иска да сватоса приятеля ми с племеницата си Моя човек много се смее на тая ситуация и ме уверява, че колегата му знае че ме има и че си ме обича! Казва също, че и мн се дразни но като че ли повече му е забавно - от 1 страна ситуацията, и от друга това че вижда че се нервирам! Снощи го били поканили за да "се опознаели по- добре" с пиклата. Той ми каза,че няма да отиде в никакъв случай и наистина не е отишъл, но днеска ми разправя как не са спрели снощи да му звънят да го викат, но той не вдигал. И някво момиче, пр на гаджето ми, била вдигнала телефона му, представила се за мен и го направила на нищо оня идиот колегата му (евала й правя ). И днес мислех да звънна на момчето, което взима гаджето ми от работа и да отида там да го вида тоа кретен и да го питам кво иска от моя човек но реших, че ще е тъпо ... мн се нервирам и се дразня, искам да го оставят на мира! Знам, че приятеля ми няма вина, а не искам тая идиотщина да продължава