Боли когато те няма. Знаеш ли как минава всяка моя вечер? Не, нали? Гледам снимката ти…няколко минути и си мисля колко много искам да усетя устните ти, а вместо тях усещам един лист хартия. Нежно прошепвам „ОБИЧАМ ТЕ” и се надявам все някак си да чуеш тези думи, които ме изгарят. Мисля си колко се наранихме, толкова че да нямаме сили да се борим повече за нашата изпепеляваща любов. Защо толкова бързо се изморихме от битката. Потичат отново сълзи по лицето… и защо, Господи, защо не мога да ги спра. С всяка изтекла сълза от очите ми болката се засилва. Те ми правят компания в самотните нощи. Не мога да спра, не мога повече така. Животът ми все едно свърши. Колкото и да се опитвам да живея в реалността тя е тъмна и страшна, а знам, помня колко сигурна се чувствам в твоите прегръдки. Единственият начин да бъдеш до мен е когато заспя, но не аз не спя… не мога, защото постоянно мисля за теб. Как да спра любовта си… не мога да спра вятъра да духа, не мога да спра дъжда да вали, не мога да спра полета на птиците, а ти искаш да спра да те обичам. Не мога, защото любовта е по – силна от всичко. Просто като полет на птица, като дъждовна капка, като полъха на вятъра… осети я, вземи я, … и не ми я връщай.. тя е твоя!
Първият път винаги боли
+1Първоначално написано от yahhooo
![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Боли,но времето лекува макар и бавно...няма място за отчаяние за всеки влак си има пътници
++++Първоначално написано от turboPantofka
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
това за влаковете става банално![]()
Опитай се да не мислиш толкова за него ;]
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
за всеки влак има пътници, ама знаете какво стана с един от влаковете.. изгоря и сички пътници избягаха..Първоначално написано от Take_That
а да не говорим колко са бедни хората.. някои не могат да намерят пари да си купят билет.. та затова престанете с това: За всеки влак си има пътници..
За всеки ковчег си има човек...![]()
Първоначално написано от Blo0dSuGaR
Real Friends Don't let You do Silly Things... Alone [SuN]
Написаното .... все едно съм писала аз.Много е хубаво и наистина от първата любов боли много,но ако си силна - ще преодолееш всичко!От личен опит знам,че когато искам - не мисля за него и успявам,но когато си кажа,че не мога ез него - наистина НЕ мога!Всичко,което ти трябва,за да го преодолееш се крие вътре в самата теб!
браво за написанотоа иначе не се отчаивай съвсем и не се задълбочавай прекалено в тъгата...така боли повече
![]()
знам какво е аз бях така преди месец но от мъжка гледна точка на нещата сега месец по късно намерих своя начин да не мисля за този човек ти трябва да намериш своя това е единствения начинстоенето и депресирането в къщи няма да помогне а даже задълбочава болката лично аз си преглеждах спомените за изминалтие месеци и намерих тези моменти които са ме наранявали сабрах сички лоши момент ив 1 голям кръг и мислех само за тях това ми помогна немислех за хубавите момент иа за тези които по един или друг начин са ме наранилиии малко по малко стана ендо голямо и това ме разсея и успях да затъпя болката то вапомогна на мен дано и ти се оправиш от самосъжаляване нищо няма да спечелиш нито него нито нищо късмет в следващата ти любов и с малко късмет тя няма да завърши така
![]()
Life is simple we make choices and never look back.
И на мен ми се е случвало..![]()
![]()
![]()
![]()
ех тез момчета бе... направо ще ни полудят
![]()
Бях пияна, когато си написах ника.
v lubovta binagi ima bolka nemoje bez neq nemoje i bez lubov... naistina vremeto lekuva
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
Сефтето винаги боли най-много![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
От първата любов наистина боли най-слино. Но времето наистина лекува. Не се отчайвай и се опитай да не мислиш толкова за този човек..... Няма да стане за ден или два, но ще ти мине. Трябва ти само воля и смелост да подължиш напред.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
боли...... уя
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Да се оставим на живота. Да запазим вярата. Времето лекува. Всичко ще се оправи. Е, това вече аз не го вярвам. Не вярвам, че времето лекува болката. Може да я потулим някъде дълбоко в съзнанието или подсъзнанието. Може да не я показваме, за да изглеждаме силни пред другите. Може да я скрием от самите себе си, за да си повярваме, че сме силни. За да продължим да живеем. Защо, след като вече нищо не е същото? Но тя е там и вече ни е променила. ЗАЩО? Ето на този въпрос не мога да си отговоря.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
колко тъжно...мале,много ми е гадно за теб,но помни,че това,което ни убива ни прави по-силни
усмихни се на живота и рано или късно той ще ти отвърне със същото
![]()
Ох леле мила тва се 1 аз съм го писалаТочно по същият начин се чувствам в момента... Не знам дали от първата любов боли най-солно, защото не съм имала втора истинска такава...но със сигурност мога да потвърдя, че чувството и болката са ужасни... Знам какво ти е и как се бориш с мислите си, но не става... Знам как всичко ти се струва безсмислено... Знам как всяка вечер като си легнеш там отляво пари и те изгаря...
Наистина е много гадно и много трудно за преодоляване, но със силна вола се надявам, че се преодолява...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
А ако ти го беше зарязала заради друг предполагам темата щеше да се казва " НЪмерих лИбоФта на жУвота си" Кеф а ?!!![]()
ем така е - няма любов без болка![]()
I can't stop myself from loving you <3