.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Град
    `In Hell`

Бихте ли го направили?

Бихте ли го направили с някой много близък ваш приятел или приятелка за една вечер?И правили ли сте го и какви бяха последствията след това?Още ли приятелството ви беше същото?

Аз не бих,но на една моя приятелка й се случи .. Сега с това момче не си говорят вече 2 години .. Доста е глупаво според мен,заради едното чукане да си съсипеш приятелството с някой ..
    I draw you on a white paper
    Your warm smile envelopes me..
    Is this love .. ?
    I see you even when I close my eyes ..
    I'll be waiting for you ..

Според мен това приятелството или ще се превърне в любов или ще е само за секс!Отношенията след секса се променят малко или много!Мисля,че приятелството им ще се развали определено...Въпреки,че тръпката е супер яка!Риск

На мен ми се случи и моя съвет е никой да не го прави ся с тва момче се гледаме на криво и на двамата ни е супер неудобно и не сме близки вече, а иначе бяхме приятели около 3 години....

Натискането ми с приятелки е всекидневие. Като излезем няма как да не се обараме Много сме зле Но секс с приятелка съм правил само 1 път. Бяхме доста пияни, тя повечко и от мене и ми свали гащите и аз се предадох на желанието На другия ден тя помнише. Беше и криво 2 дни, ама после вика "Ми кво пък" и ся пак сме си като преди, даже по-добри приятели :P Специално при мен не важи това, че се развалят приятелства.

Не, аз никога не бих го направила
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Направиш ли го веднъж с приятел/приятелка вече отношенията са други и нещата спрат ли само до единият път в леглото, след това обикновенно вече няма нито приятелство нито нищо. Но пък по някой път удоволствието е несравнимо....

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    ако го напрявят - имат 2 възможности, да са заедно вече като по-близки или да не си говорят никога повече...
    50/50...
    <N>

Секс на мен не ми се е случвало , но с момче , с което бяхме приятели близо 2 години .. отновения ни се позадълбочиха това беше за около 1 седмица и сега след 1 година и отгоре не си говорим
    Никога не се разделяй с усмивката си, дори и когато ти е тъжно, ... откъде да знаеш, може някой в тоз момент да се влюби в нея.

Град
    V MoQtA StAq
    Глупаво е ...
    Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...

не толкова глупаво, колкото безотговорно
    Никога не се разделяй с усмивката си, дори и когато ти е тъжно, ... откъде да знаеш, може някой в тоз момент да се влюби в нея.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Не не и пак не... Тва по "приятелски" ама страшно много го мразя...

Повече от фен Аватара на kantonecApetur4
    Цитирай Първоначално написано от EXPOSER
    Натискането ми с приятелки е всекидневие. Като излезем няма как да не се обараме Много сме зле Но секс с приятелка съм правил само 1 път. Бяхме доста пияни, тя повечко и от мене и ми свали гащите и аз се предадох на желанието На другия ден тя помнише. Беше и криво 2 дни, ама после вика "Ми кво пък" и ся пак сме си като преди, даже по-добри приятели :P Специално при мен не важи това, че се развалят приятелства.

няма по-добър секс от приятелския секс

Повече от фен
    Град
    Велико Търново
    Не

ЪЪммм ... не
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

не
    Real Friends Don't let You do Silly Things... Alone [SuN]

Re: Бихте ли го направили?

Цитирай Първоначално написано от selens
    Бихте ли го направили с някой много близък ваш приятел или приятелка за една вечер?И правили ли сте го и какви бяха последствията след това?Още ли приятелството ви беше същото?
    Аз съм го правила и го правя само с приятел и е много хубаво и не си устана само за една вечер после последваха още и още вечери .Секса е много як и приятелството ни също.
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva svetyl den.

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Ако го направиш с някой приятел/ка това вече няма да е чисто приятелство, ще се гелдате с други очи.. Ясно е, че ще се повтори рано или късно .. И после пак, пак и пак .. Ще започнете връзка .. бла-бла (може и приятелчета с привилегии, не е нужно да е емоционално обвързване) .. Емииии не, не бих .. Аз съм старомодна.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

emi 4ak seks ne no imah ne6to ob6to s edin dobur fr no az prekusnah ne6tata za6toto za men priqtelstvoto ni be6e po-vajno no sled tova ne6tata si trugnaha normalno. Tova be6e predi 3 godini i do sega sme si v mn qki otno6eniq toi si ima fr-ka i az fr i taka no ni6to ne se provali.
    A drugata takava slu4ka e spah s edno mom4e s koeto hodeh dosta otdavna no sled kato praihme seks 2-3 dni sled tva skusahme no sega sme si mn dobri fr i za si4ko moga da razgovarqm s nego
    taka 4e ne e nujno ne6tata da se precakat smao za6toto si spal s fr si
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Ако мислите че някой мъж ви държи като приятелка без да се надява да ви нае** някой ден .... значи сте или много тъпи или много наивни. Пораснете бе

Град
    `In Hell`
    Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Ако мислите че някой мъж ви държи като приятелка без да се надява да ви нае** някой ден .... значи сте или много тъпи или много наивни. Пораснете бе
    Наистина си прав .. 70% от приятелите ми са ми казвали че не биха ми отказали ..

Град
    Пловдив
    брр това е толкова изтъркана история ... 2-ма близки приятели стигат до полово сношение нещо не става както трябва чувстват се гузно започват да крият неща един от друг приятелството се разваля ... енд!
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Re: Бихте ли го направили?

Цитирай Първоначално написано от selens
    Ако го направите няма да е само за една вечер.

не не бих го направила би ми било гузно след това
    (пък и аз за тази цел си имам друг човек,той ми стига )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си