- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- какво бихте направили на мое място?
Имам сериозен приятел от една година вече , но изпитвам сексуално желание към едно момче от моя клас, което нито е да кежм много хубаво . Не е нищо особено просто ми лъха на секс така да се изразя... какво да правя
Никога не се разделяй с усмивката си, дори и когато ти е тъжно, ... откъде да знаеш, може някой в тоз момент да се влюби в нея.
Не си струва заради единия секс да загърбиш цяла година от живота си а така ще загърбиш и човека с когото си била, защото той повече няма да те погледне. Преди някоко дни четох тема на едно момиче, което е оставило приятеля си за да бъде за една нощ с някакво момче, тя беше доволна от преживяната нощ, но беше загубила гаджето си завинаги. Същата като твоята история, само че вече приключила, незнам прецени си. Според мен не трябва да се занимаваш с този другия само заради тръпката и аромата на секс!![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Всичките ми приятелки ми казват "Веднъж живееш" все пак съм само на 18 и няма да се женя за този човек .. сега ми е времето да опитвам от всичко , но все пакза това питам вас ..
Никога не се разделяй с усмивката си, дори и когато ти е тъжно, ... откъде да знаеш, може някой в тоз момент да се влюби в нея.
Ясно ни е това. Най-добре не се занимавай с него а си намери сериозен приятел и ще ти мине.
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Сегашния е такъв ...
Именно заради тва недей,a приятелките ти... sry обаче тва сме жените,интриги и сеир да има![]()
Първоначално написано от angellove
от написаното не разбрах да знаеш другото момче дали въобще те забелязва и си мисли същото за теб. накрая може да свършиш без секс и без гаджето си![]()
вече разговарях с него на тази тема... от негова страна има същот
Действай :P
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Нищо.... ще стискаш малката пораснала
и какво да подтискам животинския инстинкт който напира в мен .. така ли ?
Съгласна съм напълно...Първоначално написано от JUSTDNB
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
да така... имаш си приятел... ако аз почна да ти обяснявам при мен за какво става дума...Първоначално написано от d0itwell
![]()
Мани го тоя от твоя клас...дано е временно...
![]()
Priceless .. <3
сега сме 11 кл ... от 8 сме заедно смисъл в един клас .. аз от 9 някъде си имам нещо към тва момче
Ееее как си издържала толкова бре...?!Амм все пак държиш на приятеля си ... стой при него...
Иначе рискуваш много...
И от два стола...на земята...
![]()
Priceless .. <3
Нужно ли е да разбира,приятеля ти,че си се лашкала с другАко няма адрелин в тоя живот тогава нема смисъл да се живее
![]()
![]()
![]()
Това ми хареса, той наистина няма от къде да разбере .. мен ме е страх, че ще се почувствам гузна и ще му кажаПървоначално написано от B2BFW
![]()
Много си праваПървоначално написано от Hilary_
Винаги се разбира по един или друго начин. И след това както казаха малко по-нагоре, от двата стола на земята.
Най-добре си направете тройкано едва ли той ще иска друга патка покрай него
![]()
По-добре ся отколко като пораснеш да правиш такива изпълнения![]()
след като се хвърляш на първия, който ти се стори секси, това означава, че не заслужаваш доверието и обичта на приятеля си.Първоначално написано от d0itwell
представи си той да постъпваше като теб? как щеше да реагираш?
От 8 клас сте заедно..напълно е нормално да се заглеждаш...и аз имам връзка 2 год. и съм се заглеждала мн пъти по други момчета .. но никога не съм се замисляла да предприема нещо към тях ...може би лек флирт или нещо такова .. но не съм и помисляла да загърбя 2 години от живота си по този начин и да разочаровам така човека до себе си ... И наистина трябва да се замислиш как би се чувствала ,ако той те нарани така![]()
I walk through the valley of the shadow of death
I’m not scared cause You’re holding my breath
I only fear that I don’t have enough time left
To tell the world that there’s no time left