.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 61
    Извинявай, не съм прочела добре първото изречение Амии .. пробвай да го избягваш, не прави моята грешка ... съсипах си връзката заради ей такова сексуално влечение ... и накрая нито с единия, нито с другия
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Цитирай Първоначално написано от Dollystar
    Не си струва заради единия секс да загърбиш цяла година от живота си а така ще загърбиш и човека с когото си била, защото той повече няма да те погледне. Преди някоко дни четох тема на едно момиче, което е оставило приятеля си за да бъде за една нощ с някакво момче, тя беше доволна от преживяната нощ, но беше загубила гаджето си завинаги. Същата като твоята история, само че вече приключила, незнам прецени си. Според мен не трябва да се занимаваш с този другия само заради тръпката и аромата на секс!
    никой не казва, че трябва гаджето да разбира

Повече от фен Аватара на kantonecApetur4
    Цитирай Първоначално написано от B2BFW
    Най-добре си направете тройка но едва ли той ще иска друга патка покрай него
    По-добре ся отколко като пораснеш да правиш такива изпълнения

Зе ми думите от устата

Повече от фен
    Град
    Велико Търново
    Еби се с него.Нямаш друг избор според мен

Цитирай Първоначално написано от B2BFW
    Нужно ли е да разбира,приятеля ти,че си се лашкала с друг Ако няма адрелин в тоя живот тогава нема смисъл да се живее
    мн правилно! ти докато не спиш с него няма да ти мине мерака, така че действай на време, пък и понякога ''изневярата''( ако мога да го нарека това така) скрепя връзката още повече моят съвет е- ДЕЙСТВАЙ, СЕГА МУ Е ВРЕМЕТО.!

Град
    ОБИЧАМ СИМОНА
    да*ба... ку*ви... да*ба...

повярваи за едното "ебане" неси заслужава да рискуваш ще съжаляваш

Повече от фен Аватара на wersa4e
    Град
    Северен полюс
    Пробвай се с него ... кво пък
    КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА

ще видя какво ще стане ..
    ще ви инфоримирам ако има развитие
    Никога не се разделяй с усмивката си, дори и когато ти е тъжно, ... откъде да знаеш, може някой в тоз момент да се влюби в нея.

авторката вече е решила да го направи. още с 1вия пост си пролича. няма да я разубедим. приятно изкарване тогава

Цитирай Първоначално написано от plmn
    авторката вече е решила да го направи. още с 1вия пост си пролича. няма да я разубедим. приятно изкарване тогава
    амм .. аз го искам ама дали ще го направя е друг въпрос .. малко не ми стиска
    Никога не се разделяй с усмивката си, дори и когато ти е тъжно, ... откъде да знаеш, може някой в тоз момент да се влюби в нея.

Повече от фен
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от d0itwell
    Цитирай Първоначално написано от plmn
    амм .. аз го искам ама дали ще го направя е друг въпрос .. малко не ми стиска
    Напиши му бележка,че искаш секс с него или поне му духай баси..

;)

според мен ако обичаш истински приятеля си няма да го направиш с съученика си..все пак от година сте заедноо..защо трябва да проваляш всичко
    xixixi...

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    и какво да подтискам животинския инстинкт който напира в мен .. така ли ?
    Маце кажи час/дата/място и ще задоволим животинските си инстинкти много дискретно...
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: какво бихте направили на мое място?

Имам сериозен приятел от една година вече , но изпитвам сексуално желание към едно момче от моя клас, което нито е да кежм много хубаво . Не е нищо особено просто ми лъха на секс така да се изразя... какво да правя
    Тройка !!

Изе**те се с тоя, разбий сърцето на приятели си и тва е няма кво да го мислиш. Все едно на вас момичетата ви пука за човека до вас. "Така и така няма да се женим". Ми скъсай го кат няма се жените кво правиш с него? Аман начи от такива изпълнения, пък после ще ревеш, че за единия к*р си си съсипала връзката.
    I lost colors of my face
    In that moment I thought... I was dead
    What can I say the same old story
    I feel the pain but I am not sorry.

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от Parvink
    Изе**те се с тоя, разбий сърцето на приятели си и тва е няма кво да го мислиш. Все едно на вас момичетата ви пука за човека до вас. "Така и така няма да се женим". Ми скъсай го кат няма се жените кво правиш с него? Аман начи от такива изпълнения, пък после ще ревеш, че за единия к*р си си съсипала връзката.
    Тя е голяма и знае какво прави...

Цитирай Първоначално написано от fire_magic
    Цитирай Първоначално написано от Parvink
    Тя е голяма и знае какво прави...
    Ако наистина толкова знае какво прави, защо пита тука?
    I lost colors of my face
    In that moment I thought... I was dead
    What can I say the same old story
    I feel the pain but I am not sorry.

защото имам нужда от съвет как защо ...
    ти как би си представил след 4-5 години с една и съща и да чукаш само нея .. ами няма ли да ти се иска някоя клада мръвка ... аа

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    ти как би си представил след 4-5 години с една и съща и да чукаш само нея .. ами няма ли да ти се иска някоя клада мръвка ... аа
    То по тая логика нетрябва вЪобше да има брак...Според мен трябва да подтискаш желанието си за секс и да гледаш малко по разумно на живота и на всичко около теб, иначе ти ако се ожениш с тва мислене или ще се разведеш или ще изневеряваш постоянно на мъжа си!И така като остарееш ще си умреш сама и няма кой да те погледне...Всяка една нормална жена има мисия - да се омъжи и да даде своя плод на природата..Ама то в големия град е свободия..Нямате никакво чувство за бъдещето, че дори и за настоящето Неми е много в стила да обяснявам кое е правилно и кое не..Но ако искаш сигурноста трябва да забравиш за животинския си инстинкт и да се "заробиш малко...Земи се ожени за тоя едногодишния ти приятел направете 2-3 деца, дочакайте внуци ако щете и правнуци и умрете като нормални български граждани загоба .

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    То по тая логика нетрябва вЪобше да има брак...Според мен трябва да подтискаш желанието си за секс и да гледаш малко по разумно на живота и на всичко около теб, иначе ти ако се ожениш с тва мислене или ще се разведеш или ще изневеряваш постоянно на мъжа си!И така като остарееш ще си умреш сама и няма кой да те погледне...Всяка една нормална жена има мисия - да се омъжи и да даде своя плод на природата..Ама то в големия град е свободия..Нямате никакво чувство за бъдещето, че дори и за настоящето Неми е много в стила да обяснявам кое е правилно и кое не..Но ако искаш сигурноста трябва да забравиш за животинския си инстинкт и да се "заробиш" малко...Земи се ожени за тоя едногодишния ти приятел направете 2-3 деца, дочакайте внуци ако щете и правнуци и умрете като нормални български граждани за бога .

Оф мноо се дразня така като някое момиче почне да се чуди кво да прай относно такова нещо ?! Да предаде момчето дето държи на нея и дава всичко за нея или да се изчука като заек... Е й кво ще постигнеш ?! После как ще погледнеш приятеля си ?! Аз ако бях на твое място и на мн др момичета дето се чудят за такива енщо никога ама никога не бих предала човека до себе си,особено за едното ебане. ТЪПО е,бе човек. Кво като подтиснеш това желание ?! Няма да умреш. По-добре така,отколкото после да не можеш да погледнеш приятеля си в очите.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от smiLe49
    Оф мноо се дразня така като някое момиче почне да се чуди кво да прай относно такова нещо ?! Да предаде момчето дето държи на нея и дава всичко за нея или да се изчука като заек... Е й кво ще постигнеш ?! После как ще погледнеш приятеля си ?! Аз ако бях на твое място и на мн др момичета дето се чудят за такива енщо никога ама никога не бих предала човека до себе си,особено за едното е**не. ТЪПО е,бе човек. Кво като подтиснеш това желание ?! Няма да умреш. По-добре така,отколкото после да не можеш да погледнеш приятеля си в очите.
    явно не си наясно с термините "привличане" и "химична връзка"
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

има нещо такова

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си