.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61
    Голям фен Аватара на JUSTDNB
    Град
    Sofia
    Ох,вие пък всички много смели станахте изведнъж нещо Всеки вика - направи го,не му мисли,веднъж се живеело.Да,веднъж се живее обаче нали ти си преценяваш как ще го изживееш тоя 1 път,като чувстваш,че пропускаш нещо ,защото аз така те разбирам,късаш с него и си се е*еш на поразия,с който искаш ебати не е толко трудно.Хем не преебаваш никoй,хем не се чувстваш виновна.Обаче,като чета,като нищо вече е станало - не завиждам на момчето,шото нали се сещаш,че като завършиш и влезеш някъде,ще има още много яки батковци в университета и на приятеля ти ще му се,меко казано,е*е майката.Така че,успех на него.
    Цитирай Първоначално написано от angellove
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

Като ти се прави прави го с твоя не с чужди поне ще споделите любовта си един към друг..
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Повече от фен Аватара на Sa6eks
    Град
    София.
    Давай възползвай се
    1 път се живее

Град
    на ЛуНаТа
    Цитирай Първоначално написано от AnzaRe
    Като ти се прави прави го с твоя не с чужди поне ще споделите любовта си един към друг..
    1+
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Повече от фен
    Град
    Велико Търново
    Духай му на другия пич или поне аналан (в друга тема пише,че не изневяра)

Град
    столицата
    Направи го много ясно,иначе дълго време ще съжаляваш.Release the beast!
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Човешко е да се захласнеш, но ако държиш на приятеля си ще оставиш влечението да отмине.
    Хубаво, че хората казват да опиташ от всичко, но това означава ли че трябва да пробвам да се самоубия, че да видя как е???
    Замисли се и как ще се почувства приятеля ти ?
    Разнообрази секса с него, вместо да бягаш в чуждото легло

Порни го

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Добре де ти мислиш само за собствения си гъз, а сети ли се да помислиш тоя твоя приятел как ще се чувства като разбере ква си кифла дет не знае "що иска"??? Ако държиш на него и го обичаш както казваш няма да го направиш, но ако за тая 1 година не си се привързала така силно към него направи го но по добре го скъсай преди това. ТОВА Е ЕДНА ГОДИНА ЗАЕДНО БЕ ТИ НОРМАЛНА ЛИ СИ ? Мацаллан я ми определи кое е привличането и кое химичната връзка в тая тема бе ? Факта, че авторката не си знае интересите, а още по малко интересите на приятеля си, който явно прави всичко за нея. Един път се живее ми ок де ами я тогава така да стане "приятеля ви/приятелката ви има същото желание обаче вие държите АДСКИ много на нея/него, как ще се почувствате ако разберете, че той/тя просто е искал/а само секс с някакъв си пикльо? Нали веднъж се живее ще го преживеете ? Да ама не ще почнете да пускате тука теми и да ревете и да си блъскате главата в стената. Авторката явно нещо в сексуалния ви живот липсва по-добре разберете какво е това нещо, а не да сядаш на първия ти подаден к*р. Аман от недорасли малоумни хорица дето мислят за собствения си гъз и нищо друго.

Град
    пловдив

Re: какво бихте направили на мое място?

Цитирай Първоначално написано от d0itwell
    Имам сериозен приятел от една година вече , но изпитвам сексуално желание към едно момче от моя клас, което нито е да кежм много хубаво . Не е нищо особено просто ми лъха на секс така да се изразя... какво да правя
    много е просто: слагаш на кантара от едната страна връзката която имаш сега и ще загубиш от другата страна връзката която искаш да започнеш
    и знай че няма такова нещо като да имаш и двете

след като прецениш + и - решаваш и действаш, съвет от нас не ти трябва ти сама трябва да си ги решиш тези неща

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)
    Цитирай Първоначално написано от d0itwell
    Всичките ми приятелки ми казват "Веднъж живееш" все пак съм само на 18 и няма да се женя за този човек .. сега ми е времето да опитвам от всичко , но все пак за това питам вас ..
    разбери , че това "веднъж живееш" не значи "изневерявай когато ти кефне"......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си