- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета как решихте да пробвате анален?
Въпроса е ясен.Кажете как се навихте да пробвате,кое ви накара да опитате?![]()
Момче съм: ми такива като теб и мен и всички останали тук от мъжки пол, дето само разправяме искам, искам, искам, пусни ми отзад![]()
![]()
![]()
офффф аз от скоро се навих и то само от любопитство.Другия месец се завръщам в Bg иииииии ще видим хахаха,но аз се съгласих защото и приятеля ми искаше да пробваме и на мене ми е любопитно![]()
И моя приятел много го иска, но аз нещо немога да се навия![]()
Никога не се разделяй с усмивката си, дори и когато ти е тъжно, ... откъде да знаеш, може някой в тоз момент да се влюби в нея.
Тва сигурно е единственото нещо в секса,което ми е отвратително и нямам намерение да опитам,предполагам,че адски много трябва да го обичам тоя човек,за да му дам,а такъв все още няма изгледи да се появи ..![]()
I draw you on a white paper
Your warm smile envelopes me..
Is this love .. ?
I see you even when I close my eyes ..
I'll be waiting for you ..
ОО да .. аз напълно те подкрепямПървоначално написано от Cathylicious
![]()
Никога не се разделяй с усмивката си, дори и когато ти е тъжно, ... откъде да знаеш, може някой в тоз момент да се влюби в нея.
хахах ... Аз също не бих се навила ....пък и повечето момчета,които познавам не ги кефи да ... отзад![]()
I walk through the valley of the shadow of death
I’m not scared cause You’re holding my breath
I only fear that I don’t have enough time left
To tell the world that there’s no time left
при моите познати е обратно
ХАХАХАХА ДА БЕ ! тези,които познаваш са на 9-10 годинки сигурноПървоначално написано от gumS
Мани бе ... гнусно![]()
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Първоначално написано от JuBaCcA
хахаха !!!!! ами нена 19 .. но какво толкова е всички трябва да са еднакви ли ??? пф..
дам то всички правим секс заради модата...Първоначално написано от gumS
Първоначално написано от HichNeMiPuka
хаха даааа ..да не останем по-назад![]()
![]()
![]()
емии преди няколко месеца проключих една връзка, чисто сексуална си беше .. и на двамата само секс ни беше в главите ... ии на него му скимна че иска отзад .. и аз исках ама се дърпах така за по интересно .. и той сега мнogo се гордее че той ме е навил:P
Е в другата тема - за гълтането при орална любов - каза, че изобщо не лапаш на приятеля си. И анален секс не правиш. Накрая ше се окаже, че само на чикии го държиш...Първоначално написано от Cathylicious
Ето така би изглеждала сексуалната ми мечта:
http://www.redtube.com/9860
abeee mn obi4am priqtelq si no za 3 godini o6te ne e uspql da me navie na tova i edva li 6te uspee![]()
tva e ujasnooooooooooo
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
хах, мене приятелката ми даде за рождения ми ден, ма дз яко си е ма ся кат си припомня е малко брутално, то една моя позната я ибали и са насрала....
Нещо май не си разбрал .. против съм свършването в устата .. прочети пакПървоначално написано от poolparty
![]()
I draw you on a white paper
Your warm smile envelopes me..
Is this love .. ?
I see you even when I close my eyes ..
I'll be waiting for you ..
Еми любопитно ми беше и пробвах.. малко трудно се навих, но това е друг въпрос![]()
мен ме изнудиха малконо общо взето ме предразположи... [то донякъде и аз исках да видя какво е
] и го направих защото той мн искаше, но ми показа че мога да му се доверя и го оправда...
![]()
![]()
За щастие никой от сериозните ми приятели не си е падал по аналния сексА иначе не бих се навила по никакъв начин
Ако ще да е любовта на живота ми пак не бих се съгласила
![]()
Просто самата мисъл за анален секс ми е неприятна ...![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Мацо,никога не казвай никога!Не знаеш какво ще те прихване и от къде ще ти дойде!Първоначално написано от 3oPuTy
да бе сякаш съм умрял да си го совирам в лайна.
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Всички които казват ,че е гнусно са отрепки![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!