Сядате на масата и й казваш.. че вече си пораснала малко или много и ти е неудобно когато е там и гледа! Ако се съмнява в информацията която и даваш, може да попита гинеколга след прегледа, а не да следи самия преглед, тай като и да го следи няма нужния опит за да разбере, дали доктора е прав или не!!
tva da si ginekolog sig e mn qkoi osobeno ako ima pove4e momi4eta na koito im haresva gadeli4kaneto
![]()
![]()
![]()
бегай бе, чак се възбудих....
МИ глей са кааш :
Мамченце, вече съм голямо момиче и повечето на моята възраст ходят самички на прегледите, искам и аз да отида и тропаш с краче :![]()
Аз така напраих с майкаПървоначално написано от Psychic
макар че не ми пречи ама с гинеколога мн лаф си прайм и той не иска да говори с мен пред нея за други раути и аз просто и казах "голяма съм вече не ми се влачи всеки път, така и така имаш достатъчно раута" и тя спря
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
а ахаха, разкажи , разкажи са като почна още малко, къв лаф моабет праите, кай кай , кай бърже...Първоначално написано от monincetyyy
![]()
то жената не е като човека.. виже ме мене - никви проблеми си нямам и по доктори не ходя.ако ходя (което е много рядко) майка ми не е с мене и не се притеснявам даа.. направя гинекологичен преглед на медицинската сестра![]()
ако съм на вас ще си сменя пола
![]()
![]()
![]()
Ами говорехме си за секс, за моя приятел и проблемите, които имам с него, той ми разпраяше за бившата му и такаПървоначално написано от Psychic
нищо не съм правила с него, просто имахме мн общи преживявания и заформихме лафа
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Първоначално написано от gabi7u
![]()
![]()
Ако си мислиш, че като те пипа му е до секс с теб .... баси. Мечтииии![]()
за секса ако е бил образователно добре, ако е било за разни преживявания и детайли начи...сметай какво ти мисли Мр.ГинекологПървоначално написано от monincetyyy
![]()
аааа за тфа само мога да гадаяПървоначално написано от Psychic
а той само да си мечтае
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Кажи и,че не ти е удобно като тя е в стаята с теб,което е нормално.
Вече сериозно се замислям какъв да стана като порасна![]()
The shadow of the wicker man is rising up again!
http://www.hanovete.com/?recruit=2H85550
Ама нали знаеш,че гинеколозите не правят само профилактични прегледи.Потърси в гугъл сифилис и май ще се откажеш.Първоначално написано от WickerMan
![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
И не разбрах защо не искаш майка си?
какво искаш да се случи.. хахах
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Extremescream базиках се за професията тва си е нож с 2 остриета, като дойде някоя дебела гадна![]()
Иначе иска майка и да се махне за да го направи с гинеколога![]()
The shadow of the wicker man is rising up again!
http://www.hanovete.com/?recruit=2H85550
''Мамо не идвай повече с мен, че гинеколога ми е хвърлил око и искам да се еба с него''![]()
![]()
![]()
![]()
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
Подсъдимия го разпитват:
- Защо убихте жена си?
- Еми вижте сега - аз съм гинеколог и по цял ден гледам Вагини Вагини Вагини. Един колега ме помоли да поема и неговата смяна и пак Вагини Вагини Вагини
- Отивам след работа на стриптийз клуб с приятели и пак Вагини Вагини Вагини
- Накрая се прибирам в къщи, цял ден гледал вагини и жената вика:
- А ТИ МОЯТА ВАГИНА НЯМА ДА Я ПОГЛЕДНЕШ ДОРИ
И аз като взех стола ...![]()
Аз съм доволна от моята майка.Казвам и:Мамо,отивам на гинеколог' и тя вика'Добре'.Но обясни на твоята,че вече си голяма и ти е неудобно тя да е в стаята с теб.Ако иска след прегледа да разпита гинеколога.А дори и да си правила нещо,за което да не си и казала,просто го помоли да не казва (ако е нормален,няма да каже).
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Така си мислиш. Нали знаеш вица за гинеколога? Ще ти писне да гледаш само п***и.Първоначално написано от tedsity
i tova go imaТака си мислиш. Нали знаеш вица за гинеколога? Ще ти писне да гледаш само п***и.zavisi ve4e ot klientkite
![]()
или пък отиваш на преглед без тя да знай частно просто ей така да видиш дали ти има нещо ако те пита лекаря
Иска да я ебат,тва иска...мноо курвенско е тва дето праиш.Първоначално написано от MakeMeLaugh
Замисли се ,тва е гинеколог,съмнявам се да направи нещо такова...
хмм,да + тва тя него го е харесала, а не тои нея (в смисъл не е сигурно) , а за тва че я пипа "нежно" тва му е работата се пак на човекаПървоначално написано от radybt
![]()
![]()
ИЗНАСИЛИ ГО БЕ, МАЦКА
Накарай и майка ти да се прегледа при него и да ви клати и двете![]()
![]()
![]()
teen in bg =![]()
![]()
![]()
teen in teenproblem =![]()
![]()