.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    Град
    столицата
    ХА-ХА,срещнал бил един пич,който не могъл да се разтегне и веднага генералните изводи.Добре бе.Ако се наемеш и да обясниш с някакви доводи "вдървяването",ще е още по-пълен отговорът ти.Най-малкото основание за обратното е,че преди всяка тренировка трябва да има загрявка,нещо като гимнастика.Пък и никой не се ражда гъвкав.Има си упражнения за това,но няма упражнения или спорт,които да "вдървяват".Това са пълни глупости.Аз преди да започна да тренирам не можах да направя и 3 набирания,сега си правя по 12,пък и съм по-тежък,а и със сигурност не съм по-тромав и спокойно си пипам пръстите на краката с ръце.По-добре не се хващай на глупави басове.Не вески,който се занимава с фитнес цели физическа сила,да не кажа,че са много малко тези,който го правят.Мен какво ме интересува,че някой е по-силен от мен,като изглеждам по-добре от него,примерно?То един 100 килограмов дебелак със сигурност е по-силен от мен,но мен какво ме грее?Пък и какво значи за 15 лева на месец?Аз за толкова пари не мога да си купя храна за 1 седмица,ти да не мислиш,че се става силен с вода?Да не си някакъв мутант или нещо?Все пак и генът има значение.
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Град
    Тепетата
    ехаааа
    Time is all I got

Град
    between the stars ,,
    Чакай малко немога да те разбера защо се опитваш да опонираш всяко мое мнение ... незнам с кфо се занимаваш и от колко време ,но не се изхвърляй толкова напред.Повечето от нещата не са така ,но няма да ги нарека глупости както ти направи ,защото всеки е със някакво мнение и немога да ти налагам моето, НО при положение ,че от как се помна се занимавам със спорт и съм израстнала със спортист - треньор немосля ,че трябва да настояваш толкова на мнението си , не се опитвам аз да го направа ако така си мислиш. Незнам ти кфо толкова правиш във фитнеса ,но според мен това не е спорт ,защото можеш да спортуваш нещо друго и да научиш хем нещо ,което да ти могоне , хем да направи нещо с тялото -това ,което искаш ,а и да ти донесе много победи ,които ще ти помогнат занапред и един ден може да си шампион. А с фитнеса .... културист ли ще станеш ? То не ,че това има нещо общо ,но го давам за пример. А и както момчето каза малко трудно му се лепи храна , така че недей постоянно повтаря ,че всичко е до храна ,защото при него явно недейства много .Всичко трябва да се съчетае. А и какво от това като са 7 години аз не съм се занимавала само с това ,а и сега тренирам други неща , но и 2 пъти в седмицата да се ходи на басейн е много полезно.
    uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3

Град
    Тепетата
    Примера ми идва от мен. Като влезнах в залата можех да правя точно 1 набиране и точно след един - два месеца си правих 10-12 като на шега. Така, че спорта те прави хем издръжлил, хем силен и релефен... така, че можеш да си нахакаш фитнесо в задника
    Time is all I got

Град
    столицата
    Спорт без правилно хранене е нищо.Няма какво да си нахаквам в задника умнико,фитнесът също е спорт.Бил издръжлив,силен и релефен.А с фитнес сигурно ставаш дебел,тромав и слаб?За 1 месец стигнал до 12 набирания? По-полека шампионе...
    бях 2 месеца в изпания.

Град
    Тепетата
    Нямам режим на храненето. Ям всичко и какво ?
    Time is all I got

Град
    столицата
    Въпросът е да ядеш достатъчно,а не по-малко.
    бях 2 месеца в изпания.

Град
    Тепетата
    Еми както каза момчето, храната не му се лепи, а релеф без маса е малко смешно
    Time is all I got

Град
    столицата
    Цитирай Първоначално написано от westggirl
    Чакай малко немога да те разбера защо се опитваш да опонираш всяко мое мнение ... незнам с кфо се занимаваш и от колко време ,но не се изхвърляй толкова напред.Повечето от нещата не са така ,но няма да ги нарека глупости както ти направи ,защото всеки е със някакво мнение и немога да ти налагам моето, НО при положение ,че от как се помна се занимавам със спорт и съм израстнала със спортист - треньор немосля ,че трябва да настояваш толкова на мнението си , не се опитвам аз да го направа ако така си мислиш. Незнам ти кфо толкова правиш във фитнеса ,но според мен това не е спорт ,защото можеш да спортуваш нещо друго и да научиш хем нещо ,което да ти могоне , хем да направи нещо с тялото -това ,което искаш ,а и да ти донесе много победи ,които ще ти помогнат занапред и един ден може да си шампион. А с фитнеса .... културист ли ще станеш ? То не ,че това има нещо общо ,но го давам за пример. А и както момчето каза малко трудно му се лепи храна , така че недей постоянно повтаря ,че всичко е до храна ,защото при него явно недейства много .Всичко трябва да се съчетае. А и какво от това като са 7 години аз не съм се занимавала само с това ,а и сега тренирам други неща , но и 2 пъти в седмицата да се ходи на басейн е много полезно.
    Като говориш глупости,няма как да ги нарека по друг начин.Това,че ти не смяташ фитнеса за спорт,не означава,че той не е такъв.Всичко,което казваш за спорта по принцип,важи и за фитнеса и няма абсолютно никакъв шанс да ми докажеш обратното.А и никой не говори за професионален спорт.Какво си мислиш,че хората визат във фитнеса с цел един ден да станат културисти ли?Такова сбъркано мислене не съм срещал никога.Ако нещо,което съм казал не е така,имаш пълното право да го оспориш с доводи и аргументи,не с празни приказки.Не възприемай спорта като професия,не сме тръгнали да ставаме професионални състезатели.А за храната,орпавданието за трудното лепене не важи.Айде да яде по 7 пъти на ден,поне килограм месо,картофи или ориз и тренира правилно да видим дали няма да качи?Той си мисли,че яде много,аз пък му казвам,да яде двойно повече от това,което яде на порция и разбира се хубава храна.Но не да очаква ефект след 1-2 месеца.Трябва си време.
    бях 2 месеца в изпания.

Град
    between the stars ,,
    Незнам какъв опит имаш ,но не мисля ,че е голям .

Град
    столицата
    Някак си смешно е с моя смешен опит,да знам повече неща от такъв "опитен" спортист и състезател като теб,не мислиш ли ?

Ако имаш нещо да кажеш,кажи го,не увъртай с някакви предположения.Обоснови се като хората,все пак дори и да знаеш някои работи се изисква мозък и мислене,за да ги представиш като хората.
    бях 2 месеца в изпания.

Град
    between the stars ,,
    Цитирай Първоначално написано от MP
    Като говориш глупости,няма как да ги нарека по друг начин.Това,че ти не смяташ фитнеса за спорт,не означава,че той не е такъв.Всичко,което казваш за спорта по принцип,важи и за фитнеса и няма абсолютно никакъв шанс да ми докажеш обратното.А и никой не говори за професионален спорт.Какво си мислиш,че хората визат във фитнеса с цел един ден да станат култористи ли?Такова сбъркано мислене не съм срещал никога.Ако нещо,което съм казал не е така,имаш пълното право да го оспориш с доводи и аргументи,не с празни приказки.Не възприемай спорта като професия,не сме тръгнали да ставаме професионални състезатели.А за храната,орпавданието за трудното лепене не важи.Айде да яде по 7 пъти на ден,поне килограм месо,картофи или ориз и тренира правилно дали няма да качи?
    А твоите приказки какви са ... Ама с фитнеса неможе да стане нещо повече от теб , а от спорта го дадох за пример,че мжоеш да станеш някой.И не се знае един ден какви ще станем . И баща ми не е мислел ,че като е бил на 6-7 години ще стане треньор ама ето го . И незнам човек ,който да кажем примерно е 50 кила ще яде по 7 пъти на ден, а и да не забравяме ежедневието да не би в училище да си донесе едно пиле и там други глупости.... Ако аз говора глупости то тфойте за небивалици

Град
    between the stars ,,
    Някак си смешно е с моя смешен опит,да знам повече неща от такъв "опитен" спортист и състезател като теб,не мислиш ли ?

Ако имаш нещо да кажеш,кажи го,не увъртай с някакви предположения.Обоснови се като хората,все пак дори и да знаеш някои работи се изисква мозък и мислене,за да ги представиш като хората.
    Кой увърта бе човек?! И не съм казала ,че имам някъв опит повече ама от това ,което виждам. И мисля ,че прекалено бързо се опитваш да преценяваш хората какви са!

Град
    столицата
    Той няма за цел да става спортист.Момчето иска да си повдигне самочувствието,чрез подобряване на физическото си състояние,което се изразява в качването на мускулна маса,тоест иска да качи кила.Пък и да не изброявам колко неща можеш да постигнеш с хубаво тяло,не че е задължително.Спортът аз го възприемам като удоволствие,не като начин на изкарване на пари.Ако съм искал да стана спортист,щях да го направя.Той също.Пък и все едно записвайки се на спорт,си гарантираш място в националния отбор и медалите от състезания.Айде моля ти се.
    Пак за храната.Няма какво да забравям ежедневието.Като иска да постигне нещо,ще трябва да прави всичко необходимо за това.Не виждам нищо лошо да си носи пиле в училище.По-добре да яде от местните боклуци от лавките ли?За да постигнеш целите си,трябва да си готов на жертви...
    бях 2 месеца в изпания.

Град
    столицата

Кой увърта бе човек?! И не съм казала ,че имам някъв опит повече ама от това ,което виждам. И мисля ,че прекалено бързо се опитваш да преценяваш хората какви са!
    Не съм казал нищо конкретно за теб.Но ми е много познат този начин на мислене и предубеденост не само към фитнеса,но и към спорта като цяло и хората,които мислят по този начин,много бъркат,страшно много.
    бях 2 месеца в изпания.

Град
    between the stars ,,
    Нали за това ти го дадох за пример ,че и баща ми не е мислил,че ще стане треньор и ще има купи и медали и кръстника ми Благой Иванов не е мислел като е бил хлапе,че ще стане шампион . Доколкото си спомянм той беше пълен хърба ,както момчето се е описало. Поне със спорта правиш нещо повече.
    И това ,което каза за храната беше глупаво.Няма да обяснявам.

Град
    between the stars ,,
    Айде аз ставам ,че след 2-3 часа заминавам за Видин на състезание като се върна ше продължим :Д Лека нощ

Град
    столицата
    Няма какво да обясняваш.Какво му е лошото да ядеш хубава храна?Като имаш бърз метаболизъм.трябва да се стремиш да ядеш много,през 2 часа.Не може да искаш резултати,без да полсгаш усилия.Примерът за баща ти и кръстника ти нямат нищо общо нито с темата на спора,нито с темата на момчето.Това,че със спорта правиш повече пак е глупост.Какво значи правиш повече?Аз мога да стана адвокат и да кажа,че съм постигнал повече от баща ти. И какво от това?Напълно безсмилена констатация.Сигурно искаш да кажеш,че със спорт има повече шанс да станеш спортист ли?А ти случайно знаеш ли,че повечето спортисти редовно посещават фитнес?Тези неща са неразделни.Фитнесът е спорт,които може да се съчетава с много други спортове и не е задължително да ставаш спортист.
    П.П Лека,мека.Успех на състезанието.
    бях 2 месеца в изпания.

Град
    between the stars ,,
    Познавам толко спортисти , че си нямаш напредстава ... предпочитат да ходат в парка или нещо друго ако изпуснат тренировка ,но те нали затова са спортисти ,защото тренират .

Лека!!!

Град
    столицата
    Е нормално,аз не мога да дишам,ако изпусна тренировка .Търся всякакъв начин да компенсирам.
    бях 2 месеца в изпания.

Пиене на ракия със салата.
    Говнааааааааааа

Град
    Тепетата
    Е нормално,аз не мога да дишам,ако изпусна тренировка .Търся всякакъв начин да компенсирам.
    последно изтървах 1-2 тренировки и като отидох точно 3 минути на тепиха и неможех да се събера
    Time is all I got

Град
    столицата
    Имам предвид ,че ми е зле не толкова физически,колкото психически
    бях 2 месеца в изпания.

Хах човекът пита как да ИЗГЛЕЖДА по-добре. Фитнесът е пътят за това. Само че се искат доста познания, за да се постигне това, което се желае. Иначе си играеш със здравето или в най-добрия случай си губиш времето.
    Фитнесът, поне за мене, не е спорт, а изкуство. Изкуството да боравиш с материята на тялото си и да я моделираш. Изкуството да манипулираш нервната си система по такъв начин, че тялото ти да развие докрай силовият си потенциал. Фитнесът учи на системност, опознаване на собственото си тяло и човешкта физиология като цяло. И дава изключително разнообразие. Дали ще си мазен глиган, който вдига 200 от лег и грухти, дали ще си коравият тип от фитнеса, който не изглежда много голям, но прави набирания с 60 кг допълнителна тежест...или просто the nice guy който си бяга на пътечката и си вдига за тонус.... е това си е личен избор. Но важното е, че избора го имаш и е в твоите ръце. Момчето е избрало да качи някое кило, за да изглежда по-добре. Той не иска да става спортист... просто иска фанелката да не му виси като чувал. И за да стане това, не е необходимо да се пържи под гигантски тежести, просто се иска системност. Правилното хранене е важно, за да се възстановява организмът от натоварванията, за да се поддържа баланса в тялото. И не е необходимо да се тъпче като свиня, за да качи. Трябва да яде правилните храни в правилното време, често и в разумно количество. Оризът и млякото (пълномаслено) са храните, които трябва да присъстват всеки ден на масата му.

А иначе по спора ви - фитнесът сам по себе си е нещо, което може да даде много, а в допълнение към спорта, доста може да повиши перформънса. Ненапразно спринтьорите клякат с космически тежести от порядъка на 300 кг.

Не мога да разбера защо спорите за простотии и спамите на човека темата.
    Относно спора за фитнеса и бойните изкуства-има разлика.По принцип в бойните изкуства се набляга на сила,бързина и издържливост,това ще рече,че се правят упражнения за тези работи по-горе,които изброих.Затова може да се каже,че там формата на тялото не е такъв приоритет,докато при фитнеса е точно работа върху тялото.Там се стремиж да направиш колкото се може по-хубаво тяло независимо какви тежести ползваш и колко си силен,затова може да се каже,че са и по-вдървени,защото не им се налга кой знае колко какъв стречинг,въпреки че е важен за начало преди тренировка!
    Дано вече реших спора,а човека да погледне и да прецени какво иска да е бърз,издържлив и силен или да има хубаво тяло.Ае,това е,чао от мен!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си