- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Упражнения за оформяне на тялото
Издръжливостта,силата и бързината в спорта идват заедно с хубавото тяло !
uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3
съгласен съм.. не че башите ти говорят лоши работи, но нали знаеш - те и 35 и 235кг пак ще те харесват.също така ще те посъветвам да не качваш много мазнини, а по-скоро мускули.остави г ибойните изкуства.за мене са губене на време - виждал съм каратисти да се бият с доста коравички момчета от фитнеса и като хванат по силно каратиста познай дали може да се измъкне.. та мисълта ми е почни фитнес.момчето правилно ти каза че това е най-добрият избор за теб.освен че сам ще се харесаш, когато заякнеш ще имаш и самочуствие и хората ще те харесат.ако нямаш стимул може да ти кажа моят какъв е - харесай си някое мега красиво и готино момиче, покрай което има много момчета.е ако заякнеш тя ще ти обръща повечко внимание и имаш шанс с нея - така печелиш двойно - хем яка мацка хем красиво тяло и тогава самочуствието ще достигне крайния си предел.вашите нека си говорят.. кажи им само, че това искаш да тренираш и че няма да се откажеш и рано или късно ще се пречупят..Първоначално написано от GetXXXd
а и още нещо - ходи на фитнес зали, за които си чувал че инструкторите са добри.избий си го от главата тфа (ако ти е хрумвало де) че някой приятел ще ти каже упражненията на лежанката у тях.няма да стане нищо така или най-много да се травмираш.най-добре викаш тренера покрай тебе и той ти обяснява всичко,все пак това му е работата и затова е учил.
е тфа е от менпиши ми на скайп kanibala0201 ще ти давам съвети винаги, когато поискаш и ще видиш, че за 3-4 месеца ще станеш този, който винаги си искал да бъдеш
![]()