- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Упражнения за оформяне на тялото
След един месец ставам на 15 години. До скоро се чувствах що-годе нормален, но напоследък почнах да се срамувам от себе си. 188 см. съм висок и вече това, че съм слаб си личи много. Направо ме е срам да се съблека по тениска. Никога не ми е пукало за чуждото мнение. В случая по-скоро се притеснявам за себе си. Като ходя по магазините гледам, че нищо не ми върви просто защото съм слаб. Кзаха ми даже, че имам леко гръбначно изкривяване. Работя над това да ходя изправен и да разширя така да се каже раменете, но ми е трудно. Преди година в къщи хванах гирите и след два месеца тренировки(сравнително непостоянни) се докарвах до 20 лицеви опори(и все пак далеч от правилните). Ето, пак се залежах и сега ме е срам да се запиша на някакъв спорт. Та аз правя три лицеви и издъхвам. Та въпроса ми е следния - баща ми дълго време негодуваше да ме запише на бойно изкуство - твърдеше, че там ще ме изпочупят, целият ще съм син -, но след една караница най-накрая ми разреши. И ето - сега съм изправен пред дилемата на какво по-точно да се запиша и въобще дали си струва. Страх ме е, че няма да мога да издържа тренировката, не мога даже по турски да седна, толкова съм схванат. Така, че според вас въобще има ли смисъл да се записвам на нещо или първо ще трябва да поработя малко над себе си. При вторият вариант ако може да ми препоръчате някакви упражнения като за мен. Доста хора са ми препоръчвали фитнес, но според наще съм бил още "хрущялен" и най-много да се доповредя. Какво е вашето мнение за цялата тази работа? Мерси предварително на отзовалите се![]()
Trust, will, courage - the three things one must have!