.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 52 от общо 52

Hybrid View

Град
    between the stars ,,
    Издръжливостта,силата и бързината в спорта идват заедно с хубавото тяло !
    uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3

Голям фен Аватара на Naik1
    Цитирай Първоначално написано от GetXXXd
    Ще си позволя да ти дам няколко съвета като човек минал по този път и имащ що годе опит,а ти каквото искаш прави Ако искаш цял живот да си хилав клъощав и да те е срам да се съблечеш продължавай да слушаш вашите.На твоя ръст и явно стуктура и генетика е не препоръчително ами задължително да ходиш на зала.Сигурен сам че и ти искаш да имаш самачувствие и да ходиш по потници и гол лятото както и да си силен и здрав,но това за твоя ръст и структура става малко по трудно и колкото по рано почнеш толкова по добре.Надъхай се почни зала сериозно и след време ще се сещаш какъв си бил преди и какъв си сега.Ако имаш мерак и мотивация всичко става всичко е горе в главата важното е да си повярваш.И ако тръгнеш на зала почни с лесните неща,положи основите и чак тогава се хвърляй на големи тежести много упражнения и сложни управнения.И не си мисли за стероиди моля те защото сигурно и това ти е минало през главата заложи на храната тя и възстановяването са 70 % от нещата другото е хубавата тренировка има си и съответните добаки.Дано с целия този дълъг пост съм помогнал с нещо.
    съгласен съм.. не че башите ти говорят лоши работи, но нали знаеш - те и 35 и 235кг пак ще те харесват.също така ще те посъветвам да не качваш много мазнини, а по-скоро мускули.остави г ибойните изкуства.за мене са губене на време - виждал съм каратисти да се бият с доста коравички момчета от фитнеса и като хванат по силно каратиста познай дали може да се измъкне.. та мисълта ми е почни фитнес.момчето правилно ти каза че това е най-добрият избор за теб.освен че сам ще се харесаш, когато заякнеш ще имаш и самочуствие и хората ще те харесат.ако нямаш стимул може да ти кажа моят какъв е - харесай си някое мега красиво и готино момиче, покрай което има много момчета.е ако заякнеш тя ще ти обръща повечко внимание и имаш шанс с нея - така печелиш двойно - хем яка мацка хем красиво тяло и тогава самочуствието ще достигне крайния си предел.вашите нека си говорят.. кажи им само, че това искаш да тренираш и че няма да се откажеш и рано или късно ще се пречупят..
    а и още нещо - ходи на фитнес зали, за които си чувал че инструкторите са добри.избий си го от главата тфа (ако ти е хрумвало де) че някой приятел ще ти каже упражненията на лежанката у тях.няма да стане нищо така или най-много да се травмираш.най-добре викаш тренера покрай тебе и той ти обяснява всичко,все пак това му е работата и затова е учил.
    е тфа е от мен пиши ми на скайп kanibala0201 ще ти давам съвети винаги, когато поискаш и ще видиш, че за 3-4 месеца ще станеш този, който винаги си искал да бъдеш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си