ХА-ХА,срещнал бил един пич,който не могъл да се разтегне и веднага генералните изводи.Добре бе.Ако се наемеш и да обясниш с някакви доводи "вдървяването",ще е още по-пълен отговорът ти.Най-малкото основание за обратното е,че преди всяка тренировка трябва да има загрявка,нещо като гимнастика.Пък и никой не се ражда гъвкав.Има си упражнения за това,но няма упражнения или спорт,които да "вдървяват".Това са пълни глупости.Аз преди да започна да тренирам не можах да направя и 3 набирания,сега си правя по 12,пък и съм по-тежък,а и със сигурност не съм по-тромав и спокойно си пипам пръстите на краката с ръце.По-добре не се хващай на глупави басове.Не вески,който се занимава с фитнес цели физическа сила,да не кажа,че са много малко тези,който го правят.Мен какво ме интересува,че някой е по-силен от мен,като изглеждам по-добре от него,примерно?То един 100 килограмов дебелак със сигурност е по-силен от мен,но мен какво ме грее?Пък и какво значи за 15 лева на месец?Аз за толкова пари не мога да си купя храна за 1 седмица,ти да не мислиш,че се става силен с вода?Да не си някакъв мутант или нещо?Все пак и генът има значение.