.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Град
    Plovdiv

Паузата между разговорите...

Ta проблема е очевиден ...голямата пауза между разговорите...преди това малко пред история.
    Преди няколко дена се запознах с едно момиче на едно събиране..Първата крачка ..нз кой точно я направи ...аз я гледах с усмивка около 2-4 мин без да спра ,но тя ме заговори..както и да е ...разменихме си телефоните и се уговорихме на другия ден да се видим ....Та на следващия ден се видяхме ...лафихме (нямаше тогава проблеми с паузите)..на по другия ден пак се видяхме ..насам натам ...малко се поцелувахме ...до тук всичко ОК....но имаше моменти в който се изчерпах от теми за разговор(беше ми хипер трудно да се сетя някоя тема).....и имаше една дълга пауза...паузата беше когато се прибирахме.
    Та ако някой е намерил решение или поне предоложение как да се измъкна от тази толкова гадна за мен пауза?
    Благодаря предварително ?

Мега фен Аватара на Hilary_
    хах и на мен ми е интересно да разбера
    А з лично като стане така пускам някоя шегичка ... или изцепка и всичко минава...

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    хах и на мен ми е интересно да разбера
    А з лично като стане така пускам някоя шегичка ... или изцепка и всичко минава...
    и това го направих

п.п. аз само не мога да разбера защо съм пуснал еднакви теми ...ще помоля модераторите да ги слея или да истрият едната
    п.п.п. Извинявам се за проблема който създадох.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си