.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Ясмин .. хапчета???

Значи аз пия противозачатъчни Ясмин... На гърба на опаковката има дните за приемане на всяко хапче ... Притеснявам се защото вчера по невнимание съм взела хапчето за днес... а днес взех това за вчера.... Има ли разлика някаква,различни ли са или няма да има проблем... Страх ме е да не би да няма ефект сега от тях и да не действат... Как мислите вие?
    Budi kakuvto si ima dostatu4no drugi hora!

Прочети листовката Не мисля, че е голям проблем, но риска от забременяване нараства.
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Мега фен Аватара на Rofl4e
    не е кой знае колко страшно споко.. и следващия път внимавай.. това са си хормони все пак

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    http://www.framar.bg/%D1%8F%D1%81%D0...d30000052.html

Тъй като всички таблетки в опаковката съдържат в еднакви количества едни и същи хормони, той се счита за монофазен комбиниран перорален контрацептив.
    Цитирай Първоначално написано от xplay
    Прочети листовката Не мисля, че е голям проблем, но риска от забременяване нараства.
    След като е монофазен контрацептив, е важно всеки ден да изпива по една таблетка, без значение с кой ден от седмицата е обозначена. Авторке, дишай спокойно! Защитена си!
    А чете ли си листовката за пациента?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

nqmam si i nai malka predstava zalagam na prezarvativi ne na hormonalni hap4eta ne mi ponasqt a i me e 6ube
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Град
    Лондон
    Mislq, 4e nqma golqmo zna4enie, vajnoto e da gi pie6 vseki den po edno i sa6to vreme. Makar4e 1 aptekarka mi kaza do 2-3 4asa zakasnenie nqma problem, a 1 priqtelka koqto sa6to gi pie Qsmin kakto i az mi kaza 4e do 12 4asa pak predpazva.
    Ne se trevoji dali si obarkala dnite, 6tom si pila po 1 vseki den nqma problem

p.s. sorry, no nqmam kirilica

P.s.2 16 leva li ve4e sa stanali Qsmin , egati tuk sa bezplatni
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Много интересно как всеки си мисли някакви неща... ами момичета вземете я тая листовка и я прочетете или марш до някоя аптека за да попитате или най-добрия вариант е да е се обадите на гинеколожката си и да попитате след като тя ви е изписала въпросните хапчета !
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

bi trqbvalo vs hap4eta da sa ednakvi a dnite da sa obozna4eni samo za ydopstvo ...

axaaa nqma nikakvo zna4enie na opakovkata sa dadeni dnite za da ti e po lesno da si sledi6 ina4e vs xap4eta sa ednakvi spokoino

a m/d sum gi pila i znam 4e e taka i nqma nikakuv risk ot zabremenqvane ako vzeme6 xap4eto za vtornik a primerno e srada tova e samo za tvoe ulesnenie da znae6 dali gi piie6 redovno :P

Guest
    доволна съм от тези хапчета и няма значение дали ще вземеш хапче за друг ден .. те са го направили за улеснение .. за да може да си ги взимаш редовно и да не се чудиш взех ли го не го ли взех .. пише го на листовката ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си