.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Любовен триъгълник

Още от сега предупреждавам, че историята е дългичка.Не искам съвет за себе си, а за братовчед ми.Вече 2 месеца този проблем го тревожи и аз искам да му помогна по някакъв начин, но историята е толкова заплетена, че дори самата аз незнам какво да направя.

Братовчвед ми е на 17 и е много точен пич.Има много приятели и до скоро момичетата не играеха кой знае каква роля в живота му.Инетересуваше го само футбола и така до декември на 2008 година.Едно момиче започна да се навърта около него, но той обсебен от футбола не и обърна внимание.Той също я харесваше, но просто не го беше осъзнам.Най-добрия му приятел се възползва от това и започна да излиза с момичето.Така започна да я харесва страшно много, а тя контактуваше с него само и само братовчед ми да изпита някаква ревност.Абе общо взето лапешки историйки правеха.Така в течение на няколко месеца и двамата излизаха с нея, докато другото момче обсебено от идеята, че братовчед ми ще му я отнеме му каза, цитирам: "Хайде да хвърляме чоп и който спечели я взима" Пълен дроп, обаче братовчед ми се съгласи.Горките, толкова бяха отчаяни .. от страни изглежда смешно, само че не знаете през каква драма минават тези момчета Хвърляха те монета и братовчед ми нали си е кърък загуби.Другото момче му забрани да ходи на хидравлика ( мястото където ритат попринцип ) Братовчед ми, който е време да нарека някак, нека му викаме Т. беше съсипан.И то да знаете защо, не защото не може да вижда момичето, а защото му е забранено да ходи на мястото където рита.Толкова се беше отчаял, та мислих да се приготвям за погребение.Само, че не .. той и не умря, замонаши се в тях и така около 2 седмици.Не издържах и си събрах багажа.Беше време да отида в неговия град и да му вдъхна малко живот.Отидох аз и го убедих да идем на Хидравлика.Отидохме и за щастие неговия приятел, който ще нарека С. не беше там.Тъпо, обаче че и момичето не беше там.Нищо там ще съм няколко дни, нещата все някак ще се оправят.Така прекарах няколко дни в компанията на страшно много момчета, на които при други обстоятелства бих се зарадвала, но в този момент ми се ревеше.За толкова време не и бях видяла очите, а идваше време да си ходя.Моят град е на 200 км от неговия.Така дойде деня на заминаването ми, а той не искаше да си нарушава мъжката дума.Еми като не иска, ще седи на сухо.Това беше моето решение.И така станах сутринта и се приготвих за път.Към 14:30 трябваше да тръгна обратно.Излязохме към 10 часа, като за последно и се срещнахме най-накрая с нея.Съвсем случайно.Нещата потръгнаха, аз поговорих с нея и всичко беше повече от добре.Тук идва лошата част.Те се сближиха много, но той не можел да понася д лъже С.Та върпоса ми е как да го вразумя и да му обясня, че трябва да се бори за това което иска и за онова, което си е негово !?

ПП:Моля, без злобни мнения.

ПП2: Благодаря на всички, които прочетоха темата.Съжелявам, че ви занимавам с идиотщините на братовчед ми, но ми е роднина все пак и си го обичам, колкото и да е малоумен.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Охх божее...как ще го убедиш ти след като той няма смелост...?! Да не е малък... и какви са тия чопове... Кажи му или се стягаш или губиш... няма какво да го убеждаваш в крайна сметка той си решава... Са като не му се занимава значи не му е толкова зор... Ако искаш нещо... се бориш... ако не никой не може да те накара на сила...

..доколкото разбирам той просто човека иска да си играе футбол и въобще не му е зор момичето...проблема е решен....за пореден път ще се чуе: ,,Не ставай путка зареди путка'' ...ест. отнася се за братовчед ти ;]] да е жив и здрав и все така да продължава с футбола!!!!

Абе то момчето си иска футбола, иска и момичето.Само, че е тъп и не знае как да има и двете .. абе кажи му футболист и не говори повече

Хвърляли чоп за момиче да не са на 10 ?
    По темата: ти не можеш да го убедиш.Ако той иска ще се бори за нея. Разбирам , че се чувстваш кофти , понеже братовчед ти е нещастен но това си е неговия живот и той си решава какво да прави

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Охх божее...как ще го убедиш ти след като той няма смелост...?! Да не е малък... и какви са тия чопове... Кажи му или се стягаш или губиш... няма какво да го убеждаваш в крайна сметка той си решава... Са като не му се занимава значи не му е толкова зор... Ако искаш нещо... се бориш... ако не никой не може да те накара на сила...
    и аз мисля така

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    Не можеш да го убедиш. Ако държи на нея ще се бори за нея. Но щом държи повече на футбола ти нищо не можеш да направиш.

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от CrAzYanDlaZy
    Не можеш да го убедиш. Ако държи на нея ще се бори за нея. Но щом държи повече на футбола ти нищо не можеш да направиш.
    Абсолютно съм съгласна А и ако толкова държеше на момичето, едва ли щяха да хвърлят чоп като децата.....
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си