- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Прави ми проблем, че съм още дете?!
Ми Ставай като нея.Първоначално написано от diksi
познавам момиче което пуши и е на 13![]()
Първоначално написано от fashion4etyy
Eми...![]()
Ох божеее аман от такива като твоята "приятелка" .Тея направо завладяха светаПървоначално написано от diksi
Бъди себе си прави каквото ти харесва дори и да са детски работи. А и тая какво си мисли че като пуши и ходи по гаджета и кафенца е мн пораснала...
Ооо даааПървоначално написано от diksi
Знам песента наизуст
(тя защото е много дълга
)
Иначе ще добавя h2o, Светът на Гуест, Шпионки, Lazy Town и други![]()
I still get lost in your eyes
And it seems like I can't live a day without you
Closing my eyes till you chase my thoughts away
To a place where I am blinded by the light but it's not right
ОО даа!h2o си е един пътПървоначално написано от porky
Другите не ми остава време да ги гледам,но понякога ги хващам.
Междудругото аз на твоите години направих глупоста да тръгна да се сприятелявам с една 2-3години по голяма от мен.Та тая приятелка си беше е*аси к**воляка!Макар и тогава да не го осъзнавах,защото бях малка и и се връзвах на акъла си пропилях детството в нейните любовни мъки,излизане с момчета,напивания и т.н.Беше доста зле,говореше за всички негативно-само тя за нея си беше идеалната.Подразбираше се по-това,че нямаше приятели и за това ме е потърсила.Аз само и давах съвети и наблюдавах.Не прекрачвах границата на годините и характера си.Добре,че съм силен характер и не мога да се променя така лесно.Така цяла година ме водеше на срещи с момчета[нейни гаджета],а аз не смеех да й откажа.Когато я разбираха каква е интриганта и тъпанарка всички момчета я режеха,а тя страдаше ли не страдаше,напиваше се като свиня и аз трябваше да викам бърза помощ и пред майка и и баща и да червя очи,защо ли дъщеря им се е напила...Сякаш ме беше СТРАХ да и откажа за нещо,представяш ли си?Нямах приятелки заради нея-тя постоянно говореше зад гърба им,а аз,разбира се,и се връзвах!Добре,че се усъзнах и я пратих да пасе треваПоне ми даде голям урок в живота-Винаги си имай едно на ум в живота за всеки и остояваи мнението си,независимо дали ще се хареса или не!
Това стана като ми писна да и слушам изповедите и я пратих да пасеСега си имам нови приятелки,с които ми е 1000000000 пъти по добре!
Така,че си играи пред блока,гледай си децки и каквото още щеш!Само си запази детството!Мойте години пред блока ми бяха най-ценните в краткия ми живот до сега.Дори понякога искам пак да си облека анцунга,да взема едно въже или топка,да изляза пред блока и просто да бъда дете.
Ами какво ти пречи ? Ако са годините, спокойно можеш да си облечеш анцунга да вземеш кучето и на гората!![]()
Относно Jetix` та кой нормално развиващ се човек не го гледа?!![]()
Да не забравяме и сериалчето ``АНДИ`` :P
Изж ивей си детството така както ТИ самата искаш![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Приятелката ти е мега голямото зле.Кво я бърка ти кво праиш.Лапешка работа!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
аз не го гледамПървоначално написано от diksi
![]()
а за приятелката ти-тя много е прибързала нещо...![]()
Изживей си детството като нормално дете.
Средно 50 години ще имаш след това за кафета и глупости
Аз например много съжалявам, че пропилях детските си години.. Сега докато четях темата реших, че може донякъде да си припомня поне за тях.. ще видя![]()
Няма по-хубаво от това да си дете..
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Ще се изкефя майка и и баща и да я ошамарят хубаво, да се осъзнае каква пикла е и да не се занимава с глупости.
Какво лошо има в анимациите?Знаеш ли като се съберем колеги как се хилим като откачени на "Били ен Менди"Или на "Саут парк" или "Фемили гай".Макар, че не са точно за деца.
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Точно! Е, за тва харесвам хората където гледат анимета, те са запазили детското в себе си и е забавно да си с такиива като тях, около теб![]()
Ехх да порасна още няколко годинки и да ходя по аниме срещти![]()
ам... не я слушай, т'ва, че има приятел, казвала, че ше пропуши и останалите простотии са само защото се мисли за голямата работа... относно това за детските, аз съм момче на 15 и имам брат на 21, и двамата още гледаме филмчета от рода на коьота и пилето в пустинята ( мн е лудо теското) не че сме с обърнати психики, напротив, мн сме сериозни но това ни е един вид развлечение... :P
не се хвали с товаПървоначално написано от Sneki
![]()
вредиш на здравето си...
Ами Ну Погоди?! Не ми казвайте, че е забравено![]()
Ами ти мислиш ли, че като пушиш е похвала?? Ти мани другото отидеш ли на стадиона едвам ще избъхтиш 300метра![]()
Се тая не е моя работа да те поучавам![]()
Ну Погоди!Първоначално написано от diksi
как пропуснахмного е готиноооо :P
Ну, Погоди! е класика
diksi, много радваш. Смело дръж фронта и продължавай така! В хора като теб ми е надеждата.
Жив е той жив е там на БАЛКАНА!!!Смело държи фронта, но КИФЛА не стана!!!
о0 ,авторке , да си жива и здрава...тъкмо започнах да се отчайвам от поколенията ,че вече съвсем не са останали нормални деца!!!Съвсем нормална си си ,остави я "голямата" ти приятелка ,след 1 година като дойде да ти реве на главата ,че е бременна и припомни...на колко е и как трябва да се държи за годините си...и че ти сега си спокойна без такива проблеми на главата ,защото не си бързала да порастваш!!!
Това с кафетата, цигарите и гаджетата ще го прави цял живот!
Но ще е доста комично ако на стари години си играе пред блока и се държи като дете!
Незнам дали ме разбираш какво имам предвид?
Сега ти е времето да гледаш детски филмчета, да играеш пред блока, да учиш. Това е детството, изживей си го!
Тя проваля себе си, не и позволявай да провали и теб!
Игнорирай я![]()