.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 68
    Супер фен Аватара на diksi

Прави ми проблем, че съм още дете?!

Не мога да разбера на къде върви всичко около мен. Една моя приятелка, която ходи по кафетата ежедневно, има се гадже много по голямо от нея, казва ,че ще пропуши и прочие ми прави проблем. Казва ми, че е смешно на мене още да ми е забавно да си играя пред блока, да гледам детски (което всъщност са анимета) вместо до излизам с нея?! От друга страна аз съм на 12, тя също. Разликата е там, че аз знам какво искам, уча за да го постигна и си намирам приятели съвсем различни от нейните!!! Общо казано забавни хора които нямат нищо общо със КИФЛИТИ, КУРВИТЕ и т.н.
    Какъв й е проблема???

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Искам да те посъветвам въобще да не й се връзваш. Като иска нека си има гаджета на по 20, да пуши, да пие и да си мисли, че е нещо повече от теб Да, определено има проблем...може би с психиката
    А ти си излизай пред блока, гледай си филмчета, имай си нормални приятели В случая проблема е в нея
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Ооо боже какво става с населението??? Вече ме плашат, заклевам се !!

Проблема е в нея, защото си мисли, че като има големи гаджета, пуши, пие и т.н. е мн велика, но eдин ден ще съжалява, че си е пропиляла детството така. Не я гледай какво прави и не се опитвай да си като нея! ;]]
    Иzгоneна от ada, zа loшо пoweдеnие.. (sun)

Град
    В думите на хората ;)
    Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Искам да те посъветвам въобще да не й се връзваш. Като иска нека си има гаджета на по 20, да пуши, да пие и да си мисли, че е нещо повече от теб Да, определено има проблем...може би с психиката
    А ти си излизай пред блока, гледай си филмчета, имай си нормални приятели В случая проблема е в нея
    Заеби я тъпата кифла...

Град
    София
    Проблемът й е, че тя е тръгнала по лесният път и става от кифлите и курвите (както ти ги нарече).
    Don't tell me what I can or can't do !

Голям фен
    Приятелката ти влия зле!

Повече от фен Аватара на adrenal1n
    Цитирай Първоначално написано от got2Bthe1
    Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Заеби я тъпата кифла...

Мега фен Аватара на Rofl4e
    въобще не и обръщаи внимание на тая побърканата.. тя утре ще се проебе и ти също ли трябва??

Играй си пред блока и си гледаи детцките филмчета и не и се връзваи на акъла на тая подрастваща кифла!

(Аз ако мога да се върна поне някой друга година на зад... не бих си хващала нито гаджета нито бих започнала да излизам по кафета бих си играла пред блока постоянно )

Изживей си детството докрай и не и се връзвай. Ако е решила да си чупи главата още от малка, ти не си длъжна да го правиш.
    http://n0nam3.mybrute.com ==> Ако някой смее нека се пробва да ми победи човечето :П

Съвсем нормално е да си играеш пред блока и да гледаш филмчета, че ти си само на 12 в тва няма нищо лошо. Приятелката ти е зле. Може би си мисли, че като я хванал пубертета е вече голяма и може да си прай квот си иска.
    www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Град
    Враца
    Аз съм на 16, гледам си анимационни филми (особено лятото , JETIX ) и си играя пред блока... с удоволствие, ако имах малка сестричка, бих играла и с кукли барбии Това не означава, че не излизам с приятели... Просто искам да кажа, че едното не пречи на другото...

Град
    в света на приключенията ..
    питаш какъв е проблемът...
    проблемът е че си втълпяваш че имаш проблем
    на 12 си-напълно нормално да се държиш като дете защото си такова
    живей си детството спокойно защото след време ще искаш да си го върнеш

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Ти сама каза " на 12 съм, интересите са ми по различни " ... търси приятели, които имат твоите интереси и ще те подкрепят.

Супер фен
    Ако всички дечица поне до 14 годишна възраст им се налагат мааааааалко повечко ограничения (като да не щъкат по кафета и дискотеки цяла вечер ) и си седяха в квартала и се държаха като нормални деца... света щеше да се лиши от много объркани кифли и кифльовци... би било чудно,нали?
    Сега съм щастлива,че по-късно започнаха да ми дават да ходя насам-натам (А дори и сега не ходя по дискотеки и не вися навън след 22:00 )
    Както и да е...трудно течащата ми мисъл е че ти можеш да бъдеш съвсеееееееееем спокойна за себе си,защото точно това е правилното мислене Не се примамвай от това,че обкръжението ти е с промити мозъци вече :Ь бъди си такава-каквато си

Град
    found myself in wonderland
    xaxaxaxax

Град
    Horrorwood
    Радвам се да чуя, че има и нормални деца все още.
    Изобщо да не ти пука, отстоявай си мнението и си прави каквото обичаш. Ненормално е на 12 да имаш поведение като нея, защото на 12 си дете и нищо повече.
    Your pseudo sunshine I don't need.

А аз па съм на 15 и още гледам детски. Ти проблем нямаш, ама тя има. Жалка е. Не излизай с нея, защото ще ти повлияе много зле.
    Stay up all night with the stars *

Ами какво да ти кажа... Аз съм същата В смисъл гледам си детските по Jetix и хич не ми пука колко "малка" съм в очите на другите! Няма нищо по-лошо от това да пораснеш преждевременно, защото когато искаш да си върнеш детството, няма да можеш...

П.П. на 14 съм
    I still get lost in your eyes
    And it seems like I can't live a day without you
    Closing my eyes till you chase my thoughts away
    To a place where I am blinded by the light but it's not right

Абе хора супер ми е живата... Съжалявам я :S
    ПС-И аз обожавам да гледам Jetixq Въпреки че повтарат повечето детски Пак ги гледам Pokemon /класика/

diksi, в лапета като теб ми е надеждата,
    че няма да се затрием
    Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
    Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг

Град
    в света на приключенията ..
    абе аз още си живея като хлапе ю
    много лудо и щастливо е така

За мен с цигари, алкохол и прочие....Няма щастливо детство!!!! А аз искам точно това, да си го изживея колкото се може по-добре!!! Има време за дискотеки, алкохол (в нармални количества), и гаджета

Re: Прави ми проблем, че съм още дете?!

Цитирай Първоначално написано от diksi
    Не мога да разбера на къде върви всичко около мен. Една моя приятелка, която ходи по кафетата ежедневно, има се гадже много по голямо от нея, казва ,че ще пропуши и прочие ми прави проблем. Казва ми, че е смешно на мене още да ми е забавно да си играя пред блока, да гледам детски (което всъщност са анимета) вместо до излизам с нея?! От друга страна аз съм на 12, тя също. Разликата е там, че аз знам какво искам, уча за да го постигна и си намирам приятели съвсем различни от нейните!!! Общо казано забавни хора които нямат нищо общо със КИФЛИТИ, к***те и т.н.
    Какъв й е проблема???
    Това е нормално на 12 да си гледаш филчета и да играеш пред блока та ти си дете още ,а твойта приятелка не я гледай и на нея ще и дойде акала ,че с това мислени да си има голям батко и да пие,и да пуши усвен к*рва друго няма да стане.Живей си деството има време за всичко.
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva svetyl den.

Не се занимавай с това момиче. ; )
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си