Цитирай Първоначално написано от porky
Цитирай Първоначално написано от diksi
Абе хора супер ми е живата... Съжалявам я :S
ПС-И аз обожавам да гледам Jetixq Въпреки че повтарат повечето детски Пак ги гледам Pokemon /класика/
Ооо дааа Знам песента наизуст (тя защото е много дълга )
Иначе ще добавя h2o, Светът на Гуест, Шпионки, Lazy Town и други
ОО даа!h2o си е един път Другите не ми остава време да ги гледам,но понякога ги хващам.

Междудругото аз на твоите години направих глупоста да тръгна да се сприятелявам с една 2-3години по голяма от мен.Та тая приятелка си беше е*аси к**воляка!Макар и тогава да не го осъзнавах,защото бях малка и и се връзвах на акъла си пропилях детството в нейните любовни мъки,излизане с момчета,напивания и т.н.Беше доста зле,говореше за всички негативно-само тя за нея си беше идеалната.Подразбираше се по-това,че нямаше приятели и за това ме е потърсила.Аз само и давах съвети и наблюдавах.Не прекрачвах границата на годините и характера си.Добре,че съм силен характер и не мога да се променя така лесно.Така цяла година ме водеше на срещи с момчета[нейни гаджета],а аз не смеех да й откажа.Когато я разбираха каква е интриганта и тъпанарка всички момчета я режеха,а тя страдаше ли не страдаше,напиваше се като свиня и аз трябваше да викам бърза помощ и пред майка и и баща и да червя очи,защо ли дъщеря им се е напила...Сякаш ме беше СТРАХ да и откажа за нещо,представяш ли си?Нямах приятелки заради нея-тя постоянно говореше зад гърба им,а аз,разбира се,и се връзвах!Добре,че се усъзнах и я пратих да пасе трева Поне ми даде голям урок в живота-Винаги си имай едно на ум в живота за всеки и остояваи мнението си,независимо дали ще се хареса или не!
Това стана като ми писна да и слушам изповедите и я пратих да пасе Сега си имам нови приятелки,с които ми е 1000000000 пъти по добре! Така,че си играи пред блока,гледай си децки и каквото още щеш!Само си запази детството!Мойте години пред блока ми бяха най-ценните в краткия ми живот до сега.Дори понякога искам пак да си облека анцунга,да взема едно въже или топка,да изляза пред блока и просто да бъда дете.