Обаче сега има 1но нещо, което вие не знаете... Във моя клас има групички, аз дружа повече с една от тях! Това са 3 момичета + Мене
Със едното момиче сме много добри приятелки, с другото момиче още повече, проблема е там, че тази приятелка за която ви говорих в началото от по-рано е в тази``групичка`` И си има нещо против мене, постоянно настройва другите против мене имам късмета, че другите са ми истински приятели... Много й се дразня, но не мога да ги насилвам да се скарат с ния (грозно е, пък и те имат право да ся приятелки с всеки) Искам са спра ``приятелството `` си с тази приятелка за която ви говорих в началото, но това означава тя не само да настои всички срещу мен ами и 2те мой ИСТИНСКИ приятелки да го оберат... Не искам да стане така, но не искам и ФАЛШИВО приятелство.... Какво да правя??? (Да, знам че всичко е объркно...)

ПС- Съжалявам за изядени букви ,ако има и за повторенията, много е объркано ВСИЧКО!!! Само този път, постарайте се да не правите забележки за грамотнос а да ми дадете дъвети