- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мокри сънища за теб и баща ти...
предполагам че за никой баша му не е привлекателен освен за някой болен мозък но това става несъзнателно пак казвамПървоначално написано от m3ch3ncee
квоооооооооо вие сте кретени бе
Говнааааааааааа
Ей необразован народ, прочети малко и тогава обиждай. Кретени, идиоти, простаци, извратеняци по-спокойно. Ако информацията, която можеш да прочетеш не ти харесва запомни това Homo sum et nihil humani a me alienum puto (Човек съм и нищо човешко не ми е чуждо)Първоначално написано от Fritz
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
O БОЖЕ ГОСПОДИ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
накъде отива света КАК МОЖЕ ДОРИ ДА СИ ГО ПОМИСЛИШ е*ахти болния мозък трябва да си ...
![]()
![]()
Бившия BlueSmoke..
Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
![]()
ваи не тъпо племе..колко пъти трябва да казвам че не е нужно да си го мислиш ...това става незазнателно..
така е сънищата стават от самосебе си и не е нужно да си го мислил преди това, просто трябва дълбоко в подсъзнанието ти да се свържат няколко неща и става буламач..Първоначално написано от bonboncho
Малко обяснения за изплашената аудитория. Зигмунд Фройд започва да търси проблемите на пациентите си в детството, защото забелязва по различни феномени (пренос), че много от тях идват именно от там. Самия той установява, че на определен етап от развитието си детето започва да проявява чувство за еротично привличане и нежност (да не забравяме, че то работи с понятията, както то си го разбира, еротично може да означава секс, може и да означава просто погалване) към родителя от срещуположния пол и да изпитва ревност към него. Самият Фройд отначало мисли, че родителите са прелъстявали децата си, но после се отказва от това като решава, че това са фантазии на децата. В действителност има родители, които прелъстяват, има такива, които не прелъстяват. Пример за прелъстяване е например, когато майката целува половия орган на детето и му се радва. Впоследствие с развитие на психоанализата много други психоаналитици определят наличието на Едипов комплекс само в патриархално общество, те смятат също, че по-същностна е привързаността към майката и за двата пола. Тази привързаност е много дълбока и ако човек на дадена възраст не се освободи от нея може да стане изключително ирационална и разрушителна (пример може да бъде за големи мъже и жени, които живеят на 40 още с родителите си или пък сами, но не са скъсали симбиотичната връзка с тях). За повече информация относно Едиповия комплекс и привързаността към майката четете Фройд, Ерих Фром, Джон Боулби, Шандор Ференци и други. Тук на Джон Боулби теорията http://bg.wikipedia.org/wiki/Теория_на_привързаността![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
боже...на къде отива светът
![]()
![]()
![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
ilikeliljon много добре обясни нещата
Според философията на Зигмунд Фройд, човешкото битие е задвижвано от извечното желание за секс. Съществува НЕСЪЗНАТЕЛНО влечение на дъщеря към баща / респективно син - майка /. Друг философ и психолог Юнг, който работи заедно с фройд, има изследвания на сънищата. Сънищата са несъзнателното "изригване" на емоциите на Анимата(аз-ът) на кратко казано.В тях човек вижда определени символи на несъзнаваното. Това което е сънувала тя е нещо нормално, макар че рядко някои си спомня точно този сън когато е сънуван![]()
Венити...из дефинитли май февърит син (rock)
като не ти харесва не я четиПървоначално написано от sextazy_baby
Tienji,ilikeliljon мерси за коментарите,когато написах тази тема исках да видя точно това на а не темата е отврат
Някак си е нормално хората да се страхуват от това, че може несъзнателно да имат някакво влечение към родителите си, някои дори се страхуват да си го помислят даже. Но това са закономерности, отдавна изведени на бял свят, не само от Фройд, но и от други. Юнг принципно е "по-женски" автор и се занимава с душевните цялости Анима (женско начало) и Анимус (мъжко начало). За момиченцата горещо препоръчвам "Бягащата с вълци" на Клариса Пинкола Естес, юнгианка и много интересна личност. Накратко в книгата се проследява развитието на жената и нейната женственост като едновременно с това се тълкуват приказки, които показват това.![]()
![]()
Да ти кажа честно според мен приятелката ти е ИЗВРАТЕНАААААААА![]()
Не живей в миналото, не мечтай за бъдещето, концентрирай се върху настоящия момент!
Еми поринцип всяко нощт почти сънувам кви ли не работи.Сънувала съм неща и от тоя род,ама с наще не.Опазил ме господ,дано и да не се случва.Иначе съм си мислела...ужас.Ама ае са не нападайте така всички темата,на някой им се случвало явно щом има такава тема...
Еми поринцип всяка нощт почти сънувам кви ли не работи.Сънувала съм неща и от тоя род,ама с наще не.Опазил ме господ,дано и да не се случва.Ама ае са не нападайте така всички темата,на някой им се случвало явно щом има такава тема...
то това независи от нас на всеки може да се случи ама след време ше го забравиш както е с другите сънища така че невиждам причина за страх![]()
това е една много добра тема, пример за човешката глупост и склонност към отхвърляне на различните.Когато пишете по някакъв въпрост добре е да имате някаква представа за темата не да пишете какво ви е моментното емоционално състояние - 'Ужас', 'тя е извратена'
![]()
Венити...из дефинитли май февърит син (rock)
Олеле. . Не ми се е случвало![]()
![]()
оооууу ужас .. как можже такова нещо
![]()
![]()
![]()
What if I say that I feel weird ... would not be allowed to be suffering?
Huh zabavno u4ila sum go kato teoriq ama ne mi se e slu4valo.A i da vi kaja mnogo ot mujete produljavat da bogotvorqt maika si.E primer;: ami az qdoh v na6te maika be6e napraila gosbi4ka i takvis ti tem podobni.Mama e nai dobrata![]()
![]()
[quote="gumS"][quote="MoHuTo"]Що за ужас е това, боже господи...никога не ми е минавало през акъла дори...[/quot
(sun)~{}*