.
Затворена тема
Страница 6 от 9 ПървиПърви ... 23456789 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 202
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Тцтцтц...момиче да сънува,че го прави с баща си?Или момче с майка си?Ти знаеш ли,че кръвосмешението е грях?!Що за извращения???
    това го знам много добре но незнам за кой хиляден път казвам че независи от нас какво ще сануваме тази вечер и спрете да пишете такива коментари като незнаете нищо по темата...

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Грешница! Ще гориш в ада! Господ ще те накаже за нечистите ти помисли! Покай се!
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly
    Грешница! Ще гориш в ада! Господ ще те накаже за нечистите ти помисли! Покай се!
    и за какво да се покайвам.... това е съвсем нормален етап от живота..спрете да пишете такива коментари като си нямате на представа за какво иде реч ...само ме нерите била съм грешница ако аз съм грешница значи други хора който наистина изнасилват деца те незнам какви трябва да са ..това са само сънища не е реалност има каде каде по големи грешници......

Цитирай Първоначално написано от bonboncho
    и за какво да се покайвам.... това е съвсем нормален етап от живота..спрете да пишете такива коментари като си нямате на представа за какво иде реч ...само ме нерите била съм грешница ако аз съм грешница значи други хора който наистина изнасилват деца те незнам какви трябва да са ..това са само сънища не е реалност има каде каде по големи грешници......
    Не се вързвай. Не разбра ли, че не всички могат да възприемат такива плашещи идеи. Свободни са да мислят каквото искат, включително и някакви абсурдни глупости за грях и какво ли още не. Просто човек може да седне да прочете и да провери в себе си дали има такива неща или не. Разбира се, ако е смел, но това както и да е, хайде да не говоря повече. Просто прочетете и вижте. А ти ако искаш да разбереш нещо повече за съня, Едиповия комплекс и каквото и да било в тази насока, пиши ми на лично
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Прочети ми мнението по-горе, както и това:

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%...BD%D0%B8%D1%8F
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

xaxaxaxa
    не съм имала такива сънища! само в детската казвах, че ще се омъжа за тати... нищо повече!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    xaxaxaxa
    не съм имала такива сънища! само в детската казвах, че ще се омъжа за тати... нищо повече!
    Това е част от едиповата фаза, ето че вече няколко човека, които малко повече си спомнят го казват. Децата в този период казват искам да се омъжа за мама, а татко да изчезне или обратното, но това вече варира според различните деца, а е възможно и да няма такива реплики, което не изключва наличието
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    А защо е в този раздел темата? Мисля, че е гнусно.Екзекуция за тези,които дори само си го помислят!
    ама особено брутална!
    Навит съм да помагам.

Цитирай Първоначално написано от NecroSadisticSadomiziers
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    А защо е в този раздел темата? Мисля, че е гнусно.Екзекуция за тези,които дори само си го помислят!
    ама особено брутална!
    Навит съм да помагам.

Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Що за ужас е това, боже господи...никога не ми е минавало през акъла дори...
    + 1

Никога не ми се е случвало и се надявам да не ми се случи

Re: Мокри сънища за теб и баща ти...

Нали знаете че децата имат някакъв фетиш към родителите си и понякога момченцата сънуват че го правят с майка си или си го представят,а момиченцата си предствят или сънуват че имат полов контакт с баща си.Дали това се случва или се дължи на тийнейджърските години ?

П.С.
    Реших да напиша тази тема защото една приятелка ми сподели че е сънувала че го прави с баща си и ми стана интересно какво мислят хората и по специално тийнейджърите
    ОМГ.
    ~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.

Град
    Враца
    Тва е... адски гнусно!!! Малки момченца и момиченца вика.. Те кво разбират бе.. ??? Тряя да имат повреда, че да сънуват подобно нещо! Никога, ама никога никога никога не ми е и минавало през ума !!!!

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Цитирай Първоначално написано от taffy
    Тва е... адски гнусно!!! Малки момченца и момиченца вика.. Те кво разбират бе.. ??? Тряя да имат повреда, че да сънуват подобно нещо! Никога, ама никога никога никога не ми е и минавало през ума !!!!
    амии ако на теб не ти се е случвало можеби на твоите приятелки им се е случвало и под малки момиченца и момченца нямам предвид 5 годишни а от 12 нагоре

От кога пък взе да разбираш от психология, че да кажеш кое е повреда и кое не. Да малки деца изпитват такова нещо, но не по начина по който го възприемаме ние. Ако дете каже обичам те, то няма предвид, така, както обича един 14-15-20 годишен човек, а има предвид така, както го изпитва дете на 5. Същото важи и за мокри сънища, детето не може да има мокри сънища. За него секс (ако е чувало думата изобщо) би означавало много различни неща. Ето ви една случка от моя живот. Бях в детската градина и идва едно момиченце и ми казва искаш ли да правим секс. И аз казвам, не, какво е това? И тя ми вика ами да отидем и да легнем в едно легло и да спим.

Супер фен Аватара на Riot
    Аз сум сънувал, че го правя с майка ми.
    Много готино беше въпреки
    че е извратено
    Моля ?!

Град
    `In Hell`
    Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Що за ужас е това, боже господи...никога не ми е минавало през акъла дори...

амии вземете прочетете малко информация и се образовайте и тогава пишете мнения

Цитирай Първоначално написано от anenceto92
    какви са тия теми и то в любов?
    Това наитина си е само за екзекузия
    Адски странно ми звучи и на мен цялата тая тема!
    п.с. - Но в този свят какво ли не се случва, тъй че не може нищо да ме изненада!

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    От кога пък взе да разбираш от психология, че да кажеш кое е повреда и кое не. Да малки деца изпитват такова нещо, но не по начина по който го възприемаме ние. Ако дете каже обичам те, то няма предвид, така, както обича един 14-15-20 годишен човек, а има предвид така, както го изпитва дете на 5. Същото важи и за мокри сънища, детето не може да има мокри сънища. За него секс (ако е чувало думата изобщо) би означавало много различни неща. Ето ви една случка от моя живот. Бях в детската градина и идва едно момиченце и ми казва искаш ли да правим секс. И аз казвам, не, какво е това? И тя ми вика ами да отидем и да легнем в едно легло и да спим.
    Е ти го казваш.. Обясни ми как ще имат мокри сънища тогава? Не съм се и опитала да претендирам,че разбирам от психология, но все пак.. остава си извратено. Мисля, че знам как малките обичат, но как малките разбират от мокри сънища? Разбирам да си мисли, че секс е да лежат двама в едно легло, ама как ще му хрумне за мокри сънища с родител? Не мога да приема, че такова нещо може да е нормално... Извън границите на мозъка ми е...

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Извън границите на мозъка ми е... [/quote]

хаха ами значи си ограничена

всъщност и на мен ми се е случвало бях много притеснена и ужасена от себе си...много се бях притеснила дали ми има нещо и когато споделих на най-добрата си приятелка тя ми каза че съм извратена че съм имала болен мозък и че съм била за психиатър..аз още повече се притесних от този факт и след като човекът на който най-много споделям ме отряза така брутално и не ми даде никаква подкрепа реших че трябва да отида на психиатър за да намери причината за този ужасяващ сън но преди това се поразрових в интернет и намерих за теорията на Фройд.. успокойх се и разбрах че това е савсем нормален етап от живота на всяко подрастващо дете
    Aз съм това което съм...

между другото и аз мислех да правя такава тема но видях че някой вече ме е изпреварил

и момичета не с епритеснявайте от такива сънища савсем нормално е
    Aз съм това което съм...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си