- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мокри сънища за теб и баща ти...
това го знам много добре но незнам за кой хиляден път казвам че независи от нас какво ще сануваме тази вечер и спрете да пишете такива коментари като незнаете нищо по темата...Първоначално написано от SuNsEt
Грешница! Ще гориш в ада! Господ ще те накаже за нечистите ти помисли! Покай се!![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
и за какво да се покайвам.... това е съвсем нормален етап от живота..спрете да пишете такива коментари като си нямате на представа за какво иде реч ...само ме нерите била съм грешница ако аз съм грешница значи други хора който наистина изнасилват деца те незнам какви трябва да са ..това са само сънища не е реалност има каде каде по големи грешници......Първоначално написано от PainMonopoly
![]()
![]()
![]()
![]()
Не се вързвай. Не разбра ли, че не всички могат да възприемат такива плашещи идеи. Свободни са да мислят каквото искат, включително и някакви абсурдни глупости за грях и какво ли още не. Просто човек може да седне да прочете и да провери в себе си дали има такива неща или не. Разбира се, ако е смел, но това както и да е, хайде да не говоря повече. Просто прочетете и вижте. А ти ако искаш да разбереш нещо повече за съня, Едиповия комплекс и каквото и да било в тази насока, пиши ми на личноПървоначално написано от bonboncho
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Прочети ми мнението по-горе, както и това:Първоначално написано от bonboncho
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%...BD%D0%B8%D1%8F
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
xaxaxaxa![]()
![]()
![]()
![]()
не съм имала такива сънища! само в детската казвах, че ще се омъжа за тати... нищо повече!
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Това е част от едиповата фаза, ето че вече няколко човека, които малко повече си спомнят го казват. Децата в този период казват искам да се омъжа за мама, а татко да изчезне или обратното, но това вече варира според различните деца, а е възможно и да няма такива реплики, което не изключва наличиетоПървоначално написано от evelinka1122
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
ама особено брутална!Първоначално написано от mArMaLaDkA
Навит съм да помагам.
ОМГ.Първоначално написано от bonboncho
![]()
~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.
амии ако на теб не ти се е случвало можеби на твоите приятелки им се е случвало и под малки момиченца и момченца нямам предвид 5 годишни а от 12 нагореПървоначално написано от taffy
От кога пък взе да разбираш от психология, че да кажеш кое е повреда и кое не. Да малки деца изпитват такова нещо, но не по начина по който го възприемаме ние. Ако дете каже обичам те, то няма предвид, така, както обича един 14-15-20 годишен човек, а има предвид така, както го изпитва дете на 5. Същото важи и за мокри сънища, детето не може да има мокри сънища. За него секс (ако е чувало думата изобщо) би означавало много различни неща. Ето ви една случка от моя живот. Бях в детската градина и идва едно момиченце и ми казва искаш ли да правим секс. И аз казвам, не, какво е това? И тя ми вика ами да отидем и да легнем в едно легло и да спим.Първоначално написано от taffy
![]()
![]()
![]()
Аз сум сънувал, че го правя с майка ми.
Много готино беше въпреки
че е извратено
Моля ?!
амии вземете прочетете малко информация и се образовайте и тогава пишете мнения![]()
Адски странно ми звучи и на мен цялата тая тема!Първоначално написано от anenceto92
п.с. - Но в този свят какво ли не се случва, тъй че не може нищо да ме изненада!
Е ти го казваш.. Обясни ми как ще имат мокри сънища тогава? Не съм се и опитала да претендирам,че разбирам от психология, но все пак.. остава си извратено. Мисля, че знам как малките обичат, но как малките разбират от мокри сънища? Разбирам да си мисли, че секс е да лежат двама в едно легло, ама как ще му хрумне за мокри сънища с родител? Не мога да приема, че такова нещо може да е нормално... Извън границите на мозъка ми е...Първоначално написано от Ilikeliljon
![]()
Извън границите на мозъка ми е...[/quote]
хаха ами значи си ограничена![]()
всъщност и на мен ми се е случвало бях много притеснена и ужасена от себе си...много се бях притеснила дали ми има нещо и когато споделих на най-добрата си приятелка тя ми каза че съм извратена че съм имала болен мозък и че съм била за психиатър..аз още повече се притесних от този факт и след като човекът на който най-много споделям ме отряза така брутално и не ми даде никаква подкрепа реших че трябва да отида на психиатър за да намери причината за този ужасяващ сън но преди това се поразрових в интернет и намерих за теорията на Фройд.. успокойх се и разбрах че това е савсем нормален етап от живота на всяко подрастващо дете
Aз съм това което съм...
между другото и аз мислех да правя такава тема но видях че някой вече ме е изпреварил![]()
![]()
![]()
![]()
и момичета не с епритеснявайте от такива сънища савсем нормално е![]()
![]()
![]()
Aз съм това което съм...