- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мокри сънища за теб и баща ти...
Извратеняци..
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
По този въпрос прочети нещо от чичко Фройд - тук едва ли има какво да ти кажем смислено...
Тва си е направо ужасно...радвам се, че не ми се е случвало (за сега)...но според мен не зависи от нас това какво сънуваме, с кого и т.н. По-важно е някои сънища да си останат просто...сънища
извратено![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ОБИЧАМ ТЕ
Шш.. човек това е извратено![]()
Верно съм чувала една моя позната да говори за мокри сънища с бащата на най-добрия си приятел но това..
![]()
Едипов комплекс...
не мисля че трябва да си болен за да сънуваш че имаш някакви увлечения към родителите си... все пак не ние решаваме какво ще сънуваме тая вечер![]()
Тъп/а си като гъз, знаеш ли?!
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
ееееееее тая тема не видя ли от кога е ???![]()
![]()
.. на мен не ми се спи чак толкова, че да не видя!!![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от l0lz
еййй убивате ме![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Don't hate me because I'm beautiful.Hate me because your boyfriend thinks so ... {}
да , имала съм такъв сън веднъж.. чувството е отвратително .. няколко дни след това не смеех да го погледна и не му говорех ... НО мога да кажа , че нямам никакво сексуално привличане към баща си , нито съм влюбена или там другите хипотези ,които изброихте ... не мисля, че имам психични отклонения ... и аз бих предпочела да бях сънувала , че летя ..![]()
Ако искаш да видиш пеперуди , ще трябва да изтърпиш 2-3 гъсеници ...
абе ти болен ли си ??![]()
But I am never beaten
Broken not defeated,
I know next to you is not where I belong
а така
направете гейска тройка
и на мен ми се е случвало но преди 2-3 години и даже бях забравила и сега като видях тая тема се сетих и ми стана гадничко![]()
п.п. знам че темата е старичка но е интересна и сметам че трябва да е актуална
Боси по асфалта вървят си .... lqlqllq
1во - грешен раздел...
2ро - ГНУСНОООООООООООООООООООО ОООООООООООООООО, НА КЛАДА ВСЕКИ ЕДИН, КОЙТО СИ ГО Е ПОМИСЛИЛ ДОРИ![]()
![]()
![]()
![]()
+Първоначално написано от MoHuTo
![]()
smile-it's the second best thing you do with your lips
Щом пишеш в тази тема, значи трябва да си помислил и ти над това.Първоначално написано от FromAutumToAshes
Става въпрос за сън, хора, не за ежедневен фетиш. Откога контролирате нещата, които сънувате?
Някой горе спомена, за едиповия комплекс, но явно никой не е чувал за подобно нещо. Комплекс на Електра, хора??
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
аз дори и да сънувам такова нещо не бих го написал във форума ... би ме било срам ...
Ужс...![]()
![]()
![]()
То, според мен не е много нормално да сънуваш такива неща![]()
![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Това е ненормално да си го мислиш! А сънищата никой не решава какво да сънува!
По принцип си напълно прав, никой не може да реши какво да сънува, но случвало ли ти се е цял ден (включително преди да заспиш) да си мислиш за нещо, и на вечерта да го сънуваш? Веднъж ми се случи,мислих си за един човек цял ден, и вечерта го сънувах.Първоначално написано от BiGBaDWolF
Може и да греша, но може би ако на приятелката на автора на темата не й е минало такова нещо през ума, няма как да го сънува!
Наистина не знам дали е така,просто изказвам мнение.
Но като цяло,това е ужасно! Не мога даже и да си го помисляя..