- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- sex без презерватив
колко време след като сте сваршили по времв на sex (мъжете) сдел това може пак да го правите..без презерватив??? щтото нали все пак остава в мъжа сперма??? и не е много..много безопастно де![]()
Принципно до колкото знам има риск и след половин час, дори и момчето да се е измило или ходило до тоатлетната така, че за по сигурно давайте си с презерватив![]()
Аз не пуша! Аз не пия! Hе говоря неприлични думи и не ходя по МЪЖЕ! Ебах му мамата изтървах си цигарата в уискито кът видях един готин ПИЧ!
поне 13 мин![]()
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА
Докато не се изпикаеш...
Ето и доктора си каза мнениетоПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА
аз незнам след колко време,но приятеля ми си почива за съвсем малко и хоп......... хахаха и после кой стои на тръни?-АЗ![]()
а тва - веднага след ерекция да се изпикаеш не е хич хубаво...Първоначално написано от tqnko
<N>
да мила много познатоПървоначално написано от zay4e
![]()
чешат си крастата .. после до следващия цикъл ние треперим
Никога не се разделяй с усмивката си, дори и когато ти е тъжно, ... откъде да знаеш, може някой в тоз момент да се влюби в нея.
моята информация "твърди", че пикаеш навсякъде, но не и в тоалетната чинияПървоначално написано от Neftochimic
ее много сте информирани всички .. аз тва не го знаех![]()
Никога не се разделяй с усмивката си, дори и когато ти е тъжно, ... откъде да знаеш, може някой в тоз момент да се влюби в нея.
Като не искате да треперите използвайте презерватив.zay4e написа:
аз незнам след колко време,но приятеля ми си почива за съвсем малко и хоп......... хахаха и после кой стои на тръни?-АЗ
да мила много познато чешат си крастата .. после до следващия цикъл ние треперим
mi neznam sled kolko vreme no priqtelq mi is po4iva 10-tina min predi vtoriq rund primerno oba4e nikoga ne se zamislqm sled tva nz po4ti vinagi sum sigorna 4e 6te mi doide![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
хахах еми не успявам.Докато кажа "ама недей,ти си без...." и .....Първоначално написано от moon_flower
![]()
като се изпикае се изчиства канала
След секс се пръскай три пъти по три пъти със светена вода и няма да има проблеми.
VODAFONEMcLaren Mercedes
Метъл съм!
12 минути и 43 секунди по гринуич
и... си личи колко му пука на приятеля ти. Как може такава безотговорност? Ще ви дойде белята на главата и после ще се чудите какво да правите и какви теми да пускатеПървоначално написано от zay4e
![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
14 минути и 26 секунди. Точно! Всяко отклонение, дори и с половин секунда, води до нежелана бременност. :PПървоначално написано от nikito850612
Първоначално написано от TheBeliever
Виж сега не е безодговорност,а кефи не си сигорен/сигорна дали не му пука на момчето
И да ти кажа те маи са си доста образовани и няма да пускат теми от сорта ''мога ли да забременея той е бил с презерватив и изобщо не е свършвал''
Е как може да попадне спермата, след първото свършване - измива се а у.. и кво прайте секс и тя си изтича, без да го усети той като свършване ?!?!?!![]()
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
В пениса остава още малко количество което не е излязло и като се изпишка готовоПървоначално написано от kapinka
![]()