.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Тема: "Двама"

Повече от фен Аватара на Tutmanik
    Горкото момче!Постави се на негово място-той те обича,пък ти се заиграваш с някви селяни зад гърба му Оставяй го този селя как може да го харсваш,слд като е постъпил така с теб!!!
    ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
    ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
    ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
    ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ

Тhisavros.. <3

Когато са пияни, хората са най- искрени

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Henn
    Имаш си приятел, заради някав селяк дето сте си праили бабини вечеринки не си заслужава да го оставиш
    +1 ,не защото бил селянин ,но просто си имаш приятел.А щом друг те привлича, няма смисъл да лъжеш приятелят си по-добре е да се разделите.Да си от задължение с някой е много по-лошо и нечестно отколкото да го оставиш Пък и с другия не се знае дали ще се получи, пък и не знаеш колко е сериозен, добре бил е пиян като ти се е обадил, но хората са казали, че когато са пияни хората са най-честни

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    хаха според мен зарежи и двамата и си намери друг
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Цитирай Първоначално написано от Jo_Ni_To
    Ем така да уточня.. момчето от село е на 18.. и понеже няма какво да правят поцяла седмица на село-пият .. сичките са така /дори и братовчедите ми от село/ за това дет може да ми посегне- не ми се вярва все пак има някакво чувство когато съм била на село и когато е бил пиян се е държал много добре с мен..

А за градското момче - това ме дразни,че го е срам да кажи пред приятелите си че ходим.. в последно време започна да се осъзнава .. но..
    Оооооо, щом го е срам да каже, че ходите - зарязвай го!
    Jo_Ni_To първо...не ме кефиш.Второ като всички останали си.Трето-мега зле си.Тва не е обида,самата истина е-прави разлика моля те Късай с гаджето и отивайте и да си се напивате със селяка.Айде приятно прекарване,мило детенце!

оо не знаех, че още ходиш с Ангел ... по-добре и двамата зарежи... нито един не е като за теб.. повярвай... [/b]

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Цитирай Първоначално написано от haley21
    оо не знаех, че още ходиш с Ангел ... по-добре и двамата зарежи... нито един не е като за теб.. повярвай...
    сгащиха тее

Абе еби го.. няма да казва, че ходите.. да не го е страх от това, че хората ще знаят че си има гадже.. а можеби го прави за да може да се забива с други момичета.. замисляла ли си се когато повечето хора не знаят че има гадже, той може да се забива там където те няма и да получава това което иска (ако знае как да си го поиска)
    П.П. Пробвал съм го преди и действа, така че му сложи окопите..!! Покажи на хората че е ТВОЕТО МОМЧЕ!!

Относно другия, ми не е идеал за пример.. аз лично не бих си хванал момиче където постоянно пие за разнообразие и за да убива времето..
    А когато човек е пиян не знае какво прави.. Не е нужно да споделям какво направих 1 път когато бях пиян.. (ама и куките са много тъпи тея от Ловеч ) затова можеш да го забравиш.. и да си намериш такъва който ще си струва..

защо изобщо ги правиш тия курвенски номера извинявай но е точно така бъди само с един защото постави се на мястото на приятеля ти как би се почуствала ти в такава ситуация ? мисля че не мн добре ако ще си с тоя от село бъди си само с него ако ще продалжиш с приятеля си продалжавай но няма нужда да залъгваш себе си и приятеля си просто не е честно помисли върхи това реално и не мисли само за себе си....
    LoVe iS tHe aNsWeR

miii spored men sled tova koeto pro4etohtrqba da zareje6 staroto gadje i ne e nikak hubaf i trq da tragne6 s novoto mom4e 4ULIIIIIIIIIII

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от CrAzYanDlaZy
    Доколкото разбирам предпочиташ въпросното момче пред гаджето си. Ами тогава изборът ти е лесен. Недей да бъдеш по задължение с гаджето си, щом вече си харесала друг- не е честно спрямо него да го мамиш.
    А за въпросното момче просто трябва да поговориш с него и да му кажеш, че ти харесва и ако и с него е така, нещата ще се развият от само себе си.

П.П. Послушай съвета ми само, ако си сигурна в чувствата си! Ако ли не първо пробвай с В.М. и ако нищо не стане можеш да останеш с гаджето си. :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си