- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Двама"
Горкото момче!Постави се на негово място-той те обича,пък ти се заиграваш с някви селяни зад гърба муОставяй го този селя как може да го харсваш,слд като е постъпил така с теб!!!
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
+1 ,не защото бил селянин ,но просто си имаш приятел.А щом друг те привлича, няма смисъл да лъжеш приятелят си по-добре е да се разделите.Да си от задължение с някой е много по-лошо и нечестно отколкото да го оставишПървоначално написано от Henn
Пък и с другия не се знае дали ще се получи, пък и не знаеш колко е сериозен, добре бил е пиян като ти се е обадил, но хората са казали, че когато са пияни хората са най-честни
![]()
хаха според мен зарежи и двамата и си намери друг![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Jo_Ni_To първо...не ме кефиш.Второ като всички останали си.Трето-мега зле си.Тва не е обида,самата истина е-прави разлика моля теПървоначално написано от nicolepcd
Късай с гаджето и отивайте и да си се напивате със селяка.Айде приятно прекарване,мило детенце!
оо не знаех, че още ходиш с Ангел ...по-добре и двамата зарежи... нито един не е като за теб.. повярвай...
[/b]
Първоначално написано от haley21
сгащиха тее
![]()
![]()
Абе еби го.. няма да казва, че ходите.. да не го е страх от това, че хората ще знаят че си има гадже.. а можеби го прави за да може да се забива с други момичета.. замисляла ли си секогато повечето хора не знаят че има гадже, той може да се забива там където те няма и да получава това което иска (ако знае как да си го поиска)
П.П. Пробвал съм го преди и действа, така че му сложи окопите..!! Покажи на хората че е ТВОЕТО МОМЧЕ!!
Относно другия, ми не е идеал за пример.. аз лично не бих си хванал момиче където постоянно пие за разнообразие и за да убива времето..
А когато човек е пиян не знае какво прави.. Не е нужно да споделям какво направих 1 път когато бях пиян.. (ама и куките са много тъпитея от Ловеч
) затова можеш да го забравиш.. и да си намериш такъва който ще си струва..
защо изобщо ги правиш тия курвенски номера извинявай но е точно така бъди само с един защото постави се на мястото на приятеля ти как би се почуствала ти в такава ситуация ? мисля че не мн добре ако ще си с тоя от село бъди си само с него ако ще продалжиш с приятеля си продалжавай но няма нужда да залъгваш себе си и приятеля си просто не е честно помисли върхи това реално и не мисли само за себе си....
LoVe iS tHe aNsWeR
miii spored men sled tova koeto pro4etohtrqba da zareje6 staroto gadje i ne e nikak hubaf i trq da tragne6 s novoto mom4e 4ULIIIIIIIIIII![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()