.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

Аз я харесвам, тя мен не?

Здравейте, току що се регистрирах в форума, като от както съществува знам за него и не мислех да се регистрирам, или ако се регистрирам да не е скоро, и ето че дойде времето и аз да помоля за съвети.

Преди бих казал доста време се случи нещо ужасно и аз останах без любовта на живота си, 2 години и малко. От тогава не се занимавах с момичета до преди два месеца когато на една екскурзия от училището се запознах с едно момиче от по ниските класове, запознанството ни беше просто неволя, и след седмица някъде все още си беше само здрасти, понякога. Още при запознанството само като я погледнах в очите и се влюбих.. Целият ден като я видя и погледа ми остава в нея, просто отвътре излиза това. Както и да е, на екскурзията си мислех това е моментно няма смисъл утре дори няма да я помня, но уви седмица след това все още мислех за нея, намерих и албума, взех и скайпа.. Все повече и повече се привързвах към нея, почнах да си лафя с нея.. излязох един път с нея.. ходихме на кафе разходихме се.. супер си прекарах, по това което видях от нейното държание съдя че и тя си е прекарала супер с мен. Втори път, пак същото и вече почна дори да има леки искри от нейна страна, докато не дойде момента на следващият ден когато тя започна да се държи адски студено с мен, по телефона и в скайп-а. От нейни приятелки, от братовчедка й, братовчед й.. разбрах до някъде че си харесвала моят най-добър приятел и планът и бил аз да я запозная с него, и тя да му предложи.. е аз се подсигурявах така че да не успее да се запознае с него макар че той ми е казал че не я харесва. Както и да е, в скоро време спря да общува с мен много рядко... вече се минаха 2 месеца, всеки ден мисля за нея и не мога да спра..

Една нейна приятелка днес, преди малко ми сподели че говорили с нея за мен, и тя казала че "НЕ иска да ме наранява"... не знам какво трябва да значи това но....

Моля дайте някакъв съвет, или как да я сближа още с мен и да се получи нещо, или как да я забравя, защото вече адски много се измъчвам а съм на 18 години, не съм вярвал че това ще ми се случи...

Моля без тъпите мнения... знаете какво искам да кажа. Мерси на всички отзовали се.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Моят съвет е да я оставиш... квото е било е било...давай напред ...

Нищо не можеш да направиш...освен да си продължиш живота и да гледаш да не мислиш за нея. С времето всичко ще изчезне.

живей си живота и като има мерак да се запознае с твоя приятел запознай ги направи й кефа а той като не я харесва ще я отреже и ще й стане тъпо

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    "Насила хубост не става"...
    Не можеш да я накараш да те харесва, ти си направил каквото е зависело от теб. Излизали сте, прекарали сте си добре повече не можеш да направиш. Най-добре я забрави макар и да ти е трудно. Всичко минава.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Моят съвет е да я оставиш... квото е било е било...давай напред ...

"забраненият плод е най сладък"... ти харесваш нея, тя харесва приятелят ти, пак той харесва друга и става като на сапунките... та да се върнем към темата или просто излизайте като приятели, или я забрави, заличи я по всякакъв начин от сърцето си... не си пишете, не излизайте като я видиш нищо повече от здрасти и така.... запознай я с приятеля ти, пак като я отреже може да разбере как се чустваш ти...

Град
    40 Miles from the Sun
    Не разбираш ли,че тя те е използвала, за да я запознаеш с приятеля ти, защото тя харесва него, а не теб? Остави я, не ставай жалък с някви нелепи опити да си я 'върнеш', защото тя просто не е била и няма да бъде твоя.

Сам се нараняваш ! Повярвай ми щом едно момиче каже 'НЕ искам да го наранявам' от личен опит ти казвам , че НЕ е на добре ! Откажи се ..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Само не и се натрапваи постоянно.Не можеш по никакъв начин да я накраш да те харесва.Искаше ми се да ти кажа,че има такава вероятност,но не...Няма да си с нея...ФАКТ.Харесаи си друга

Опитвам се от месец вече, но без успех. Преди малко разбрах че вече не харесвала моят приятел, ами някакъв друг там.. до преди това пък аз докато я зарибявах мина още един... Както е тръгнало май тя не си търси сериозна връзка.. ;( Мерси на отзовалите се.

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Сам се нараняваш ! Повярвай ми щом едно момиче каже 'НЕ искам да го наранявам' от личен опит ти казвам , че НЕ е на добре ! Откажи се ..
    много точно казано

Повече от фен Аватара на w0lf
    Не искам да го наранявам=Не ме кефиш. Тъжно ама факт.....
    madafaka

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    жени много по света

Моето мнение ще е от ,,тъпите,,!След като е казала че не иска да те наранява,нямаш шанс,щом не те харесва,не знам какво по-точно желаеш да ти кажем....то насила не става ;]]

според мен останете си на здравей здрасти щом е казала че не иска да те наранява значи не те харесва и няма смисъл да се измъчваш просто продължи нататък и това е

просто няма смисъл тва е загубена кауза,,,,
    LoVe iS tHe aNsWeR

Щом е казала така че "НЕ иска " да те наранява значи може и да си й симпатичен,но да преценява,че можете да сте само приятели.По-добре я остави игнорирай я за известно време и чувствата ти ще избледнеят с времето .. а кой знае докато я игнорираш и се мъчиш да я забравиш току виж любовта почука отново на вратата ти
    :*:*:*:*(h) (h):*(h)(h):*:*:*:*
    :*:*:*(h):* :*(h):*:* (h):* :*:*
    :*:*:*(h):* :*:*:*:*(h) :*:*:*
    :*:*:*:*(h) :*:*:*(h) :*:*:*:*
    :*:*:*:* :*(h):*(h):* :*:*:*:*
    :*:*:*:*:* :*(h):*:* :*:*:*:*

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Аз я харесвам, тя мен не?

Цитирай Първоначално написано от k1lled
    Здравейте, току що се регистрирах в форума, като от както съществува знам за него и не мислех да се регистрирам, или ако се регистрирам да не е скоро, и ето че дойде времето и аз да помоля за съвети.

Преди бих казал доста време се случи нещо ужасно и аз останах без любовта на живота си, 2 години и малко. От тогава не се занимавах с момичета до преди два месеца когато на една екскурзия от училището се запознах с едно момиче от по ниските класове, запознанството ни беше просто неволя, и след седмица някъде все още си беше само здрасти, понякога. Още при запознанството само като я погледнах в очите и се влюбих.. Целият ден като я видя и погледа ми остава в нея, просто отвътре излиза това. Както и да е, на екскурзията си мислех това е моментно няма смисъл утре дори няма да я помня, но уви седмица след това все още мислех за нея, намерих и албума, взех и скайпа.. Все повече и повече се привързвах към нея, почнах да си лафя с нея.. излязох един път с нея.. ходихме на кафе разходихме се.. супер си прекарах, по това което видях от нейното държание съдя че и тя си е прекарала супер с мен. Втори път, пак същото и вече почна дори да има леки искри от нейна страна, докато не дойде момента на следващият ден когато тя започна да се държи адски студено с мен, по телефона и в скайп-а. От нейни приятелки, от братовчедка й, братовчед й.. разбрах до някъде че си харесвала моят най-добър приятел и планът и бил аз да я запозная с него, и тя да му предложи.. е аз се подсигурявах така че да не успее да се запознае с него макар че той ми е казал че не я харесва. Както и да е, в скоро време спря да общува с мен много рядко... вече се минаха 2 месеца, всеки ден мисля за нея и не мога да спра..

Една нейна приятелка днес, преди малко ми сподели че говорили с нея за мен, и тя казала че "НЕ иска да ме наранява"... не знам какво трябва да значи това но....

Моля дайте някакъв съвет, или как да я сближа още с мен и да се получи нещо, или как да я забравя, защото вече адски много се измъчвам а съм на 18 години, не съм вярвал че това ще ми се случи...

Моля без тъпите мнения... знаете какво искам да кажа. Мерси на всички отзовали се.
    Не си струва! И да се съберете - пак ще търси него и няма да мине много време ще пуснеш тема - тя ми изневери с най-добрия ми приятел, а такива има много - чети.

хахахахахаха
    Говнааааааааааа

----

остави я не е само тя .. според мен няма смисъл .. щ0м 1 е казала не ...

Цитирай Първоначално написано от moneycomeme
    Моето мнение ще е от ,,тъпите,,!След като е казала че не иска да те наранява,нямаш шанс,щом не те харесва,не знам какво по-точно желаеш да ти кажем....то насила не става ;]]

Не, твоето не е от тъпите, е това по долу е от тъпите:

Цитирай Първоначално написано от Fritz
    хахахахахаха

Мерси на всички. Мразя да ми се серат на темите, затова искам да помоля модератор за съдействие, Lock please?

спокойно бе пич на секи се случва нема се плашиш теглиш и една майна и карай да върви
    Говнааааааааааа

Град
    Ruse
    Цитирай Първоначално написано от bloody_tower
    Нищо не можеш да направиш...освен да си продължиш живота и да гледаш да не мислиш за нея. С времето всичко ще изчезне.
    Може би е вярно може би не е!?... Защото аз още немога да я забравя..

Остави я да си живее живота... Тя те използва за лична угода... ... Тя не те заслужава... можеш да си намериш по-добра от нея.. Сигурна съм ... Нали знаеш... хората са си го казали.. след мъж и трамвай не се бяга, защото винаги идва следващ! ... Може да кажем същото и за жените.. .. Не бягай след нея.... имай малко гордост.. нали си мъж!
    Пъbertteтьtt e sьsttoянiie, koгаttoO ttи se щэ da sttиsнeш swettа za гушatta, нoO wмestto ttowa... sтiiskaш пьпkata sii ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си