- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Двама"
МмМ така.. пролетната ваканция си отидох на село .. и за зарибявах там с едно момче / не си бях ходила от 2 години някъде../ и така въпросното момче и приятелите му идваха пред нас на пейката говорихме си.. иии ваканцията свърши и аз се върнах в Русе.. /забравих да добавя че си имам приятел/ .. така обаче те учат в Русе и излизах няколко пъти с тях.. Не знам какво да правя Супер много ми харесва това момче..но изпитвам някакво задължение към гаджето си и не мога да го отрежа.. сега гергьовката ваканция те се върнаха на село, но аз не можах.. и още на 1.05 "Въпросното момче" ми се обади МЪРТВО пиян в 03:30 / мъртво меко казано/ и ми каза че повече не иска да ме вижда че не иска да му са обаждам и затвори. Цяла нощ съм ревала.. и към 06:00 той ми е обади "ОТНОВО" говорихме набързо,но аз бях сънена и не помня НИЩИЧКО .. по късно също се чухме и той ми се извини и ми каза че това не го е мислил наистина .. НЕ ЗНАМ вече дали да му вярвам или не.. Много го харесвам и наистина искам да се получи но.. не знам как да постъпя..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-----------
Отсега казвам тъпи коментари НЕ ИСКАМ на всеки може да се случи това..Имам си приятели с които да се посъветвам,но да видя нещата и от други гледни точки ще бъде добре..